Publicerat: / Allt å ingenting

Helgen i uppsala

Ja jag å min älskling kom fram till at vi skulle åka till uppsala i helgen å hälsa på Frida å Emil..å såklart den lilla bebisen i magen.. vi åkte på fredag morgon/förmiddag. å så bar resan av mot uppsala.. vi gjorde även en liten avstickare till västerås då vi insåg att de inte var så lång omväg.. hälsade på fredriks äldsta storebror.. så där stannade vi drygt en timme.. sen for vi vidare.. vi landade i uppsala vid halv 5 tiden eller nåt sånt.. där vi snackade ltie skit med Emil innan Frida kom hem strax efter 6. så då fixade vi lite käk.. de fick bli tacos då de är snabbt å enkelt att laga till när de blir lite senare med maten.. de var hur gott som hellst så satt vi där å snackade innan vi kom fram till en film vi skulle se på. så de blev slapp framför den innan vi gick å la oss.. sen på lördagen så sa vi att vi skulle gå runt på stan osv för lite shopping.. å visst blev de lite inhandlat.. iaf för Fredrik som handlade en del på Stadium.. jag själa handlade bara lite småskit på ÖoB.. sen bestämde vi oss för att se på bio på kvällen å de blev "i am number four" den var faktiskt bra.. men dekommer garanterat uppföljare på.. sen söndagen så var de bara lite ikea å lite så.. sen var de dags för den långa å jobbiga resan hem.. men de gick bra till slut.. så man var ju helt trött på kvällen men de fick gå ..
å nu sitter man på den där såkallade utbildningen.. men men de får väl gå de med kanske..

Publicerat: / Allt å ingenting

Ett års dagen...<3

Det började med att jag vaknade av en puss å en smenkning på min kind.. där stod min älskling å tittade på mig med kärleksfulla ögon å hade en bricka med frukost på till mig.. Min första frukost på sängen:-D så vi åt frukost i sängen..mysigt mysigt.. :-D sen så pratade vi osv.. slappade en stund.. sen helt plötsligt så åkte han iväg.. kom hem en timme senare å beordrade mig att gå ut å sätta mig i bilen.. å visst de gjorde jag ju då.. å så körde han till sjön där vi brukar bada å grilla å bara mysa.. då hade han fixat en picknick.. hanhade köpt kex 3 olika ostar å vindruvor å lite annat smått å gott... så satt vi där å bara njöt i den underbara solen å tittade ut på den frusna sjön.. såååå mysigt var de med minunderbara älskling.. så efter ett par timmar så åkte vi hem igen.. bytte kläder å så bar de av till kalmar. där skule han kolla på ett par löparskor till sig.. å han hittade väl ett par som var relativt vettiga vad jag uppfattade de som.. sen bar de av till hemligt ställe.. hade ingen aning om vad de handlade om.. men tillslut landade vi på "stekhuset" i kalmar där han skulle bjuda på middag..=) vi tog en "grill mix"tallrik.. vilket innebar en bit oxfilée, en liten lammkotlett å sen ett fläskköttspätt.. med rödvinssås å aioli med klyftpotatis.. så jääääädrans gott va de.. blodigt skulle de vara med.. å de blev de.. så jäkla gott.. de va så roligt för att kyparen som kom med maten frågade ju vem som skulle ha de blodiga å han tittade på fredrik å sen sa jag att de var jag då verkade han nästan paff att de va jag å inte han.. hahah.. så myste vi lite där en stund.. åkte en wsväng till citygross å sen var de dags för kalmar salen  å "kalmar humorgala" med magnus betnér bla..:-D så underbart bra var han:-D sen åkte vi hem. sket slut efter dagen... sååååå mysigt..

förhoppningsvis kan jag uppdatera med lite bilder sen=)

här är några bilder:D
myyyyys

Frukost på sängen:



Picknicken med massa gott..:



Mysigt..:



Publicerat: / Allt å ingenting

nu är jag trött på de här!!!

