Publicerat: / Allt å ingenting

hur är de egentligen?

hur är de egentligen?
ja egentligen så... så.. ja egentligen så är de väl.. bra?
eller kanske inte helt bra.. eller så pass bra men att de ändå kan bli bättre?
dvs inte helt toppen?  eller jag vet inte.. men de kan alltid bli bättre antar jag.

idag har man mått illa.. spyan har stått i halsen å har inte varit på humör alls.. men ändå lyckades man ta sig till läkaren fö rmina eksem å till gyn för att ta sin p-spruta.. å de ä rju bra.. annars var de stallet snabbt som ögat å sen hem å vila sig lite..lagat mat å pysslat lite har jag åxå hunnit med.. trots att jag inte direkt haft nån matlust..men man får ju försöka så gott de går eller hur?

annars så måste jag beställa en tid hos kotknackaren så att mitt bäcken kan hamna i rätt position igen.. har ont i svanskotan ända sen jag flög av hästen å aygusti så kanske dags att ta tag i de nu innan han ska sättas igång på ritkigt.. märker att när jag rider så går vi nästan ner i diket för attjag försöker underlätta vikten på svanskotan å andra hållet å då följer hästen med inte bra jag som sitter ite snett i vanliga fall. så de måste ver kligen fixas. å så hoppas jag ju så klart att min sadel jag köpt kommer att passa helt toppen så att de bekymret är ur värdeln iaf fram till jag får ett jobb å kan köpa en helt ny sadel som jag vill ha.

känner mig shoppingsugen.. vet inte varför.. men beror väl på att man inte har några pengar antar jag:P haha.. fråga mig inte vad jag vill köpa men nånting vore iaf skoj att kunna unna sig.. men ja de får ju vara..

måste försöka ta mig ut nu när de inte är snö.. måste verkligen gå ut å gå eller cykla.. måste försöka få tag i en ljudbok så man kan ut å traska i sin ensamhet.. MÅSTE

jag vet inte men nånstans inne i mitt bakhuvud så känns de som att dekommer att ordna sig snart.. vad för nåt? allt.. precis allt..! de hade varit så underbart.. men den som lever å väntar får se..

för jag lever ju trots allt.. trots att jag känner mig som en zombie

Publicerat: / Allt å ingenting

Terapidag

japp idag har de vart en dag med lite terapi för min fyrbenta älskling.. lite prasslande med påse runt omkring honom å på honom.. han rörde inte mycket.. förutom när man kom till huvudet men de är ju förståligt.. sen en flaska med skruvar var int eheller något bekymme ridag.. han har lärt sig.. första gången var de jätteläskigt men nu idag gick de jätte bra=)..
annars så red jag en sväng å på stigen så låg de stora snöklot... å dom var lääääääskiga... men vi lyckades komma förbi.. han tvärnitar å backar å försöker vända men han har sån tillit till mig så han lugnar sig väldigt snabbt å rätt var de är nr vi står still utan att jag gör nåt så bara bestämmer han sig för att gå så att man knappt hänger med haha.. så han är bra.. å vid vattnet gick de sådär.. han gled på snön ner i vattnet å då blev de läskigt men vi kom i vattnet å då var de skoj att plaska igen:P så de gick bra...

annars så har jag betalat sadel så den skickas på fredag.. nya stigläder har jag fått + foderstaten.. eller ja 3 stycken hehe.
jag behöver inte ge något kraftfoder alls .. mineraler är de ända jag behöver.. å de blandar jag med lite betfor.. å ska han arbetas osv så ökar man bara höt de är tillräckligt med näring i å de är skönt att veta de=)...

Publicerat: / Allt å ingenting

foderstat

ja nu har jag skickat in min höanalys å alla uppgifter till en helt oberoende foderanalys.. för att slippa ha andra som bara vill sälja sitt märke hela tiden.. kostar visserligen några hundra lappar men de kan de vara värt.. då får jag iaf en bra foderstat som blir uträknad till vila å sen en när han är igångsatt vilket känns bra faktiskt =)

annars så blir de ju faktiskt inte att rida nåt nu då de är sååååå mycket snö så de är synd om dom.. visst kan skritta ut på vägen lite ibland men vi kommr inte ut i skogen då de är en stoooor plogvall framför:P hehe men ja han får gå i hagen å må bra tills dess att snön försvinner en del.. så har INTE dåligt samvete för de:P...

annars så blir de en ny sadel nu.. hittade en billig i förhoppningvis rätt storlek så hoppas att de blir bra de med.. å nya stigläder är bestälda för en 100lapp så just nu känns de bra.. men ja får väl se

annars i helgen så blir de lite fest trots att nästan alla balalde ur .. tråkig tmen ja.. s å a komme riaf å de äår huvudsaken ute i stuga.. mysigt värre så de blir nog bra iaf.. å hästfri på lördagen känns åxå rätt bra tycker jag allt=),..

