Publicerat: / Allt å ingenting

en sväng...

de blev en sväng i paddocken idag.. C red samtidigt.. fin häst måste jag säga =) annars så var top rätt okej.. lite seg.. men de är fälltider så tror att de påverkar honom en hel del.. men han orkade ndå mycket.. blev faktikt en del träning i galopp.. få honom att ställa sig någorluna inåt i galoppen.. framför allt i vänster varv.. å de funkar bra om jag har spöt i vänster hand å lägger de i skänkelläge.. då mitt vänstra knä inte är bra än så är jag svag i den skänkeln.. viiiilken skillnad när jag fick spöt i den handen.. sååå duktig.. tränade även galoppfattningar å hanhar blivit mycket starkare å fattar galopp stortsett direkt.. dock tycker han nog de är tråkigt när man fattar.. stannar.. fattar.. stannar.. för till slut så fattar han inte hehe,, men han är duktig :D så är nöjd med oss idag ändå..

annars har e vart lugnt.. ska krypa ner i sängen å kolla lite på hunger games som är på tvn

Publicerat: / Allt å ingenting

rida!!

Idag ska Jag rida. Har inte ridit ordentligt på jättelänge känns det som. Så ska nog ta lite i paddocken tror jag. Beror på om de är nån i stallet eller inte. Är jag ensam uppe så blir de ut annars paddock. Känner mig sällskapssjuk haha men vi får väl se. I morgon kommer första
Som ska provrida Top. Ska bli spännande :-)

Publicerat: / Allt å ingenting

längtar!

ja de finns nåra saker jag faktiskt längtar till men som ändå är skrämmande.. men längtar ja de gör jag faktiskt å hoppas på att de kommer bli såååååå bra... å tänker då främst på våran flytt... ett hus! ett helt hus!! till oss! helt sjukt men ja.. å även ett stall till de?! hur sjukt är de inte.. :-P men de ska b li spännande.. tror att de kommer att bli jättebra.. hoppas bara att hästen på fredag är bra å att vi i såfall får den om den är bra.. håll tummarna för oss.. sen hnder de bra saker på jobbet med.. måste säga att jag börjar gilla mitt liv igen nu.. har en sambo som jag älskar.. en häst som jag älskar... hus å stall snart.. ett jobb jag tycker om att gå till fast de är klart hade inte varit fel att kunan sova lite längre på morgonen men hellre jobb än sova på morgonen hahah:P *drömmer mig bort* livet börjar falla på plats! :D

Publicerat: / Allt å ingenting

som alla andra

regn regn regn.... ja de är väl de alla pratar om nu så de kan väl jag åxå göra då? eller inte hahahah... nä men man får väl vara glad att man har ett inomhusjobb :P iaf när de är sånt väder.. dagen har rullat på fort.. så de var bara hem å åka å handla lite för veckan.. blev inte så mycket då vi har en hel del hemma redan.. ikväll blir de att laga jordnötsflskfiléegryta haha.. i morgon tänkte jag göra pannbiffar... å fredrik ska göra revben på onsdag.. sen får vi se.. men mat finns de iallafall :P annars står de tvätt på schemat.. ska jag vara ärlig så är de rätt skönt att jag inte hade stallet idag hehe.. men annars i veckan blir de fullt upp.. två provridningar på top å en provridning på annan häst fö rmig å fredrik.. kalas å lite sånt.. så de händer lite.. skönt med kort vecka å lång helg å kort vecka igen på de.. me like :D nä dags att plocka ihop tvätten å gå neråt... sen blir de nog en liten skräckfilm tror jag allt:P
 
fina steffen R.I.P
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

tror att de löser sig

det känns faktiskt som att allt kommer att ordna sig igen.. med medryttare kom med en tråkig nyhet i veckan som jag inte hade tippat på.. hon ville sluta.. en de är ju tyvärr inget jag kan göra åt.. hon känner att hon inte har tiden som krävs. å de måste man ju känna att man har om man ska ha hand om häst. även om de inte är ens egen häst så att säga.. så de var väldigt tråkigt men hoppas ändå att vi kommer kunna umgås lite då jag gillar henne skarpt..

men de är bara att ta nya tag å jag vet att jag vill ha en medryttare.. även om de kommer bli lättare när jag kommer ha hästen hemma med tiden osv så känner jag att jag ändå vill ha nån som kan hoppa honom osv.. så har två stycken redan som är intresserade av att provrida så blir nog lite provridning i veckan ser de ut som.. så känns ändå som att allt kommer att kunna ordna sig.. hoppas bara de är vettiga personer å att nån av dom känner att dom skulle vilja rida top lite å så... men de märks då..
känns bra iallafall å tror att jag känner mig relatvit redo mentalt för flytt både på mig å häst.. blir ju även en häst till som sagt så de blir nog medryttare även på den å de har jag åxå nån som skulle kunna passa.. så de känns bra gör de=)

