Publicerat: / Allt å ingenting

börja igen?

Undrar om de är nån som är intresserad av att läsa min blogg igen? Händer ju inte jättemycket men känner att de vore kul att börja skriva lite igen så jag gör ett försök. 

C har ju hunnit bli 16 månader häromdagen.. F p jag har varit tillsammans i 9 år idag! 9ÅR!! Helt sjukt..  fattar inte fått åren tagit vägen om jag ska vara ärlig. Men ja gått har dom ju.. mycket roligt har vi haft.. även en hel del motgångar.   Men här är vi nu. Med en son på 16 månader som växer så det knakar.. man har framtida drömmar man längtar efter..jobbar på.. söker... så ja det är baravatt kämpa. Själv jobbar jag som springvikarie just nu.. fick minst 5 veckor på samma ställe.. så det känns bra. Vill bara att det ska bli varmare å ljusare ute nu om kvällarna så man kan komma igång med ridningen ordentligt åxå.. men det kommer..  har hittat en medryttare till top nu.mm IGEN. Får hoppas att det håller ett tag nu.. det är konstigt.. man letar å letar utan svar sen helt plötsligt så är de 5 på en gång som hör av sig.. men är väl för att våren är på väg kanske..  men hoppas atmedryttarennkab stanna ett tag å vill tävla å träna lite för att det är skoj.. ska även komma igång med körningen igen åxå så får vi se vad som händer..  han tycker ju det är så kul. :-)
Ja de är väl lite av det som händer..  ska försöka komma igång lite mer med mina tankar osv  då hoppas nån är intresserad. Ja de så länge. :-)