Publicerat: / Allt å ingenting

Positiv häst, fint väder, bra humör.. toppen!:-D

idag har varit en bra dag.. mått bra i hela kroppen.. började med att man gick upp tidigt för att åka till kalmar då älskling skulle på ett möte.. å då gick jag runt lite på giraffen. införskaffade ett dressyrschabrak på HÖÖKS... sen gick runt å kollade rent allmänt.. sen efter de så köpte älskling å jag en sallad på MAXI.. handkade på citygross.. å så åkte vi ut mot annas hästshop... på vägen så hittade vi ett mysigt ställe som ci satt å åt vår sallad på i solen vid vattnet så underbart mysigt å härligt.. efter de så åkte vi vidare till annas.. lämnade tillbaka två sadlar å betalade sadeln som jag ville behålla.. känns sååååå bra att äntligen hittat en sadel som passar honom.. jätte skönt..=)

sen när man kom hem så åkte man till stallet vid ca 16.30.. började med ridturen ideg för att de skulel få lite hö ut innan insläpp.. på ridturen så hade jag en helt underbart pigg å positiv häst.. helt å hållet framåt osv.. så de var underbart.. lekte i vattnet vid bäcken på terrängbanan.. de tycker han är skoj.. å traven gick bra.. gick tom er på tygel helt utan att jag tog i honom.:P sen att han var så på allerten att han hoppade in i skogen 2 gånger med mig på släp lite efter hör ju inte hit:-P men han är ju med å lyssnar iaf så man får väl se de som positivt de åxå

annars så mår jag bara bra just nu.. vet inte om de är vädret eller bara ändå.. känns som att jag gått ner i vikt å känner mig positiv till träningen på gymmet.. helt otorligt.. nu ska bara mattiderna komma tillrätta åxå.. ett tag går de bra å sen kommer en dag då de bara blir kaos.. men ja man får jobba på de å så länge de går framåt så är jag nöjd=)

Publicerat: / Allt å ingenting

nöjd å glad..

oj vad tiden går fort.. hinner ju inte med :P var länge sen jag skrev trots att jag sa till mig själv att de skulle skrivas lite oftare...

idag så är jag nöjd med min häst.. han var såååå duktig..  han har ju varit lite rädd för bommar innan men nu har han lyckats ta sig över i skritt å när jag flyttat dom osv.. så jag är stolt.. så idag möblerade jag lite igen å  fick honom att trava över bommarna utan att ens tveka.. så de är framsteg.. har ju hittat en ny sadel med å den r jag inte riktigt van vid än.. skjuts framåt i den i trav men de är nog för attjag inte är van att sitta ner i ett så djupt säte tror jag.. för när jag hade travat lite så kände jag att jag satt ner mer...:P så de kommer att gå bara bra tror jag allt.. känns bra å jag är positiv nu med... å vädret har varit underbart så jag ahr varit i stallet i 3 timmar idag..=)

myyyyyyys

Nu kom L så nu ska jag slänga i tvätt sen blir de maaaaaaaat!!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

missar visst lite..

ja de är svårt att hålla reda på att man ska skriva varje dag om de händer nåt:P men ja..

igår iaf så var jag med M å de blev stallet.. blev ut på terräng banans lilla grusgrop för att klttra lite..behöver stärka baken på min häst så han inte blir så framtung.. finns lite att jobba med där men ja de kommer nog att gå så småningom.. men han blev hur pigg som helst efter första klättringen.. öron framåt å pigg som attans i stegen:D de tycker jag är roligt så verkar som att de var skoj.. så de ska göras igen fast på andra sidan vägen.. om jag kommer över ensam men får ta de mitt på dagen när de inte är så mycket trafik.. så de ska satsas på.. sen ska jag få hjälp nån helg av J så man kan lära sig lite mer dressyr grunder då jag aldrig direkt har lärt mig några.. vill ju kunan rida min häst.. i skänkelvikningar fram å bagdelsvändningar å öppna å sluta.. i trav hade de varit nice att kunna de åxå så de är åxå ett mål jag har senare när han får upp lite kondis..=)

annars idag så blir de att ta en sväng i skogen å se hur pigg han är idag.. för på lördag blir de ledigt.. då vi ska till kalmar å prova ut en sadel å hoppas att de finns nån som han kan ha.. så hittar vi nåt så blir de lite provridning i dom ett par dagar innan man väljer vilken som passar mig bäst=) ska bli spännande:P