Publicerat: / Allt å ingenting

målet..

okej mitt mål är att försöka uppdatera min blogg lite oftare än jagbrukar.. probmelet är att jag inte har så mycket att skriva.. visst vissa dagar så har man mer tankar än andra.. men ananrs så fortgår de som vanligt.. sitter hemma.. säker å kollar efter jobb.. stallet.. pussas lite.. laga mat.. städa.. tvätta ja.. de vardagliga livet.. träffar väl några kompisar ibland men annars inte mycket.. så rför kan de bli lite svårt att uppdatera.. men spelar väl ingen roll iof haha.. är väl fortfarande inte direkt nån som läser nåt:P men man kanske skulle publicera nån stans så man får lite nya läsare? nä jag vet inte.. spelar nog ingen roll.. för folk läser bara sen komenterar dom inte ändå så man vet inte vilka eller hur mnga som läser.. okej hur många som läser kan man ju se men ja vore roligt med lite komentarer.. men ja skitsamma får väl se.. men snart så blir väl live bättre antar jag..

men iaf på fredag å i helgen så hoppas jag att de kommer lite ffolk då jag hyrt stuga.. så då ska de festas å bara umgås å ha de skoj..=) så hoppas som sagt att de kommer lite folk som man bjudit=)

Publicerat: / Allt å ingenting

jag ger upp!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

spelkväll..

ja kväll blir de en mysig spelkväll med M å L.. ska käka taccos å sen spela spel.. kommer att bli mysigt:-D

annars så har de inte hänt ett dugg idag.. jag har bara degat hemma.. borde dammsuga men jag känner ingen ork till nånting faktiskt.. å jag vet inte varför.. d ebara blir så ibland.. men de är bara att gilla läget..

de är inte lika kallt längre iaf.. elelr ja för tillfället kanske man ska säga.. men jag gillar att d einte är så kallt.. de är så torrt.. å ine är de så torrt så att man kan inte öppna ögonen på morgonen å halsen ömma rå är torr.. å jag har fått klåda i ansiktet.. tror att de beror på att de är så tort här inne:S tror inte att de är så bra men hoppas på att de ska ändra sig snart..

ananrs finns de väl inte så mycket nytt på schemat.. men nästa helg blir de iaf brakfest i skogen hahah=) ska bli kul.. hoppas att de kommer lite folk=)

Publicerat: / Allt å ingenting

bra dag

idag bärjade dagen med att man gick upp kl 0730. upp å äta frukost å sen åka å hämta M för de var dags att åka till kalmar.. älskling skulle hämta sin bil på en verkstad där.. så tog med mig henna å så gick vi i lite affärer.. var ute å käkade å bara pratade å umgicks..=) en bra dag helt enkelt..=)

så de har inte hänt så mycket men de var en bra dag.. å nu sitter jag å fryser.. har fixat en fläskfilée i ugn som jag ska väga upp nu till älskling.. å fixa lite sallad å grejer till honom å så=)

Publicerat: / Allt å ingenting

en skål med sörja å ordbajs bredvid

nä jag kan inte förstå vad de är jag gör för fel jämt... jag är snäll å frågar eller ber snällt.. då är de fel. jag tjatar å är mer irriterad de är fel.. å de vet jag.. men hur ska jag göra rätt? hur ska jag göra för att alla ska bli nöjda å glada då? för allt jag är är tydligen fel.. allt jag säger å gör.. finns inget rätt i de? men de finns ändå ingen som kan tala om för mig vad jag gör fel så att jag kan rätta till de.. å de är heller ingen som kan säga hur jag ska göra för att de ska bli rätt.. är de bara ett stort fett misslyckande att jag är här egentligen? är jag ett misslyckande som egentligen borde har rättats till innen de hann bli fel?? de borde dom kanske ha tänkt på lite tidigare?? tänkt på att de kunde bli ett fett stort mega misslyckande från början.. varför gjorde dom inte de? varför täntke man inte efter före denna ynka lilla gång som blev så jätte fel?? man kanske skulle tänka mer än en gång innan  man gör saker?? vad de än handlar om.. när allt blir fel.. kanske man inte kan rätta till de efteråt.. man kanske måste leva med detta fel resten av sitt liv.. ett fel.. ett misstag.. ett misslyckande.. nåt som inte kan bli rätt. å ingen som vill tala om hur man kunde gjort de rätta från början,, en ända stor skål med sörja...de är de som finns innuti.. seg smet som inte kan rinna ordentligt.. de är klumpar å misstag å skit som bara är där.. finns inget slätt å lätt.. de bara sörjar runt å är inte till nån nytta alls.. är jag till nån nytta? finns de nån mening med mitt liv här ute i den stora vida världen`? är jag behövd nånstans. eller är de faktiskt så att alla klarar sig utan mig?? känns som att de inte finns nån mening till mig.. de var slut när de delades ut för snart 26 år sen.. 26år!!!  åren går å inte går de egentligen framåt alls.. har allt en mening å blir som de var tänkt? eller kommer allt att göra som de vill... 26år!! å de fanns ingenting kvar.. eller är de så att jag tappade förtroendet till att få de..? gjorde jag ett misstag där åxå å tappade allt jag kunde blivit.. eller kunde vara.. misskötte jag mig? tappade jag bort allt på vägen?

massa ordbajs men inget viktigt.. de är jag de!!

Publicerat: / Allt å ingenting

kunde inte motstå..

nä idag kunde jag inte motstå de fina vädret trots att de var kallt ute..
jag var tvungen att ta i min älskling å sadla å tränsa å ge sig ut.. han var sååååå duktig.. de plogade precis bredvid där vi gick så att snön välde ner mot oss han fick lite fnatt ibenen men han lyssnade toppen på mig å gjorde precis som jag sa.. vi stannade.. vände om å gick mot grävmaskinen..stod å tittade på den.. sen tyckte han att han ville komma ifrån så han försökte sticka men än en gång så lyssnade han toppen på mig.. känns hur bra som helst att han lyssnar på mig de är ett bra tecken på att han verkligen litar på mig å mitt omdömme å de är en underba känsla.. för menar ha kontroll över ett djur på 650kg som man sitter uppe på som kan kasta av å springa i väg hur lätt som helst är ganska häftig känska egentligen.. den tilliten är underbar..
men skrittade bara en sväng ville inte utsätta honom för mer då snön är så djup å tar på krafterna men han var framåt å pigg så de känns jätte bra=)