å nu är ju sommaren påväg.. hur bra som helst med att flytta till sommaren så man har sommaren på sig :D
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

stolt!

blev visst en blogg dipp igen men ja de blir så ibland.. händer ju inte allt för mycket om man säger så..

igår så jobbade jag ialalall till kl 12.. hade lite inventering, b lir lite extrapengar iallafall.. sen hem å åka till stallet.. där fredrik faktist frågade om han fick rida top lite barbacka.. å klart han får de.. så de gjorde han.. travade t.o.m.. helt varv i sträck så stolt över honom.. :D han har ju bättre balans än jag haha.. till en början så ville inte top riktigt som han ville så jag hoppade upp å värmde upp honom lite.. sen gick de bra faktiskt.. =)

 
annars blev det en lugn kväll med gladiatorerna hehe...
 
idag öser regnet ner.. så var bara uppe i stallet å kollade nya hästen som kom igår å pratade massa med C å A-S =)... blir till att diska å laga lite mat sen=)
 

Publicerat: / Allt å ingenting

skit skit skit!!!

Ja dagen var väl inte bra.. mitt knä har ju varit lite si å så som ni kanske vet? Vad händer idag då? Jo ramlar på asfalten på väg till restaurangen på jobbet, rätt ner. Å hur landar jag? På knät!!! Fan!! Jahopp, dags att ringa läkare? Japp, hade dom nån tid? Nepp! Akuten? Oh ja. *suck*  så där har jag suttit 4 timmar i eftermiddag!  4!!! Timmar!! Efter dryga 3 kom läkaren. Sa att jag hade vätska i knät. Men ville ändå röntga . Som tur är så gick röntgen snabbt å inget fel i knät. Men ont gör de. Så ska hålla koll så de inte svullnar merm annars är de bara gymnastik som gäller.
 
så vi får se hur de blir med ridning i morgon.  Blir iaf att jobba 4timmar i morgon, inventering. Sen får mab se. Kan väl ta en skrittrunda iallafall. :-) nu "ack värmland " sen sängen 

Publicerat: / Allt å ingenting

förvirrad

Ja jag vet intw hur jag ska tänka eller göra med nånting.. å ingen direkt att prata med de om heller, ena blir sur på mig å andra tycker jag ska tänka om. Tänka om! Jag kan ju inte styra andra människor jag vet ju vad jag vill, men verkar blivit fel nånstans på vägen.. jag som gjort nåt fel? Antagligen, frågan är bara vad.. ja jat vet inte men brukar ta på mig skulden för de så kan väl göra de denna gången åxå. Men vore skönt att få veta vad som hänt.. hmm ja jag vet inte. Förvirrade tankar förvirrat inlägg. Meb de skiter jag i. Får se hur allt löser sig till slut, jobbigr bara att inte veta hur de kommer att sluta. 😕
för allt har ju ett slut. Men de sägs att de då är början på något nytt? Jo är väl så..

tråkigt att vissa saker ändrar sig bara när de börjar gå så bra men., thats life!!
 
jag har iallafall denna underbara varelse i mitt liv, å han gör de värt allt!
 

Publicerat: / Allt å ingenting

saker händer..

de händer saker i livet som man inte riktigt är beredd på .. å man kan tyvärr inte göra så mycket åt de. de är bara att gilla läget å försöka göra de bästa av situationen.. ta nya tag å lösa allt.. får se hur jag löser detta.. men de kommer jag att göra på nåt sätt.. ska faktiskt se fram emot vår flytt.. å hoppas på att hitta en häst till som passar... så vi kan flytta till hästgård.. där kommer vi få de bra.. får se om jag hittar nån som kan hjälpa till lite med den hästen.. så att den kommer få gå lite med.. sen är de meningen att fredrik ska ta hand om de lite med..

