Publicerat: / Allt å ingenting

rädd...

då var helgen över då.. igen!.
de går fort när man har roligt.. eller nåt sånt säger dom..:-P vad vet jag,.

denna helgen har varit stilla..
lugn vill jag inte säga då mitt huvud har gått på högvarv som vanligt med massa tankar som jag egentligen inte vill ha där över huvudtaget.. men vad gör man.. dom kommer dit vare sig man vill eller inte ju.. jag kan inte göra så mycket åt de.. men de är väl mest framtiden som knackar på å vill komma in.. men jag vet inte om jag vågar släppa in alla framtids tankar.. jag är så jäääääääääävla rädd för att misslyckas med framtiden så de finns faan inte.. undrar då om man kommer att bli av med den rädslan eller om den kommer att ligga där hela tiden.. ?? jag vill ju bli av med alla rädslor jag har.. men de går ju inte.. eller?.. jag vet inte.. men jag är iallafall livrädd för framtiden.. kanske är lite de som gör att jag gärna inte tänker framåt mer än högst en vecka i taget.. kan jag vara så rädd för den att jag itne vill öppna ögonen för den alls? att jag bara kisar lite mot solen å hoppas på att de löser sig?
jag vet ärligt talat inte.. känner bara att rädslan smyger på mig bara jag tänker på ordet framtid?.. kan man misslyckas totalt med att komma till sin egen framtid?

kan jag misslyckas totalt med att vara JAG i mitt eget liv?


Publicerat: / Allt å ingenting

igen!!!

Egon är halt igen!!

Vad mer ska jag säga?

Är ledsen å deprimerad.. :-(

Publicerat: / Allt å ingenting

ensam

jaha.. vad ska man hitta på då??..
här är man ensam nu då.. killen är å tränar å är borta ett antal timmar å här sitter jag å glor å har inget att göra alls.. visst kan åka till stallet å de gör jag snart.. men de tar ju bara en timma.. å sen då? då är man tillbaka.. utan nån att umgås med.. så ja.. frågan är då vad man ska göra när man är ensam som är typ hela dagarna annars.. men ja jag vet inte.. vet inte vad man ska känna riktigt faktiskt..  aja skitsamma.. jag fortsätter att äta frukost å drömma mig bort till nåt roligt:-P där jag INTE är ensam..

Publicerat: / Allt å ingenting

nån gång ska vara den första...

ja dom säger ju att nån gång ska vara den första till allt..

så ja.. idag hände de alltså.. för första gången denna vinter så slog man i röven.. svansen.. å handleden i den kalla hårda å dumma isen..!!  de gör ont utav H-vete kan jag ju tala om för den som inte vet hur de känns att slå svanskotan.. känns som att man verken kan stå eller sitta.. får väl se hur de går att ligga ner snart antar jag..

så de hjälpar f*n inte alls att man har Air-bags där bak.. man slår sig tamejf*n lika illa för de..om inte värre.. är ju lite mer vikt som dimper i marken om man säger så..men ja då har jag iaf gjort en test i år igen å insåg att dom inte funkade detta året heller.. hmm får gå in å slå näven i bordet på verkstaden (sjukan alltså) å säga att mina air-bags är trasiga så får vi se om dom kan laga dom:-D hahah.. de hade varit roligt att se deras min då..

men ja de är så illa de kan vara ibland.. jag får väl köpa sånna där "kärring-broddar" så man inte slår omkull.. menar jag är ju gammal nu så de är väl dags att inse de å bärja köpa på sig alla sånna där "kärring-saker" man behöver :-P

jaja livet får väl gå vidare då kanske..

Publicerat: / Allt å ingenting

hål i ryggen..

ja vad är de som händer egentligen..?
vad händer i livet? man står mitt i livet men de är just precis vad man gör.. STÅR.. står stilla.. känns inte som att man kommer framåt.. man står å stampar.. visst vissa saker går framåt men de mesta står bara still..
jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka.. jag känner mig rätt tom.. jag har min underbara älskling å utan honom så vet jag inte var jag hade varit.. de är tack vare honom som att jag verkligen kan stå på benen.. men annars så händer de ingenting.. jag vill ha ett jobb.. har börjat skicka ut ansökningar lite hit å dit.. men känns inte som att jag kommer få svar.. jag vill kunna göra saker... få lite nya vänner.. hitta på nya saker.. göra saker.. tillsammans med vänner å tillsammans med min älskling.. men jag vet inte.. man får väl bara gilla läget antar jag.. de rullar väl på..

för övrigt så har jag hål i ryggen idag.. varit på akupunktur.. får se omde hjälper för min spända nacke å axlar så att huvudvärken går över.. äh nu skiter jag i de här..

