Publicerat: / Allt å ingenting

usch..

vad jag är dålig på att skriva i denna bloggen.. men anledningen till de är nog att de egentligen inte händer nåt i mitt liv.
har fortfarande APU.. 2veckor kvar.. både skönt å tråkigt faktiskt, jag skulle ju vilja ha jobb på ett sånt ställe.. men surt att gå där utan att få betalt för de.. man jobbar å står i å benen värker men inte ett öre extra på fickan. men man får hoppas att denna såkallade utbilding leder nå vart.. men men den som lever får se..

annars?

ja hästen är halt igen.. tror att de kan vara överasträngning.. har smort med linement osv börjat med nypon igen å när jag kollade honom häromdagen så markerade han bara lite.. vilket är skönt.. så han får stå till över helgen så ska jag kolla honom på måndag täkte jag.. hoppas att han blir bra snart iallafall..

utöver de?

jadu.. ska snart åka till stallet.. sådde ju mörötter förra veckan:-D så hoppas att jag lyckas så får min älskade häst lite färska å nyskördade morötter hihi:P..

men ikväll så ska jag iväg till L. B kommer även å hälsar på över helgen så ikväll blir de att grilla å bara ha de bra tillsammans med dom två å älsk.. så de ska bli trevligt faktiskt.=)

äh de får väl vara så.. som sagt händer inte allt för mycket i mitt liv

Publicerat: / Allt å ingenting

Det blev visst påsk i år igen..

ja inte för att jag direkt bryr mig om påsken.. men ska bli skönt med långledigt nu måte jag säga.. benen är inte vad dom brukar vara efter allt gående å stående..:P tror aldrig att dom kommer att vänja sig haha.. men men jag har fått lite påskfint iallafall måste jag säga.. eller vad säger ni?.. bättre än inget:D

Videkissarna i fönstret:


blåbärsris med påskliljor i vardagsrummet:


Byrån i hallen, blåbärsris med påskliljor:
(denna fick jag av en kompis mamma.. sååå söt.. en liten korg med små ägg i :-D)

Ja lite påskigt är de väl i allafall?:P

Publicerat: / Allt å ingenting

sket slut i benen..

ja idag har man då varit på APUns första dag.. de märks att man inte är van att gå å stå hela dagarna mina ben är trött å värker.. å min stukade fot gör ju inte saken bättre.. men de va skoj faktiskt.. tiden gick fortare än jag hade tänkt mig.. så jag kommer nog att trivas där i 6 veckors tid bättre än de 4 veckor som varit iallafall..  men de jobbiga ä rju tiden..
känns som att jag inte kommer att hinna ta hand om min häst.. visst jag hinner mocka å göra ordning hos honom men känns som hans träning å rehabilitering kommer att komma ikläm:S men älskling har lovat att försöka hjälpa mig så gott han kan.. så de får ju gå.. får se hur de blir.. men de komme rnog att lösa sig till slut=)..