Publicerat: / Allt å ingenting

Skördefest

Idag hade vi bestämt oss för att åka till Öland en kort sväng på skördefesten. Vi va bara i eriksöre.  Men det räckte.. Fy fan tungt nu å får.lätt ont i ryggen. Men vi fick med oss lite gott hem. En senap med smak av champagne. Lite renkorv, bönchips, glögg, kräftgravad sill. Äkta brändla mandlar, 5 liter äppelmust..  å även en honung. Så massa gott.. sen så efter det så åkte vi till Kalmar en snabbis för några små inköp. Även hämtade ett skötbord vi köpte begagnat. Precis ett sånt jag ville ha.. dock hade jag velat ett brunt men de gör inget om de är vitt. Vi sparade ju 1000 kr så jag är nööööööjd. Hihi.

Annars inte mycket. I morgon konner en tjej å ska provrida hästarna å lite så de ska bli spännande. Sen körning med top framåt kvällen. Ska försöka tvätta lite å sådär. 

Igår va vi på förlossningen iaf å hälsade på. Fick svar på.mycket frågor.. Så känns lite bättre.. Men ja fortfarande nervöst. Men det kommer nog gå bra. :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Rullar på... fort!

Igår fick vi in den nya tvättmaskinen så nu jäklar tvättas det. Hade ju en del. Så.är inne på 3e maskinen nu. Sen får jag tyvärr vänta tills det torkat då vi inte har större torkmöjligheter. Men teoe jag ska köpa en sån där tvättställning till faktiskt. Så ett par maskiner till så är nog vpra kläder tvättade. Sen ska bäbiskläder tvättas. Hittade även det skötbordet jag ville ha begagnat igår i Kalmar så de vänta å antagligen i helgen så de passar bra. Så kan man tvätta kläder å sortera upp i storleksordning å samtidigt se vad vi har å om vi behöver komplettera med något. Så känns bra. Nu rullar det på.

Är även en tjej till som är.intresserad av top. Kanske sokki åxå. De som bara ville rida i skogen slutade. Hon på top blev rädd för honom 😮 världens snällaste häst. Men ja vem vet han kanske inte gillade henne å "sa" ifrån. För med mig har han varit som vanligt men skitsamma.  Iaf denna tjejen kommer kabske i helgen å hälsar på får vi se vad som händer helt enkelt  :-). På nåt sätt så löser sig allt till slut. Så idag är de en dag hemma att pyssla med osv. Sen när fr3drik slutar jobbet så blir de att åka å handla lite. Har ju inte handlat än denna vecka pga olika saker. Så blir bara lite grann så man klarar resten av veckan så att säga. 

I morgon gäller att gå upp tidigt. Ska till tandläkaren i Vimmerby med top så pappa ska följa med. Så upp 0630 å lasta top senast 0730. Vilket inte är nåt problem då han är så lätt men ändå. Skönt pappa är.med då kan han ta över om min rygg ibte pallar. Sen kl 1245 bär det av mot Västervik då ska vi hälsa på på förlossningen å se hur de är där
 Så lär va sket slut när vi kommer hem. Men vad gör de. Hehe. Lördag blir nog Kalmar hämta skötbordet å sen kabske en sväng till Öland
 Är ju skördefest trots allt. 

Ha de ! 

Bjuder på en bild på top från 2014 när jag pr2cis tagit hem honom. Vilken skillnad mot idag. Han är ju bäbis där haha


Publicerat: / Allt å ingenting

Känns som mycket just nu

Ja de är.mycket i huvet osv nu.. mvc.. ska till förlossningen. Möten.. tandläkaren med top. Jobbiga är att tandläkaren å förlossningen är samma dag... gaaah!! Tandläkaren i Vimmerby å förlossningen i Västervik.  Kommer bara sketans jävla slut på fredag kväll. Å uppe på det så här vi haft strömavbrott sen i måndags. Gaaah!! Börjar bli panik nu med frysvaror å annat. Å rastlösheten. Blir av med en ryttare på top å sokki så hoppas vi kan hitta nåt nytt.  Va en tjej som va intresserad av top får.se vad som blir med det. Ska väl försöka köra lite i helgen iallafall. Förutsatt att top får ha bett i munnen efter tandläkaren vill säga men det märks. Storhandla får jag vänta m3d tills jag vet hur de blir med strömmen.. 


Annars v 34 med bäbis nu. Han får runt som fasen å börjar få kläm på hans dygnsrytm haha. Hicka har han rätt så ofta 😂 känns så konstigt hehe.. Men han hade gärna fått va lite lugnare ändå faktiskt hehe. Tungt är det.. får.inte sitta å ligga som jag vill då.blir han sur å stökar runt som bara den 😛 men är ju faktiskt inte många veckor kvar..