Publicerat: / Allt å ingenting

dåligt å bra

ja denna dagen har varit både dålig för att sen bli bra...
dagen började med linsskav i ögat som inte ville släppa.. tappat massa saker på jobbet.. pennor, papper, kartonger(tomma som tur är) ja lite som att händerna inte ville hålla i nåt... linserna försökte jag få ordning på men de gick ine.. på nåt sätt så skaver dom.. till slut funkade de inte så åkte hem för att kunna åka till optikern å se om dom hade nån annan lins för att vi skulle få svar på om de var ett måndags exemplar jag fått tag på.. nä men de hade ju itne dom hemma så de beställde EN lins.. aja npg med de.. hem för att byta linser för tog dessa nya idag men slängde inte de gamla.. skulle säta i de gamla.. öppnar locket på ena.. å vad händer då? jag NYSER så linsen flyger ur asken.. å vart tog den vägen?? ingen som helst aning :/ så nu spelar de ingen roll at tjag får EN ny då den andra ändå är borta.. *morrar* får leva med glasögon ett tag.. har ju iaf köpt nya så kan iaf se genom dom så får väl göra de ett tag får vi se vad som hnder.. aja sen iväg till stallet.. där gick de sååååå bra är så nöjd.. vi red den "långa" rundan som kallas målen alldeles ensamm.. aldrig ridit den ensam innan.. Top var seg å stel so bara den.. tror de var träningsvrk från gårdagen med W haha.. men efter första traven,,, som blev galopp på Tops begäran så kändes han bättre.. så galopperade å travade en hel del å hal lyssnade toppenbra.. red tom förbi skogsmaskiner som var ifull gång med att fälla små träd å han brydde sig inte om de alls.. inte om skällande hundar heller.. så han är bäst.. så de var de som var bra med dagen.. efter de åkte jag in till stan för at tköpa lite nytt smink då mit tpå nåt sätt hade åkt ner i toan :O tror att de spökar här hemma.. men de ä rju inte första gången.. så alla mina ögonskuggor gick ju sönder å blev blöta.. tur att HM hade billiga kvar så blev tre olika askar med ögonskggor å en kajal å även en ny pensel till ögonskuggorna.. så får vi se hur de bli.. maskaran klarade sig så den hamnade utanför toaletten..

så nu siter jag å tar de lugnt.. är trött som bara den så blir nog sängen tidigt tror jag.
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

två dagar

Om två dagar är de dags för Mia Skäringer i kalmarsalen!! Ska bli så jäkla kul. Dock lär jag vara hemma sent men de är ju fredag dagen efter Så de är lugnt.

Annars händer de lite å mycket på en gång. Punka på bilen igår så kaos för att kunna komma till jobet då pappas bil är på verkstad så fick bli farmors lilla skruttbil. Stress stress. Men efter jobbet så bytte vi till ett reserv så får hoppas att bilen kan komma till verkstad idag å att pappas bil är klar för en bil MÅSTE jag ha. Kommer ju verken till jobb eller stall annars. Aja de löser sig väl. Nu börjar denna dagen.

Publicerat: / Allt å ingenting

studs studs!

idag blev de en lugn förmiddag.. de behövdes kan jag säga.. sen efter lunch så bar de av till stallet där fredrik följde med=).. så de blev lite studsövningar för mig å top.. i traven gick de bra.. men när jag skulle testa i galopp så funkade de inte riktigt.. utan de är jag som måste lära mig när vi ska "trampa" av... s de tog ett par gånger innan vi klarade de... å de är ju jag som måste lära mig.. men i slutet när jag vågade sitta tillbaka å driva på honom å sa till när v skulle trampa av så gick de jättebra=) så jag är ndå nöjd.. vet ju att de är jag som måste träna å inte han hehe men tycker nog att han fått tillbaka en hel del kondis faktiskt..=) å de känns bra.. dock när man ska skritta av så vill han bara tvärsluta haha.. ställer sig vid pallen å vill att man ska hoppa av:P så då får man va på honom lite hehe. men de går bra..=) min sötnöt..

 
skulle blivit hoppning i morgon men W kunde inte den tiden så vi tar de på onsdag istället å hopaps på bra väder... måste ju hoppträna lite nu om de ska vara PoJ den 6e april :P
 
fick även ett samtal om en eventuell foderhäst.. å den bor inte alls långt bort härifrån.. ca 3 mil så de är lite lagom.. ska åka å provrida nän helg så får vi se hur de blir.. men den låter väldigt vettig iallafall så hoppas på att den är de.. så att den kan passa både mig å fredrik.. =) håll tummarna...