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

en weekend..

japp i helgen så var de en weekend utanför Ljungby..
till en killkompis å hans tjej..
vi har inte träffats på... ja de är väl drygt 3 år så de va kul att ses igen..
så älskling å jag åkte dit på fredag eftermiddag.. så när vi kom dit sen på kvällen blev de lite god mat.. lövbiffsrullader eller vad de heter.. tillsammans med pommes å tsatziki.. muuuums!!!
sen en film på kvällen.. där alla somnade utom jag.. :-P jag var den ända som höll mig vaken.. men hade jag kunnat somna så hade jag åxå gjort de för filmen var totalt värdelös.. inte ens värt att nämna namnet på den så dålig va den :-P men men.. sen hopp i säng.. fick eget gästrum i deras nya hus.. supermysigt hus för övrigt.. relativt inne i skogen.. så som jag vill ha de.. men de va lite för mycket hus för både älskling å mig.. vi ska ha de ännu ödsligare :-D haha.. annars var de mys.. så på lördagen så åkte vi över till Halmstad för att shoppa lite.. hittade inte direkt nåt absolut nödvändigt men de blev lite smågrejer iallafall :-D så som de ska vara...sen på kvällen blev de lite yatzy spel, mat å "låt den rätte komma in" vilket jag tycker är dåligt men de andra ville se så jag fick ge med mig :-P sen igår söndag så åkte vi hem vid 13 tiden.. skönt att vara borta en helg lite sådär.. men ännu skönare att komma hem faktiskt..=) men de va trevligt så hoppas att de inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses=)

Publicerat: / Allt å ingenting

borrar i huvet...

magnetröntgen i går då.. röntgen av halsryggen.. va ingen höjdare direkt.. man lägger sig ner med huvet i en skål å så sätter dom på en bur uppepå.. å inte nog med att man känner sig instängd då.. man ska in i en trång jävla tunnel åxå!!! men ja de va bara till att blunda.. å lyssna på de jävla borrandet.. låter som att nån borrar med en slagborr.. men men bara att stå ut.. som tur va så gick de fort.. alla bilder blev klockrena på första försöket.. men de är för att jag är så bra på at tligga stilla haha..:-P
aja nog om de..

idag har de inte hänt nåt direkt.. jag har tvättat upp ALL jävla tvätt som vi hade.. så de blev 5 maskiner totalt.. men de gick bra.. sen diskat två diskmaskiner å lite förhand å pillat å plockat lite.. varit i stallet... hos en blöt häst:-P men täcket håller tätt iallafall.. skönt att veta de=) ananrs så va de handla lite å nyss ätit.. de blir "bland"-sallad idag hehe med massa gottigt i:-P super bra.. annars så hände rinte så mycket som de ser ut nu.. i helgen därimot ska vi bort till en kompis till mig som jag inte träffat på flera år ska bli skönt att komma bort ett tag.. de kan behövas:-P

Publicerat: / Allt å ingenting

shoppat:-D

idag har man varit en sväng ikalmar då.. åkte vid halv 11..
sprang runt å letade oss galna efter en ladyshaver.. ånär man väl hittar en som passar alla kraven vad händer då?
jo dom är SLUT!!!
*morr* blir så irriterad.. så får leta på nätet istället..
å så såg jag en eltandborste till ett vettigt pris med.. men fanns de kvar då?
NEJ!!! de är jag å min vanliga otur.. som vanligt.. man blir så glad när de är så.. eller hur?
aja skitsamma.. sen åkte vi till IKEA å shoppade lite småsaker.., jag hittade gröna servetter med löv på:-P en tvåpump.. älskling kpte lite nya skärbrädor å knivar å lite så=) ville köpa ljus å grejer men vi har så mycket sånt nu så får elda upp de först haha.. sen så åkte vi till SIBA.. å dääääär hittade jag en eltandborste somva lika billig som den andra.. den är rosa å lila *skratt* jätte söt är den haha..
sen så skulle vi på bio "narnia".. så vi åkte å hämtade biljetterna.. åkte å käkade lite på MAX sen tillbaka å parkera bilen.. men vi var tidiga så vi gick en sväng inne på BARONEN.. å vad hittar jag där?:-D ett par SKOOOOOR.. till bara mig:-S billiga var dom åxå... 69:- de är så man shoppar skor:-D för jag behöver de åxå.. sååååå mycket.. not:-P.. men ska ju sälja några av mina andra som jag inte kan ha som är för hög klack på å då får jag ju plats med två par till.. eller ja nu blir de ju bara ett par då eftersom att jag köpte idag:-P
sen så var vi på bio.. mysigt mysigt.. älskar att gå på bio med min underbaraste:-D

jaja fullspäckad dag = Trött:-P