Publicerat: / Allt å ingenting

juletid..

ja nu är de juletid.. min förkylning är bättre... känns skönt.
ikväll så blir de att fira jul med släkten.. så ska väl b li gott med julmat.. nte ätit de än å blir inte fler gånger heller.. en gång räcker.. :-P hehe. annars på julafton så blir de älskling, jag å min far.. så de kommer nog bli trevligt de åxå.. kalle anka å massa prat å lite glögg.. de måste man ju ha hehe..:-P annars blir de älskling å jag .. å har ingen julkänsla alls så de gör inte mig nåt alls faktiskt.. blir nog annorunda den dagen man får egna barn skulle jag tro..=) så man får vänta till dess.. vem vet kanske inte är så länge man behöver vänta=).. jag kan ju hoppas iallafall=)..

nä nu har jag inget mer att säga.. ska snart laga lite snabb mat tll älskling kommer hem. blir nog pannkakor tror jag.. hehe ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

förkyld!!!

ja då harman gått å blivit förkyld då.. inte så att jag känner mig sjuk utan är förkyld bara.. snorig, hostig å nysig.. nice lagom till jul de.. men ja de är bara att gilla läget. händer iof inget speciellt till jul iallafall.. å de r ju aldrig roligt att bara förkyld men ja de är som de är haha.

annars så hädner de inget alls faktiskt.. som vanlgt.. söker jobb å kollar läget osv..de är väl de man kan göra antar jag..

kan ju göra som alla andra svenskar.. tala om vädret.. här har de snlat i två dagar men de har inte lagt sig nånting å jag är hur glad som hellst för de.. de gör inte mig ett dugg.. så länge snön håller sig borta så är jag glad faktiskt..
älskling däremot vll ha snö. hehe men han får snällt vara utan ju..:-P kanske blir att man kan åka en helg till mormors stuga i vinter men de får man väl se då.. vore ju mysigt att se hur de är en norrländsk vinter.. som säger ju att de inte är samma sak som här nere å de tror jag dom på.. är torrare luft där uppe.. men ja vi får välse..=)

Publicerat: / Allt å ingenting

fattar inte varför..

jag skriver här fortfarande:S visst de är inte ofta men de är ju ibland.. menar har ju ändå inget att säga så tror ju inte att nån ä rintresserad.. mitt liv är ju inget att berätta.. men kanske ska göra som många andra.. hitta på? hitta på å skriva om vad som händer i de liv som man vill ha?
nja de är nog inte min grej.. visst så harjag nog fantasi men känns inte som att de skulle hålla så..

nä jag vet inte.. som sagt går här å stampar.. får väl se vart AF slänger iväg mig nånstans så de slipper ha mig på halsen.. sknt för dom att man hamnar i fas3 så slipper dom bry sig.. fattar inte hur de skulle hjälpa att vara i fas 3 är ju inte direkt många som får jobb när dom är där.. typ ett par stycken bara.. så hela allt detta är sjukt.. de menar att man ska vara på fas3 heltid 100% sen så är man arbetssöknade 100% hur går de ihop..??! måste väl vara 50/50 i såfall väl? *förvirrad* fattar ingenting.. aja men de är väl bara att gilla läget.. vore gutt att vinna några 100 000kr så man kunde slippa dom ett tag å leva på dom pengarna medans man söker jobb.. hade varit underbart.. hmm kanske ska köpa några lotter på olika ställen när man får pengar..,menar.. satsae man inget har man ju ingen chans att vinna nåt heller.. hmm ja jag tror att jag ska göra de faktiskt..

nä jag vet inte..allt känns så hopplöst nu igen ju.. om man bara kunde få bli normal.. omman bara hade haft en annan uppväxt så kanske man hade pluggat någonting vettigt så kanske man hade haft ett jobb nu för du får ju nga jobb om du inte har högskola typ.. kräver nästan högskola å 50 års erfarenhet för att bli städare... sjuuuuuukt.. man måste ju ändå lära sig nytt på varje jobb som man brjar på.. alla har ju olika system osv.. s jag fattar inte problemet.. menar jag är lättlärd å gillar att lära mig nya saker.. men jag får ju ingen chans då jag inte har högskolan bakommig..:S gymnasiet räcker ju inte längre.. å erfarenhet får man ju inte direkt om ingen ger en chansen till att skaffa den.. så jag ve tinte.. känns som att jag bland många andra är hopplösa fall om man inte snart får komma in nånstans å visa att man vill å jan utvecklas till mågonting bra.. men ja.. man kanske inte är så bra som man vill tro? man kanske i själva verket är en värdelös liten människa bland alla andra på denna jord? vad vet jag.. vet bara hur mankänner de.. å ibland blir man så dumförklarad så man tror ju snart på allt å tror att man verkligen är dum å inte klarar saker.. men jag KLARAR.. jag KAN!! ge mig för en chans förhelvete!!!!! jag ha rmycket att ge å tilföra.. men hur ska man komma fram för att kunna visa de..!!? jag ve tinte.. vet inte hur länge jag orkar längre.. vet inte vad jag ska göra.. vet verken ut eller in.. som valigt.. ja.. de är väl just så de är.. allt är som VANLIGT!!