är så jävla trött på att ha ont i magen hela jävla tiden!!! de bara bubblar å bubblar men de händer inget mer än bubbel å magknip.. bubbel å magknip.. å de gör ju så oooooont.. man äter.... för att man är ju egentligen hungrig..men efter att man gjort de så får man ångra de för då gör de så jädrans ont så jag tror att jag ska svimma å falla ner på golvet å slå i huvudet på köpet:-O fixade några tabletter på apoteket å sa se om de funkar nåt.. är tveksam  men ska ändå testa.. de är ju värt ett försk iallafall.. ananrs får man väl ta sig i kragen å ringa till farbror doktorn.. fast försker undvika dom där så mycket de bara går.. tycke rinte dom är bra.. tror att jag ska byta vårdcentral.. för man har väl rätt att gå till vilken vårdcentral man villom man inte  trivs på den ena så måste man väl få gå till den andra eller?:-S

jag MÅSTE bli bra till helgen iallafall.. ska ju fira med min älskling då.. han hade planerat nåt sa han.. ska bli spännande att de vad de är.. ananrs vet jag att de b lir stand-up komedi på kvällen med magnu betnér bla.. i kalmarsalen ska bli så skoj...:D men deär bara några dagar kvar nu.. helt otroligt.. Ett helt år har jag vart tillsammas med den underbaraste.. hoppas verkligen att de blilr många fler år.. för jag vill verkligen leva med honom, de känns i hela kroppen.. å huvudet..hjärtat.-magen ja allt du kan tänka dig.. jag vill verkligen att de ska funka mellan oss åjag hoppas verkligen att de kommer göra de.. 


för jag är säker på att de är såhär kärlek känns!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

jahaja.. hmm..blää

snart är då den första veckan på nya utbildningen slut...
vet inte riktigt hur de känns om jag ska vara ärlig..
vet inte om de är positivt eller negativt...
än så länge har de väl inte varit mer positivt än att man har träffat folk.. vilket är rätt skönt istället för att bara sitta inne ensam å glo när älskling jobbar.. men ja annars så vet jag inte  om jag ska vara ärlig.. hoppas att de blir bättre framöver..
hoppas att de kan leda till nånting bra.. fast jag är inte så säker på de heller om jag ska säga min mening.. men de är völ bara att ta de för vad de är antar jag.. å göra de bästa av situationen antar jag..

ähh jag vet inte.. orkar inte bry jag går väl här å försöker göra de jag ska så får man se vart de leder...

blääää

Publicerat: / Allt å ingenting

nä nu vet jag inte ingen..

vet inte hur jag vill ha de..
vet inte om jag vill göra detta..
vet inte om du vill göra detta..
vet inte om jag kommer att klara det..
vet inte heller hur allt kommer att bli.
vet inte om de är att jag är rädd eller om de är ovissheten bara,,
vet inte om jag vill veta över huvudtaget..
vet inte om jag bara är..

känns som att jag inte vet någonting..
vet inte var jag vill vara.
vet inte hur jag ska göra..
vet inte någonting..

orkar inte inte veta längre..

blääääää

Publicerat: / Allt å ingenting

mycket på G i livet just nu..

ja då sitter man första dagen på serviceutbildningen man ska gå då.. håller på ända till den 7 augusti:-O utan nån semester alls:-O de är ju skandal.. sitta här hela varma jävla sommaren å svettas utan att kunna göra nånting alls.. inte kunna ta en ridtur mitt på dagen.. iof brukar jag inte göra de just för att de är så varmt.. men ändå.. lite trist är de allt.. dom skulle kolla upp om man kunde få något ledigt men de såg inte så ljust ut på den biten.. :-( men men de ör väl bara att gilla läget.. hoppas att man får et tjobb istället.. för jag jobbar ju hellre å tjänar pengar mitt i sommaren än att sitta i skolbänken.. även om jag tror att detta är en bra utbildning för mig.. men man vill ju kunna njuta iallafall lite av sommaren.. men men får som sagt se vad som händer..

annars så är de massage som händer idag:-D fick ju de i julklapp av min underbara älskling så två gånger så får jag massage.. så första idag å nästa nästa vecka:-D ska bli sååååå skönt faktiskt.. så pappa får hjälpa mig i stallet idag för jag lär vara rätt så mör i hela kroppen efteråt. har ju fodring så..

ananrs så är de lite sjukgymnastik å måste ringa västervik åxå om min handled å se om jag får en ny omgång behandlingar.. värken har börjat komma tillbaka.. så får man se hur de går med de.. ja de är mycket "möten" å grejer nu, men de händer iallafall nåt i mitt liv å jag sitter inte bara inne å glor som en idiot.. vilket är rätt skänt faktiskt om jag ska vara ärlig..=)

Ha de!