Publicerat: / Allt å ingenting

balansgång

Tänkt lite i det tysta.. varför ska vissa människor alltid låta saker vara på deras villkor? Ä varför kan vissa inte geå ta? Hur dom än vrider å vänder på de så är de ändå alltid till fördel för dom. Man tror att dom vill tex vara"snäll"mot mig... men kan ändå vrida de till fördel för dom. Å man märker de inte förän efteråt? Ge å ta... är de svårt? Jo ibland kan de säkert vara de. Jag vill inte vara den människan som är sån, jag vill helst att vi alla ska få fördel o de hela. Om de ens går? Sen kan kan kanske även jag som ALLA andra vända på saker utan att veta om de. Då jag tror att människan är sån över lag. Men de är mina tankaf å mina ord. Men om nån tycker att jag är sån å gör så så skulle jag gärna vilja veta de, annars tror jag att jag alltid varit den som följt alla andra på deras väg å gjort vad dom velat. Men för några år sen fick set vara nog å jag började se saker å våga stå för vad jag faktiskt vill å tycker. Å jag tycker det är bra. Men bara för att man gör de så får man inte bli dum å ego. Utan tänka efter lite mer i vissa situationer innan man agerar eller säger nåt. För saker kan såra andra annars, även om vissa saker sårar andra ändå, meb men då var de oundvikligt. Man ska ju inte hålla inne med de bara för att vara snäll heller men man behöver inte utrycka sig dumt,, vissa saker är svåra. That's life!! Välkommen till det!

livet är en svår balansgång. Å de är bara du som kan hhitta din egen balans.
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

fredagar

ja de händer ju inte allt fr mycket.. dagarna på jobbet bara flyger fram.. vilket är tacksamt.. å de är att göra hela tiden. kommer dock att b li lite er att göra i april men skönt att mjukstarta lite.. så de går hur bra somhelst å jag är nöjda å många verkar vara glada att se at jag r tillbaka.. de ser glada ut iallafall så känns toppen=)

sen var de ju bara hem å handla lite.. tog med mig farmor.. tog dock lite längre tid än jag räknat med haha så var itne hemma förän 1830 från affören.. stallet tog jag en snabbis direkt efter jobbet.. sen laga mat å käka å kolla en film. de var kvällen.. idag händer detso mer..

snart kolla på tapeter till huset... sen hem äta lunch duscha.. dra till kalmar.. kolla en säng å lite andra grejer.. ut å käka gott för att sen gå på bio=)

Publicerat: / Allt å ingenting

såååååå skönt!!

men kort blev de!... håret alltså haha.. de är sjukt tror inte jag haft så kort sen jag gick i 6an haha.. men de är ändå långt. . kan sätta upp de men de är kort haha men riktigt skönt måste jag säga.. å sjukt nöjd.. å äntligen hittat en frisör jag gillar å som gör som man säger å som även säger vad hon tycker.. me like! så de blir att gå till henne nu framöver.. iof blir hon inte rik på mig då jag klipper img en gång om året haha. men ska försöka klippa mig två nu hade jag tänkt när man har jobb.. men iaf så är jag jätte nöjd.. kommer nog ta ett tag att vänja sig hehe.. hon blev chockad över att hon fick ta så mycket som hon fick.. är tydligen itne vanligt att man får klippa de med så långt hår så mycket.. så de var skoj haha.. å så luktar de ju så gott när man kommer hem hihi å de håller sig rent mycket längre när jag varit där.. fick även lite tips om mitt hår då de blir fett/smutsigt så snabbt.. så de ska testas osv.. men iaf var väl i stallet vid halv 7.. snackade lite skit å mockade.. hemma kl 20 så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen å fortsätta kolal lyxfällan..

ha de! haj haj!

Publicerat: / Allt å ingenting

full fart hela tiden!

ja jag veeeeeeet att jag itne skrev igår.. men de var väl ingen som saknade mig?

iaf så bestod gårdagen av jobb.. var i stallet vid kl 17... där stod de lite intervall träning med top på schemat.. E å balo hängde med lite. dock funkar inte mitt knä än..blir så trött! kan inte stå i lättsits ordentligt.. men ja.. de blir väl bra hoppas jag... så de b lev lite si sådär. men ja efter så var han iallafall mjuk å fin så jobbad ehonom lite i skritt så han fick jobba med ryggen.. även lte grann i traven å är ändå rätt nöjd.. s bra de kan bli med mitt trasiga knä så ja.. efter de så blev de ut å käka med L en sväng å snacka massa ski.. planerade lite hur vi ska göra nästa torsdag då vi ska se på mia skäringer i kalmar.. ska bli såååååå skoj så de ser jag fram emot..

idag är de bara jobbet..har diskat lite nu när jag kom hem.. snart dags att laga kvällsmat.. sen ska jag faktiskt inte göra så mycket mer.. W har top idag å dom skulle rida ut på en mysig runda i skogen å de behövs nog idag=) i morgon blir top ledig då jag ska till frissan å inte hinner.. men de kan åxå behövas.. iaf för mig hahaha..
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

nu ska jag ta kvällen!

