Publicerat: / Allt å ingenting

pisstråkigt!

Ja jag skriver ju knappt här.. vad betyder då de? Jo att jag inte har nåt att säga antagligen.?
Just nu försöker jag söva ett barn som är övertrött å inte vill så ja.. nu är det snart där sent då de snart är sovdags för natten.. annars har jag pisstråkigt.. Fredrik jobbar å kommer hem typ 20 eller nåt sånt. Å jag har typ ingen energi till nånting  :-/ bara trött jämt å inger händer..  försöker fylla dagarna med att träffa Lollo å sådär å de går ju
. Jolin träffar jag ibland men det kan man ju ibte göra jämt.. är trött på att va trött.. försöker ta tag i vikten igen  då jag ska va tvärtom alla andra så här jag gått upp nu efter förlossning istället för under graviditeten.  Men varför ibte liksom är.ju inte förvånad. Har börjat med 5:2 igen men jag har verkligen 0 o karaktär just nu:-/ men FÅR inte gå upp mer  för då kan jag inte rida.  Det vill jagvibte utsätts honom för.. rider ju inte så.mycket ändå..  när  F jobbar som en idiot så finns ju inte tiden :-( tur jag hittat en halvfodervärd äntligen!!. Å blir en hel del körning nu när jag ska göra nåt å de är ju faktiskt riktigt kul så.. 

Annars? Ja i morgon fyller man år.. hela 32.. tiden den går. Men gissa vem som jobbar
. :-( så blir att åka till Angelica å barnen . Vill inte sitta ensam hela mib födelsedag.. hoppas på att han kolmer hem vettigt på kvällen så vi kan grilla lite. Men men de får  man väl se då.

Aja får väl ta barnet å.gå ut en sväng 
Publicerat: / Allt å ingenting

provridning

Ja idag är de dags  för provridning nr 2 för denna tjejen. Får se om hon vill testa att hoppa några skutt.. å hoppas att hon vill ha honom.. hon va väldigt trevlig å sådär. Så håll tummarna.

Annars i söndags va jag å Fredrik på dejt.. 🤣 eller på bio iallafall.. "avengers" den va bra fakriskt.. Colton va hemma med sin morfar.. å han somnade å va så snäll å sov när vi kom hem. Så de va ett litet test åxå om han skulle sova när.nån annan va här å de funkade ju hur bra som helst..
Igår va fredeik äntligen ledig så vi umgicks lite å sådär.. va på stab å köpte lite kläder till Colton finns inte så mycket.. men ja sen hämtade vi morfar å åt glass å tittade på fåglarna haha..

M2b annars rullar det på.. :-)