Publicerat: / Allt å ingenting

skulle vilja våga..

tiden bara rinner iväg.. men tiden står bara stilla.
man gör ingenting men ändå så har man ingen tid.

man vet kanske vad man vill.. men man har ingen som helst aning.
allt man vill är allt man egentligen tar avstånd ifrån.. jag vill en del men vet inte om jag vågar.
man måste våga för att komma nånstans men vågar man inte så står man gärna kvar för att man har de ju rätt bra ändå.. eller kanske inte.. man måste våga för att vinna? eller.? men man kan ju åxå förlora om man vågar? kanske t.o.m mer än man tror..

jag vill våga å jag ska våga.. frågan är bara när jag har samlat tillräckligt med mod.. eller ska man bara strunta i de å bara slänga sig ut ur planet å sväva i snabb fart ner mot marken utan att egentligen tänka,,? de vore skönt att kunna göra så.. men jag kan inte.. jag vill ha en plan.. vill planera lite hur allt ska se ut.. sen kanske de inte blir som man planerat ialalfall men de spelar igen roll vill ändå ha nån sorts planering på mitt liv.. men de kanske inte är så bra de heller.. vill våga mer än jag vågar.. men vågar jag våga? vågar jag ta mig själv i kragen å bara vara utan så stora krav? eller jag kanske borde sätta högre krav på mig själv istället? högre krav bättre liv? nä jag vet inte.. tror inte de är så bra att ha så häga krav på sig själv.. man måste nog kunna slappna av åxå..
nä jag vet inte..

skulle bara vilja våga...

Publicerat: / Allt å ingenting

Till salu

jag har en massa dvd filmer till salu. ca 180st
i de flesta kategorier.
ta kontakt med mig för en komplett lista å pris.

Publicerat: / Allt å ingenting

grattis älskling

jag är dålig på att skriva men ja har jaginget att säga elelr inga tankar så får de ju fatkiskt vara..

men iallafall.. idag så fyller min älskade år.. så i morse gjorde jag frukost till honom,, sen gick vi in en sväng till stan.. men ojojoj var klibbigt de var ute.. eller ja fuktigt.. de var ju ingen sol men de var fuktigt så kändes som man svettades jätte mycket.. men iallfall där tog vi en glass å gick runt lite innan vi gick hem igen.. sen åt vi lunch å tittade lite på serie.. jag åkte till stallet å han till gymmet.. så nu väntar jag på att han å en kompis ska komma hem så vi kan gå in till stan å ut å äta lite god födelsedags mat.. =) sen blir de hem å ta min hemgjorda pannacotta.. om jag nu har lyckats.. men de märks:P ska göra hallonsås till de å se om de går att äta.. sen blir de lite filmmys:D

annars så är jag nöjd med min häst.. visst vi tjaffsade lite idag men igår var han helt underbar.. han var klockren. han blev inte "rädd" för något alls ute.. vi övade galoppskänkel å den lyssnade han jättebra på.. övade även kort galopp å han blir strkare å starkare å de känns bra att de går framåt faktiskt=)