På tisdag så är det dags att bege sig till Växjö å storseans med Terry evans. Ska bli såååååå kul. 

I lördags var jag i Kalmar på Johan glans. Var länge sen jag skrattade så mycket. Å lillkillen där inne undrade bog va mamma höll på.med för han ville inte vara still alls. Älskade lilla Du! 😍💖

Men nu är de snart in på mvc.  Ska passa på att köpa lite vanliga ljus på.liljeholmens sen innan jag åker hem. Å.håll tummarna för att vi fått tillbaka strömmen.

Hej hopp! Ha de!


Publicerat: / Allt å ingenting

V33

Ja då har man gått in i vecka 33.. känns konstigt.. Men by känner jag mig gravid iallafall. Magen hs3 växt å är ivägen å känner verkligen hur tung den är. Men har ändå inte gått upp i vikt så ja. Lär.völ gå upp ett par kg dessa sista månaderna men de försvinner ju lika snabbt igen sen :-D så man orkar inte allt för mycket på en gång just nu.  Ska försöka plocka lite här idag å i morgon i den mån man orkar.  Blir ju ett tag seb får man sätta sig. Börjar ju få o t i ryggen  nu. Va ute myclet igår å stod å gick å de märks i ryggen kan man säga. Men ja bara gilla läget. Haft de rätt bra dessa månader å nu är de bara ca 2 kvar så de kan man nog stå ut med.. skulle åkt å hälsat på förlossningen imorgon.. Men de ringde igår å var tvungna att skjuta upp det en vecka:-( men ja har de inget folk så har dom inte så ja.. .men Vi måste dit iaf. För bådas vår skull så de är bara att gilla läget. Så från fullspäckad dag i morgon med 2 saker på schemat så blir de ingenting haha.. Men så kan jag städa å plocka lite då åxå. Så småningom blir de väl färdigt haha.. :-P


Publicerat: / Allt å ingenting

V. 32

Ja de finns inte så mycket att säga egentligen.  Går in i v 32 nu.. har slutat jobba så nu har jag gått in på graviditetspeng. Känns skönt faktiskt..  känner att jag orkar inte så mycket.. blir trött i ryggen av att gå å handla osv. Men de är sånt som hör till. 


Annars så regnar det utav vara den.. Men vi hann ut en sväng med sokki i förmiddags å testa den 4hjuliga vagnen. Den hästen är ju helt otrolig. Ha  brydde sig inte att han aldrig hade dragit den förut utan han gjorde det ned bravur. Bästa körhästen.  :-D  så de va kul faktiskt. Annars har vi handlat köpt hästfoder å plocka lite här hemma.  Ska nog inte göra så mycket mer idag än att laga värsta goda maten sen. Entrecote med potatisgratäng.. å champinjonsås. Å lite hemgjort vitlökssmör. Ska bli såååååå gott :-D



Publicerat: / Allt å ingenting

Yrsel å spya

Ja de är inte så trevligt. Fick yrselattack i söndags å har mått piss. Spytt en massa :-/ men men jag vet ju vad de är. Kristallsjuka är ju så. Dock ingen tid hos sjukgymnast för än onsdag men ja. Gjort lite övningar hemma så fått lite ordning på det hela så mår iaf bättre. Idag har jag inte spytt upp nåt utan har fått behålla det jag har ätit. Skönt. Annars är det bara att ta de lugnt som gäller. Lite surt då de är sista veckan på jobbet men ja. Tyvärr inte mycket att göra nåt åt. :-/  men hoppas jag kan gå på fredag iaf å jobba den absolut sista dagen. Vem vet.  Man kanske blir avtackad på nåt.sätt

 Trots allt varit där ett år nu
 Tiden går så fort ju. Men sen ska jag bara pyssla å dona hemma å vänta på att vår son ska anlända.  Vänta på att livet ska förändras totalt. Ska bli så.spännande. Kan ju intr ens föreställa mig hur det kommer bli. Livet totslförändras  :-D


Publicerat: / Allt å ingenting

6 pass kvar.

Ja nu är de 6 arbetspass kvar innan jag går hem. Jobbar 8-13 idag sen åka å handla å sen fixa det jag ska ha med mig till kräftskivan. 


Går även in i vecka 31 idag . Tiden går så snabbt å snart är du här hos oss. 💖

Blir så le på människor bara. Letar ju medryttare eller liknande till hästarna men VARFÖR  tar man inte reda på om msn har tid å råd INNAN man lovar nåt? Blir så frustrerad så de finns inte!!!!! 😡 så nu "förlorade" vi en. Men ja kommer en i morgon å provar så hoppas verkligen att det kommer funka annars skiter jag i det å tar tag i allt på ny kula till våren.  Men hoppas. Hade varit skönt med avlastning. Men vi får väl se.