dagen idag har varit fullt upp.. tur å lite skönt att inte ha Top idag.. de fick W sköta om :P hon hade tagit ett dressyrpass i paddocken med mycket mjukgörande å lydnad så de b lir bra de.. för i morogn blir de intervall med Balo och E..
men åter tillbaka till dagen.... som sagt skönt att inte haft Top idag.. efter jobbet for pappa å jag å skulle hämta farmors bil för Fredrik ska ha den i morgon till stallet när hovis kommer då jag jobbar.. men vad händer då? jo den har fått punka :O panik.. ingen annan bil.. pappas är på verkstad å min måste jag ju ha.. gaaah!!! men som tur var så var pappas bil så pass färdig att den går att köra med så han får ta den å sen ställa tillbaka den på verkstaden när han är färdig.. puh! de löste se.. sen vidare för att skjutsa pappa då han skulle hämta en hyrbil.. efter de direkt till optikern... å vi kom fram till dessa linser som jag har nu.. men lite starkare styrka på vänsteröga så b lir de nog skitbra tror jag=) efter de direkt till affären för att veckohandla.. ensam! ja de blir så varannan vecka.. fast nästa gång tror jag att fredrik ska få veckohandla ensam:P mouahahhaha :P  sen hemma. hemma ca kl 1830.. fixa lite mat till mig själv samtidigt som jag diskar... oooh ja jag kan göra flera saker samtidigt :P sen äta... direkt efter de slänga ihop coleslaw så de får dra sig till imorgon.. den smakade vääääääldigt gott nu innan jag ställde in den i kylen så jag hoppas att den smakar bra i morgon med:P.. men de tror jag nog.. så nu sitter jag å har kollat sista 5 minuterna på farmen missade massor:-O men ja de är skitsamma hnder inte så mycket nu ändå..
 
men nu tar jag kväller!!
 
 
min favoritnäsa :D
 

Publicerat: / Allt å ingenting

helgen

ja nu är helgen härå jag är dålig på att uppdatera som vanligt.. kan dock bero på att jag har fullt upp :P

dagen i går började iallafall med att åka på pay and jump med J.. sigge skulle hoppa två omgångar.. å jag tyckte att de gick jättebra..=) han såg inte alls stressad ut utan tyckte att han såg glad å nöjd ut så de tycker jag att dom ska vara nöjda med=).. var väl hemma därifrån vid 12 tiden... å väl i stallet så hade W kommit.. då de var dags för henne å top med första riktiga hoppträningen för i år.. hoppade inte så högt utan var meer gympa höjder idag.. men de gick bra.. i slutet så tog hon några skutt på 80 med en oxer.. sjuk skillnad med låga hinder å höga..eftersom att låga itne är länt att direkt hoppa tycker han så slarvar han så dant.. men kommer man up på 80 å hgre då jäklar haha:P men d såg bra ut.. så nu får vi hoppa lite fram tll pay and jump den 6 april.. då tar vi våran första så får vi se vad som händer.. tyckte att de stod att de var innomhus så de kan bli lite spännande :D

efter de hem.. duscha för att sen fara till kalmar bio.. blev lite käk på subway... å sen "askungen" på bio.. den var helt okej var den=)..

idag blir de en sväng till huset å kolla lite.. mäta lite å fräscha på minnet lite då vi ska välja lite tapeter å liknande så kan de vara bra att komma ihåg exakt hur de ser ut=).. sen i eftermiddag stallet å en härlig ridtur i skogen med J å sigger :D
 
 
 
 
min lilla bäbis som nykläckt, direkt från skalet..(inte för att de hade med inlägget att göra men hittade bilden å hon är så söt)
 

Publicerat: / Allt å ingenting

jobbveckan är över!

Ja då va första jobbveckan på 8 månader över. Så nu är man trött måste jag säga, men riktigt skönt att vara igång ordenrligt alltså. :-D

I eftermiddag var de bara en snabbis i stallet å pappa hjälpte mig att fixa lite småfix på transporten. Sen hem å handla lite å så käka. Sen blev de lite film. Å nu kollar jag på "ack värmland" fasen vad bra de är. Älskar mia skäringer alltså. Ska bli så kul att få se henne live om ett par veckor. :-D se "ack värmland"

Publicerat: / Allt å ingenting

skitgris!

