Publicerat: / Allt å ingenting

Fru

Ja jag vet att jag inte varit här mycket alls. Men det var har varit såååååå mycket att göra. Jag har nämligen gift mig nu. Så nu är jag fru. Känns lite konstigt men ja. Det är.namnet man måste vänja sig om med haha annars är de väl inte direkt nån skillnad. Lite vuxen poäng är de väl iaf va? :-P

Publicerat: / Allt å ingenting

Förkyld!

Gulligt att bli förkyld just nu så man inte orkar nåt :-O
Men ja får väl va glad att de kom nu å inte senare. Har ju inte tid haha. Men inget att göra nåt åt Heller så bara att gilla läget. Ska väl försöka slänga in lite tvätt iallafall. Plocka in den som är ute å sortera lite. Men först ska jag nog gå å vila lite.

Publicerat: / Allt å ingenting

Full rulle!

Ja som det ser ut nu är de mycket på gång. I fredags var jag hos min älskade vän å hennes familj å firade deras dotter som fyllde 5 år. Hon blev jätteglad av den presenten från oss. En my little Pony. Så de var skoj. Sen på kvällen följde min vän med mig hem å skulle vara hos oss över helgen. Vinkade bestämt oss för att gå ut å äta på lördag kvällen å ta några cider bara hon å jag å umgås som förr. Å fy faaaaan vad kul det var. Hade glömt hur mycket jag saknat det. Underbart. Å på söndag så kom hennes familj å skulle hämta henne å då ville barnen på 5 å 3 år rida. Å klart dom skulle få de. Då vara hästar är så underbart snälla så fin det Hur bra som helst. O 5 år gammal rider å styr top alldeles själv i skritt. Å hon travade på sokki.top är lite för stor i steget för det men fick sitta framför mig på top i båda trav å lite galopp. Även W 3 år fick göra det så de var lyckliga å jag stolt över alla 4 :-D



Idag så tog jag en ridtur med min underbara top.

Älskade häst.

 

 


Publicerat: / Allt å ingenting

I vått?

Ja hela denna dagen har det varit regn å rusk å även natten. Så hästarna har faktiskt stått inne hela dagen. Nu har det lättat så nu är de ute. Top fick på sig sitt nya täcke som är ett regntäcke kombinerat med flugtäcke så de är bara regntäcke på ryggen å flyg resten. Dock är II top så stor å bred man trots ett 165 cm så är de som en kort kjol på honom längs sidorna haha men det är ju ryggen som ska skyddas inte magen :-P men ser lite kul ut haha. Annars varit på AF å skrivit in mig. Hämtat mina stövlar jag ska ha till bröllopet.. Ja för er som missat eller inte läst förut så gifter jag mig om bara några veckor med mannen i mitt liv. Min andra hälft å en han har blivit en av mina bästa vänner som jag älskar så otroligt mycket. Det är vi i vått å torrt.
Har även köpt lite plast champagne glas på maxi till välkomstdrinken. De hade dessutom 25 % rabatt på allt sånt så perfekt :-) annars städar ordning lite osv :-) så nu kan jag med gott samvete sitta i lugn å ro å vänta på kycklingen å gratängen i ugnen :-D puss på er.


Publicerat: / Allt å ingenting

Ledig!

Ja första dagen på "semestern". Inte haft semester på några år nu så känns rätt skönt. Men kommer antagligen att bli rastlös efter ett tag. Haha men nu ska jag bara ta de lugnt ett tag å göra de som faller på. Stallet, städa, diska å planera bröllopet. Så får vi se vad som händer. Idag har jag umgåtts med lollo typ hela dagen haha är kvar här. Då min blivande make jobbar kväll så gör de inget att jag är borta hehe. I morgon så blir de nog lite ridning å sådär ska gå genom porslinet å se vad som saknas till bröllopet. Får sitta å planera lite å så. Det blir nog bra tror jag :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Nästa färd

Ja då är de dags för nästa lilla resa. På väg ner mot Tyskland nu med buss. Blir en liten bussresa för att fylla på förrådet plus lite till bröllopet. Så klarar man sig till nästa år igen. Men ändå skönt att åka buss. Slippa bry sig om nånting bananskal med 500kr för hela färden med båtar å allt. Sååååå värt det.

I övrigt så har jag "semester" nu. Lite sorgligt var det att lämna arbetsplatsen. Det är ju nu man börjat komma in i det å lärt känna barnen osv. Men kan ju hoppas att jag får.komma tillbaka det hade varit såååååå kul.men vi får se. Nu ska jag iaf va ledig ett tag. Inskriven på AF åxå så möte på onsdag. Men tills dess? Ta det luuùuuugnt.!