Publicerat: / Allt å ingenting

Underbart väder att rida i..

ja idag åkte jag upp ganska tidigt till stallet i de underbar vädret..=)
snacka om perfekt väder att rida i. så de blev en liten skrittur.. jag har längat mina stigläder ett hål så jag kan säga såhär att de blev sån enorm skillnad.. kndes att jag kom mycket närmare hästen å skänklarna nådde lite längre bak än innan så de känns jätte bra=)


såhär ser man ut innan man blivit borstad.. rugguggla:P


man blir trött efteråt:P


annars så har jag ju itne skrivit om helgen.. i lördags så var älskling med mig uppe i stallet å vi skulle träna lite med bommarå andra lskiga saker i paddocken.. uppsutten.. så jag red runt å tillslut så gick han över bomam rosv å älskling möblerade osv å jag är jätte nöjd.. sen så red älsling lite å de gick åxå bra.. sen i söndags samma sak.. fast de gick bättre.. vi höjde upp några bommar lite så han fick kliva över vilket han var lite tevksam till i början men de gick bra de sen med.. han lär sig nog med tiden..=)  hoppas att han kan släppa de där med att de är läskigt att gå över.. älskling red även i söndags ltie grann  de gick bra då med=)

Publicerat: / Allt å ingenting

förbannade jävla skit!!!

de är ju ett jävla skit hela tiden!

nu när man ska vara duktig å gå ut å gå så att man kan få denna jävla feta kropp mindre nångång så vad händer då?? jo men alt på en gång.. först lite ont i benhinnorna innan man går men ska ta de lugnt å försitkigt hade jag planerat..men va faan händer då????!!!! jo man går i godan ro.. inga problem... å så viker sig foten just för att man går ner i en grop som man inte ser för att man går i sina ena tankar.. man fammlar framåt ett antal "spring-steg" innan jag återår balansen.. men inte nog med de.. utan när är i ett av stegen så går den förbannade jackan sönder!!! men grattis till mig!! för jag har ju sååååå mycket pengar att slänga ut! ja men visst har jag de.. jag ä rju rik  så jag kan slösa pengar hej vildt precis som jag vill ha de.. man blir så ledsen..
när man väl kommit igång å vill kämpa då händer detta.. varför händer de dåliga saker när man bara vill få bort detta som förstör mitt liv.. nä men de är lugnt.. jag kan ta de.. de gör väl ingenting jag behöver ju inget... gaaaaah blir galen!!!! å ledsen till tusen:(

Publicerat: / Allt å ingenting

lite på G iaf

Jaha de är ändå lite på G nu eller ja beror väl på hur man ser på saken.

idag har jag iaf bakat bullar.. nästintill sockerfria.. å dragit ner nästan hälften på smöret.. de enda sockret som är i är lite vaniljsocker i fyllningen men inget i degen.

annars så har jag flyttat officiellt på onsdag..

sadeln jag köpte begagnad lär nog inte passa.. jag tyckte inte de kändes bra att den åkte upp i bakkant.. men får se vad pappas tjej säger i morgon. jag har ju inte så stor koll på sadlar.. men hur eller hur så blir de nog att åka till annas hästshop å fixa en sadel.. har sett ut en som jag vill ha.. handlar bara om att den ska passa å att jag ska sitta bra i den så de ska bli spännande att se.. men ja får se efter helgen..

hmm är de nåt mer? njae tror inte de just nu.. de blir väl en lugn helg nu i helgen.. jag å älskingen.. jo vi ska faktiskt till stallet båda två i morgom å terapiträna hästen.. vill ju att han ska lite på honom lika mycket som han litar på mig så får se hur de blir.. kanske blir lite bilder åxå=)