Dagen har rullat på bra på jobbet. Trivs som bara den å får träffa massa trevliga männsikor. Precis som jag vill ha det 😃

Åkte till stallet direkt, hittade en skitgris i hagen som inte ville bli borstad 😛
men bestämde mig för att tömlongera lite, så de fick de bli. Han var jätte duktig. Han lyssnade toppenbra på mina komandon så är nöjd, han fick även galoppera av sig lite, men han skötte dde snyggt åxå för nör han höll på att bralla runt å jag bad honom att sakta av så gjorde han de, dock ville han inte stå helt still haha var lite spring i benen :-P. Men han är duktig min pojk:-D är jättenöjd måste jag säga
 
. I morgon är de fredag, får se vad de blir. Antagligen mys hihi.

Publicerat: / Allt å ingenting

fort

Ja dagen har väl inte varit jättehändelserik. Jobbat. Å känns så bra att jobba:-D tiden går aningen fortare när man jobbar av nån anledning. :-P   annars blev de att ta ut lite paket,  linsvätska etr rorrshampo jag ska testa å sen en uppsättning dressyrskydd. Fin fint. W har haft top idag så jag är häst lös vilket är rätt skönt. Läste att de hade varit ute på en barbackatur. De var nog härligt. Annars blir de bara att laga lite mat å ta de lugnt. I morgon tror jag att de blir ett dressyrpass. Sen fredag får de nog bli lite tömkörning var länge sen.
 
 
min underbara egon. Du är inte bortglömd. 4 år i år sen du lämnade mig i tårar.
 

Publicerat: / Allt å ingenting

sjukt

Ja de är sjukt vad fort tiden går när man jobbar :-P
Men jag gillar jobbet. Trivs jättebra å känns toppen att vara tillbaka.

Annars blev de stallet direkt efter jobbet.. där stod de intervall på schemat. Så de blev de. Men de var jobbigt. För mig haha. Men de gick sen var top lagom uppvärmd så jobbade honom lite i skritt å trav å underbar känsla när han höjer ryggen å man ka släppa på tyglarna å han går kvar i formen. Underbar känsla!!😀 älskade häst. 💗

 

Publicerat: / Allt å ingenting

första dagen

Ja den första dagen på jobbet har gått väldigt fort faktiskt, trots att de inte funnits överdrivet mycket att göra. Men känns hur bra som helst att vara tillbaka :-) så de kommer nog att gå hur bra som helst.

Annrs idag är jag häst ledig. Så de blir att åka å storhandla när man kommer hem så man har mat för resten av veckan. Sen blir de inte många knop gjorda. Härligt väder de varit idag med får se om man kommer ut en sväng idag. För skulle väl bli sämre väder.

Publicerat: / Allt å ingenting

ett år!

Idag var de ett år sen jag fick hem min 4-benta prins.. tiden har gått så fort att jag knappt hänger med.. men jag knner utvecklingen vi har gjort.. å framförallt JAG! blev ridrädd innan Top... men han har hjälpt mig att övervinna detta.. som idag med hans sparkar.. nu känner jag att jag kan å vågar hantera dom med att inte bry mig alls.. jag vet att han gör en spark å sen är de bra.. låter man honom då springa istället för att hålla in honom så händer det inget mer. å de är toppen att kunna känna så.

vill även tacka er runt omkring mig som har hjälpt oss så mycket.. det är sååååå uppskattat ska ni veta... hoppas att ni vet vilka ni är.. =) utan er hade jag ju inte kommit hit å inte utvecklats på detta sättet.. så de är jag tacksam för...! =)

jag mår bra nu...
börjar jobba i morgon.. flytt är på gång.. kommer att ha hästen på gården. dock tråkigt att lämna dom andra men jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten å ni är välkomna hem till oss när ni vill=) å jag hoppas att ni vill..

å underbart väder.. själen mår bra just nu..

 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

underbar dag

Vilket väder!! Helt underbart alltså, kom just hem från stallet där jag å J tog en rätt så lång tur i skogen. Mycket trav men även en del galopp. Min häst har varit en lycklig häst idag 😀. Jag har ju varit rädd när han ska "sparka" i luften när mab lägger iväg i galopp. De gjorde han idag med i stortsett i varje galopp. HÖGT som bara deb lyften han rumpan. Men jag blev inte rädd alls, är så glad!! De var lite adrenalin men sista gången så skrek jag inte ens till so jag brukar, tror att jag börjar lära känna honom nu. Han sparkar bara, han kastar inte å han sticker inte även om han gasar så går de alltid att ta tillbaka honom å de har jag lärt mog nu, å de känns så underbart att jag kan känna mig säker på hästryggen igen. Underbart!! Hoppas det håller sig såhär även när vi flyttar så han inte börjar kasta eller nåt då. Men de tror jag inte han är så cool min älskade häst!! Min underbara!

