Publicerat: / Allt å ingenting

är visst inte så aktiv här

oj här var de visst länge sen man var inså jag just precis nu... men ja de är ju så.. visst har de hänt lit emen inte direkt så man tänkt på de ändå.. vet ju inte direkt vad jag ska säga här faktiskt..
 
men ja ska man ta de hästigt så insåg jag att  min häst bärjade tappa muskler å tog då analys på höt å de visade att proteinerna inte var så jätte högt.. så blev att skicka in analysen till oeberoende foderrådgivare å de fick bli kraftfoder med massa proteiner i.. svårt att bygga muskler längre fram om han inte får i sig proteiner.. precis samma för en människa som vill bygga muskler.. proteiner proteiner proteiner.. de rä de som är musklernas byggstenar.. de kommer jag iaf ihåg sen skolan:P kommer tillå med ihåg bilder.. de var en som stod å murade med tegelsten inne i en muskel haha ja de var en rolig bild i en lärobok de:P men ja de behövs iaf så till hsten ska jag se till att de blir analyserat direkt så inte detta hände rigen.. han stod still förra året å visst tapar man muskler men inte som han gjort denna vintern så de måste hållas koll på .. så de fick bli soja till honom=)
 
annars så.. ? ja sökt en del jobb har jag gjort.. så får man väl se var de leder nånstans.. om de leder nånsranns allt.. men jag håller tummarna .. lite hopp har jag väl ändå kvar.. iaf som läget är just i skrivande stund.. men de går ju lite upp å ner de åxå som med allt annat..
 
just nu så sitter jag ensam å fryser.. varit i stallet ett antal timmar idag.. blev en skrittur med J å hennes pålle.. gick bra tycker jag allt=).. fast steffen blev rädd för nåt å hoppade framåt.. men sålänge de är framåt så är de okej då sitter man iaf kvar så de får han gärna göra varje gång han tänkt hoppa istället för åt sidan.. men ja de kan man ju inte direkt säga till honom hehe...
 
ja annars så är de väl itne så mycket mer än de.. dagarna rullar på..