Publicerat: / Allt å ingenting

Du underbara älskade vän..

du kommer aldrig att komma tillbaka hem till mig.
jag kmmer aldrig att få se in i dina vackra ögon igen.
eller få rida ut på en tur i skogen igen bara du å jag.
jag kommer aldrig få se dig komma emot mig i hagen
jag kommer aldrig att få höra ditt gnägg.

Ditt ben orkar inte mer.. du ska inte behöva ha ont. du ska få springa fritt på de evigt gröna ängarna.
du kommer inte att ha ont mer. du kommer att va fri å jag kommer att tänka på dig.. du kommer för alltid att bo i mitt hjärta.
utan dig hade jag inte klarat mig. du kom in i mitt liv när jag behövde dig som mest. å du räddade min själ..
du räddade mig från undergång.. å nu vill jag rädda dig från din smärta.. du kommer att få de bra.. å min älskade häst.

matte kommer å hälsar på dig tidigare än du anar.. tiden kommer att gå fort.. lova att du kommer att vä ta på mig.
Jag Älskar Dig! <3




De nyaste å sista bilderna jag nånsin kommer att få på den underbaraste varelse som finns.. han har alltid mitt hjärta..

Publicerat: / Allt å ingenting

ja vad ska man säga..?

finns väl inget att säga egentligen.. vet inte vad jag ska tro eller tycka eller känna.. känns som att de inte är värt nåt alls..
är jag värd nåt?
finns de nåt värde i mig överhuvudtaget?
eller kan man kasta å bolla med mig hur man själv tycker?
ja de kanske man kan..?
kanske är de som man är värd..?
eller så är man itne värd de ens.?.
ite värd att tänka på..?
inte värd att prata med?

ja de är väl så kanske..
men vad ska jag göra åt de då?

Publicerat: / Allt å ingenting

25 års-dagen

ja vad ska man säga.. blev ju inte direkt som jag tänkt mig..=( men ja gilla läget..antar jag

Publicerat: / Allt å ingenting

stress med huvudvärk...

orkar inte!!!!!!!!!! är hyperstressad.. håller på med en fördjupning på denna serviceutbildningen å jag fattar nada.. å jag är stressad för att jag känner att jag inte kommer hinna detta på 8 eller 9 veckor eller vad de är.. å jag vet inte huvudvärken tar ut sin rätt å jag orkar snart inte med detta mer.. bläch.. men men de är väl som de är.. bläää..

Publicerat: / Allt å ingenting

hihi har visst två klätterapor:P



Publicerat: / Allt å ingenting

terrarie bilder


visst blev de fint? men bredvid sten"berget" ska de hänga en växt ner så blir de finare.. å sen byta ut grottan på ökensidan till en som liknar den andra.. så de kommer bli så fint..=)


första minuten i det nya hemmet..:P


tittut hihihi


Publicerat: / Allt å ingenting

i´m back...

in school.. eller nåt haha är iallafall tillbaka på utbildningen... blandade känslor de där om jag ska vara ärlig men de får väl gå.. bara att ta en dag i taget.. i övrigt så har jag ont i hela kroppen vettefasen vad jag gjort.. kan vart för att jag satt på golvet flera timmar i går å limmade fast stenar på terrariebakgrunden:D men de blev hur fint som hellst är helnöjd är jag.. bilder kommer senare ikväll..

så vi släppte ihop ormarna i går kväll.. å de verkar ha gått bra.. Quila smiter undan från Xera som är större.. hehe lite stel stämmning är de ju men de kommer att släppa snart de är jag säker på=)

annars idag blir de lugnt.. till stallet efter utbildningen å mock å ge honom medicin.. kolla mina morötter som börjar titta upp ur jorden nu haha. annars blir de lugnt. plocka lite hemma å laga mat.. fö rmin del blir denog en pizza ikväll för de va så länge sen hihi å jag är sugen så de blir bra de hahaha...

nä ha de! bilder på terrarie å ormar kommer sen=)

Publicerat: / Allt å ingenting

har jag berättat....

om de nya tillskottet i familjen.. en söt,ljus...1meter lång liten sak utan ben.. hon är såååååå söt.. jätte snäll..
fin.. ja allt de där..=)
hämtade henne i söndags i växjö.. så de blev en liten tripp å en tur i köpcentrat å kolla lite.. jag hade ju inte direkt några pengar så de blev ju inte att köpa nåt..

men terrariet har jag fixat lite med.. plockat småsten i stallet så har jag gjort som ett stenberg med sten som ska sättas upp på bakgrunden..  sen lite växter runt.. blir jätte bra.. å så en del i terrariet kommer att vara en solplats med sand å stenar å värme. så dom kan välja själva om dom vill sola eller vad dom vill göra.. å så en nedsänkt vatten skål som ett vattendrag som dom kan både dricka å bada i..=). så kommer bli så jädrans snyggt..  bara de blir färdigt nångång=)..

hihi kommer bli så bra..
här kommer ett par bilder på henne..=)




Publicerat: / Allt å ingenting

fortfarande...

verkligen inget att säga.. så jag vet inte alls.. händer inte direkt nåt i mitt liv..
inte mer än att jag känner mig helt borta.. helt borta från allt.. känns inte som att jag är i verkligheten.. verkligheten finns liksom inte.. den är borta..jag lever som i en liten bubbla känns de som.. jag vet inte.. tur att jag har min älskling som får mig att känna mig närvarande.. iaf när jag är tillsammans med honom.. för när han är borta så är jag lika borta.. då finns inte verkligheten.. verkligheten är tillsammans med honom.. men just nu...ensam hemma.. verkligheten är då inte nära.. långt långt bort.. hur ska man göra för att leva i verkligheten? finns de en verklighet? hur vet man att man är i verkligheten? ja jag vet inte.. mycket tankar i huvudet som vanligt.. men men nu ska jag avsluta här..

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

vilken dag...

jo tisdag.. hahha..

nä men denna dagen har varit lång å ganska seg faktiskt.. int evarit så mycket att göra idag.. å inte nog med de innan man skulle gåhem så började de ösa ner en jädrans massa snö.. å de va inte små flingor heller.. uscha de la sig ju faan ett täcke på bilen.. inte klokt.. 3e maj å de snöade som fasen.. tur att de övergick i regn.. för vatten behövs de för att hästarna ska få sitt bete... annars så sträckte jag mig i ryggen idag.. har så jävla ont så får väl se om jag tar mig upp ur sängen i morgon.. men ja de märks ju då.. haha..

ikväll så har jag ätit med pappa.. hans hemgjorda hamburgare.. gott gott var de.. med några nya bröd med tacosmak på super goda var dom.. mums de i magen:P

nu sitter jag å kollar på "splice" som snart är slut.. hmm lite mysko film men helt okej ändå faktiskt måste jag säga... men snart blir de sängen för jag fryser som fasen..

ähh nu skiter jag i detta.. har inget vettigt att säga ändå:P