Publicerat: / Allt å ingenting

gott å blandatpåse!

ja gårdagskvällen avslutades med god mat å underbart sällskap med mycket prat å skratt.. även några cider slank ner=) bra fredagkväll... =)

idag så har jag städat en del.. diskat.. men även hunnit iväg en sväng på loppis med J, P å V.. så fredrik stod å skulle sälja lite med.. han fick sålt lite iallafall...

stalledig idag.. skönt faktiskt för har fått ordning på lite som jag antagligen inte hade fått annars.. vad kvällen har i sitt sköte får man se.. men verkar som att de blir lite filmmys med älskling då vi inte hade de igår.. å de inte var nät vettigt på bio.. får se tll nästa helg om de blir nåt vettigt..

så ja de har inte hänt jättemycket änsålänge.. men jag frsöker ta de lugnt bara innan jag börjar jobba på måndag=) ska bli härligt att börja jobba.. å tur är de ju att de blir ljusare å ljusare om kvällarna nu så man känner sig inte så stressad med stallet.. visst de blir ju fortfarande mörkt lite för tidigt men ja de går åt rätt håll...

härliga vår!!!! kom fort!!
:-D
 

Publicerat: / Allt å ingenting

promenad

ja idag blev de faktiskt en promenad med min 4-benta... mycket för att han såg ut såhär när jag hämtade honom
men de blev såhär.. så de fick duga
men vi var iaf ute på promenad å tog lite bilder.. tänkte visa några.. han är så svår att ta på för backar man så följer han gärna efter:P men ett par blev de iaf..
 
denna kanske inte var så fin.. men han är söt :D
 
näsa!
 
min vackra prins!
 
 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

beslutsångest

Idag blir de lunch hos farmor. Sen är de tänkt stallet efter de. Men jag har beslutsångest om jag ska rida ut i skogen en sväng eller om de är dags för intervall. Vädret verkar rätt okej idag så om jag inte rider ut i dag kanske vädret är dåligt i morgon? Han har ju gått hela denna veckan iaf så borde våga rida runt målen ensam? Ja de lutar iaf mot skog idag å intervall i morgon. Haha får se om jag håller de :-P

Publicerat: / Allt å ingenting

eftermiddagen...

bestod av stallet.. trots att jag inte hade top idag :P men följde med a-s å Wi till ridhuset där Wi skulle rida lektion på ozo.. jag tyckte att de gick jättebra å Wi klarade ut henne bra.. de ä rju ingen lätt häst att rida om man säger så..=) sen när vi kom tillbaka så såg jag min prins i paddocken med W.. så kollad elite på dom å sådär.. hon höll på med lite markarbete. han såg ändå rätt så pigg ut... nu är de magen som ska bort.. å sen inte ha han i för låg form då han blir så framtung.. vi behöver få upp honom lite.. men de fixade dom bra=) sen blev de lite snack med alla..=) sen hem å handla lite till lunchen i morgon som vi ska äta hos farmor då hon ville bjuda på lunch..=) sen blir de stallet på eftermiddagen.. får se abd jag gör.. var sugen på en uteritt men vet inte om jag kommer hinna de innan de blir mörkt.. kanske blir lite intervall i morgon för att sen ta en uteritt på fredag nr jag kan vara uppe på dagen men vi får se vad klockan osv blir=) sen får vi se om de händer nåt på kvällen i morgon.. hopas de händer nåt iaf:P tråkigt at bara sitta hemma..
 
vill faktiskt ha vår nu.. med massa blommor å fina färger..
 

Publicerat: / Allt å ingenting

kålpudding!!!!!

JA!!!!! iidag har jag bestämt mig för att laga kålpudding så de ska jag börja med nu hade jag tänkt. ska bli så gott.. men deä rmycket jobb med så de är lika bra att man gör storkok när man ändå håller på.. :D

annars blir dagen lugn... ska till ridhuset i efter middag med Wi å A-s å kolla ridlektion.. så de ska bli skoj.. annars soms agt lugnt.. passar på att ta de lugnt nu de sista dagarna innan man börjar jobba haha:P

