Publicerat: / Allt å ingenting

Extra

I går var vi på ett extra ultraljud, de va lite se ibte kunde se förra gången som de verkligen ville ha bra bilder på. Denna gången blev det klockrena bilder. På huvudet, munnen, fötterna å hjärtat. Å dubbelkollade könet vilket även denna gången visade sig vara en pojke :-D å då va de två olika kvinnor som kollat så vi kan va hyffsat säkra på en pojk. Så de ska bli spännande :-D sen gjorde vi Västervik ett tag Fredrik skulle köpa lite arbetskläder till det nya jobbet så blev jula Biltema å Clas Ohlson. Sen va man trött haha.. va hemma  kl 19. Innan på dagen så blev det lite körning med top med hjälp av A.  Å de gick sååååå bra. Han va så duktig så blir att träna lite svängar osv o paddocken framöver. Sen kom en tjej å provred hästarna å de kändes okej hon va intresserad av bägge. Ska komma upp igen å ta sokki en gång till direkt från stallet ensam för med sällskap beter han  sig som skit så ja.


Annars är de jobb idag. Sitter å väntar på att han vill gå upp. Dagjobb i morgon åxå ledig fredag sen går man på 5 kvällar innan 6 dagar ledigt. Såååååå skönt å då blir de revy med pappa i Kalmar bla.  Ska även försöka tvätta transporten å sätts upp skyltarna som ska va på den :-)

Annars har jag lite ont i bäbismagen idag hoppas det släpper.


Publicerat: / Allt å ingenting

Senaste

Ja då har de gått ett tag till sen sist. Men ja de händer inte så  mycket. Går in i v3cka 21 idag. Vi har köpt en barnvagn. Den har allt jag var ute efter sååå nöjd 0 till så bra pris åxå. Även beställt babyskydd till 30 % billigare. Så jävligt nöjd där åxå. :-D så börjar kolla s0 smått på lite annat. Sen blir de ju en tripp till Ullared å köpa en massa saker. Måste även ta tag i alla pappa den där försäkringskassan ska ha. Får ringa på måndag så jag vet säkert va de är som krävs av mig.


Annars har se varit midsommar afton. Väldigt trevlig kväll måste jag säga. Live musik, lekar, fika å gott grillat med trevlig sällskap, får vara nöjd :-D idag blir de slappt.  Ska ta en ridtur senare hade jag tänkt så får vi se vad som händer. Ska bli härligt att komma ut en sväng. På onsdag ska top tävla lite så de känns åxå kul att han får komma ut lite igen så får vi se hur det går:-) det får gå som det går :-)

Nä nu klä på mig å ta in hästarna å sen handla lite.


Publicerat: / Allt å ingenting

Lite har ordnat sig.

Nu har lite saker ordnar sig iallafall. I söndags så fick vi tag på en ny bil. Sköööönt.  Får hoppas att min peugeot får att få ordning på så vi har två. Det blev nu en Mazda 6  -07 . Finns inte så mycket att välja på om man ska kunna dra hästtransporten ned b-kortet. Men jag är supernöjd. Jättefin, välskött å härlig att köra så de känns jättebra :-). I måndags blev det en sväng till Kalmar med Lollo å kolla runt lite, blev lite saker ned hem åxå. Lite småskit som spolarvätska, bil tvättsvampar å lite salvor till hästarna.


Annars inte mycket. Top är så fin i ridningen nu.. vilket inte man kan tacka mig för mer än rätt foder haha. Rider mest i skogen då jag inte orkar annat så medryttaren gör ett bra jobb.  Ska åka iväg i nästa vecka å träna lite för att sen 28e va med på pay and jump.  Eller inte jag då jag får köra haha. Men top p medryttaren. Så ska bli kul.  

Ledig i dag åxå sen går man på 3 kvällspass.swn ledig några dagar igen. Helt okej för min del. :-P

På fredag blir de Västervik på andra ultraljudet. Hoppas man kan se könet då. Ska bli så spännande. Lite lättare att "planera " om man vet könet så de vill vi veta.. innan dess? Tja tänkte försöka rida ett par gånger. Passa på medans man fortfarande kan  å med tanke på vikten inga problem då jag fortfarande väger mindre nu än när jag blev gravid så bara tuta å köra tills kroppen säger ifrån. Heja heja 😁


Publicerat: / Allt å ingenting

Fluffy

Ja jag skriver inte så ofta. Men de händer inte jättemycket. Är i gravid vecka 18 nu.. nästa fredag är det ultraljud igen. Hoppas man kan se vilket kön det är då. Vill så gärna veta. Blir enklare att tilltala barnet å även när man pratar med andra. Men det får vi se hur det går. Hoppas iaf.


Annars i söndags åkte vi till Karlstad. Det va daga för Gabriel "fluffy" iglesias. Å fyyyyy fan vad roligt det va. Helt nytt material. Han gick över tiden med 45 minuter typ. Å tog även några gamla skämt å frågor från publiken. Snacka om valuta för pengarna sååååå kul alltså. Så nu väntar man på bästa event som blir den 7 juli då pappa å jag ska till Kalmar å kolla "flaggan i topp" med bla robert Gustavsson. Sen 25-26juli blir det sthlm å Grönan för att kolla  Brad paisley. Först bröllopsdagen med se kan man säga även om de blir några dagar för sent men se gör inget 😁 augusti blir lugn än så länge men man vet aldrig haha. September blir de Johan glans i Kalmar.  Oktober så blev de spontant att vi bokade en storseans med terry evans 😮 ska bli sååååå spännande. Å det i Växjö så behöver inte åka så långt. Sen i november blir vi ju då föräldrar 😮 herregud.! Är sååå svårt att föreställa sig så de finns inte.  Men ja..  de kommer nog gå bra det åxå. Vi kommer lösa allt tillsammans. Å även med hjälp från våra underbara vänner. :-S hela livet kommer förändras. Men antagligen till det bättre. Lite meningen med livet? Kommer ni även fortsätta med de älskade 4benta. Iaf min prins. Han å jag kommer inte skiljas åt så lätt.

Ha det bra denna 6 juni. Själv så jobbar jag. Men... bättre betalt idag 😛


Publicerat: / Allt å ingenting

6 år sedan

Idag är de 6 år sedan min älskade 4 Bente räddande prins Egon fick tas bort. Kommer att minnas dig idag min älskade. 



Annars så händer inte mycket. Väntar på att en av mina nära vänner ska göra av sig om att deras barn äntligen fått komma till världen. Men de kan ju ta tid.

Är själv i v 17 nu. Om 2 veckor blir de ultraljud igen. Hoppas man kan se könet då så man vet lite år vilket håll man ska tänka med allt :-P annars önskar jag bara att den är frisk å kan få sin mamma att sluta må så dåligt varje dag :-P 

Annars jobb till lördag kväll. Å söndag morgon tidigt åker man till Karlstad för att se fluffy sen hotellfrukost på måndagen..  mmnnm gott. Sen hem igen då man jobbar kl 8 6 juni. Suck men ja dr är bara att jobba på.

Nä nu är det nog dags att gå upp ur sängen å äts lite frukost . Ha  det!