Publicerat: / Allt å ingenting

med min 4-benta vän

ja idag blev de en sväng till ridhuset.. funkar bra med min transport..han vill inte riktigt gå på först.. då den är lite "ostadig" om man jämför med en boogie.. men sen när jag ber honom snällt så är de inga problem.. å inga problem att sätta fast honom för att sedan gå runt i lugn å ro stänga bom å läm så de känns bra=)

väl i ridhuset så började jag utan stigbyglar.. gick vl sådär.. haha.. vill inte trava allt för mycket då man skumpar en del å sådär.. men ville ändå testa på.. testade även galopp.. å hjälp vad han sprang haha. :-D. men jag satt ju i sadeln så de är ju lättare i galopp än trav när man är barbacka eller utan stigbyglar..
men han skötte sig hur bra som helst är jätte nöjd.. sen så blev de stigbyglar så då började jag att jobba med honom å jag måste säga att de gick jättebra.. han hade höjd rygg å galopperna gick faktiskt rätt så bra idag.. han kunde hålla igång bra i alla gångarter.. traven kändes toppen.. tror att han börjar lära sig lite =) så måste säga att jag faktiskt är rätt nöjd.. testade även att göra skänkelvikningar med hjälp av väggen å A-S som talade om hur man gjorde.. å de gick faktiskt bra.. han förstår nog inte hela vägen vad han ska göra men i slutet så fixade han de rätt så bra måste man säga...=) nöjd..

annars resten av dagen har jag faktiskt bara slappat.. frös som fasen när jag kom hem så kröp faktiskt ner under täcket ett tag.. å så har jag fastnat för gamla avsnitt av farmen.. från första säsongen hahah så de är lite skoj.. är nämligen inget jag kommer ihåg utan kommer bara ihåg Qristina.. så de är skoj haha..

Den som har stulit mitt hjärta ! <3
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

lugnt å skönt

dagen började lite segt sådär runt kl 9 .. mådde faktiskt inte jättebra när jag vaknade med ont i nacken så de skrek om de.. antar att jag sovit för tungt å djupt i natt så jag legat alldeles för still.. tror att jag brukar få ont i nacken då...annars har dagen varit lugn.. har ju inte haft stallet idag.. blev stan en liten sväng å sen hem för lite lunch å sen veckohandla.. så de har varit lugnt å skönt.. var även förbi verkstaden å fick en tid för att lämna in bilen för lite småfix å sen besiktning..

i morgon så blir de ridhuset.. ska nog frsöka att klara alla gångarter utan stigbyglar tror jag.. :P klarar jag de barbacka borde jag ju klara de med sadel utan stigbyglarP :-P

Publicerat: / Allt å ingenting

hemma!!!

Borta bra men hemma bäst! :-)

Jag har haft en jättebra helg. Hästar.. god mat.. shopping (även om jag inte hittade något att köpa, men men) å mycket bussåkande haha :-P nä men resan har gått rätt så bra ändå. Visst är de jobbigt att åka långt men som sagt har funkat riktigt bra. Nästa gång blir de sthlm å då ska grabbarna med så vi hihi :-P

Så nu ligger man nerbäddad å väntar på att älskling ska komma hem från jobbet så man får pussas å kramas å sen somna i hans famn. Längtar! I morgon vet jag inte vad som händer då jag inte har stallet då heller. Men ska nog försöka städa lite tror jag. Får passa på innan jag börjar Jobba snart :-P

Ska försöka få in lite bilder i morgon från helgen

Publicerat: / Allt å ingenting

hoppning

 
Ja igår kväll blev de ut å äta med tjejorna. J kände till en jätte mysig restaurang. Så de fick bli den. Jag tog deras hemgjorda hamburgare. De är såååå gott. sen blev de faktiskt bara tillbaka till hotellet.

Idag blev de ju såklart hotellfrukost. Underbart!! Äter ju aldrig som när jag är på hotell hihi.
Sen bar de av till Scandinavium. Där vi började med tids hoppning 145cm där svenska Douglas vann. Sen mässan.. ojoj vad grejer. Men köpte ingenting :-( tyvärr för dyra saker för min plånbok å inget jag behöver å heller egentligen inget jag fastnade för så de gör inget. Å nu sitter vi å väntat på världskupphoppningen. Spännande. Sen bär de av hemåt.
 

Publicerat: / Allt å ingenting

hoppning

Ja igår kväll blev de ut å äta med tjejorna. J kände till en jätte mysig restaurang. Så de fick bli den. Jag tog deras hemgjorda hamburgare. De är såååå gott. sen blev de faktiskt bara tillbaka till hotellet.

Idag blev de ju såklart hotellfrukost. Underbart!! Äter ju aldrig som när jag är på hotell hihi.
Sen bar de av till Scandinavium. Där vi började med tids hoppning 145cm där svenska Douglas vann. Sen mässan.. ojoj vad grejer. Men köpte ingenting :-( tyvärr för dyra saker för min plånbok å inget jag behöver å heller egentligen inget jag fastnade för så de gör inget. Å nu sitter vi å väntat på världskupphoppningen. Spännande. Sen bär de av hemåt.