Publicerat: / Allt å ingenting

ny dator

japp ny dator till mig.. den andra höll ju på att falla ihop..inte bra de nu när jag ska börja en liten utbildning.. behöver ju ha nåt att skriva på då hehe.. så u har man suttit å pillat lit emed den.. tror att jag fått ihop de ganska så bra iallafall.. men de tar ju ett tag innan jag kommer vänja mig vid windows7 hehe men ja de kommer snart när man får pilla lite med de=)

Publicerat: / Allt å ingenting

hänt lite..

ja de har faktiskt hänt lite nu som jag inte skrivit om..

i torsdags så va de anställningsintervju.. kändes bra faktiskt så jag hoppas att jag får något litet iallafall.. :D

i fredags va de fest med några kompisar i en stuga  i skogen jag å älskling hade hyrt.. så de va skoj som fasen.. va där hela helgen så festade på fredagen,grillade å käkade gott.. å tog de lugnt med lite spel å trevligt sällskap på lördagen.. å sen städade vi på söndag..

Idag så var de dags för veterinären med hästen igen.. älskling va med å lastade.. så vi va tre personer.. men de visade sig att vi hade nog inte behövt vara 3 st.. sen väl där så kom vi in tidigare å hela besöket tog nog inte mer än max 20 minuter.. han fick springa en gång på gången.. visade ingen hälta.. dom böjde hans ben en gång,., han visade på bortvägen lite i bärjan.. på tillbakavägen inget alls.. på böjt spår visades de inget heller.. så dom behandlade honom en gång till med spruta rätt in i leden.. sen så fick han vila i sjukhage stillastående 2 veckor till sen om vädret å väglaget godkände så fick jag börja att sätta igång honom lite smått.. först i skritt å sen trav.. fast att han fortfarande ska stå i sjukhage så hans ben fpr vänja sig med belastning först innan han släpps ut i hagen å eventuellt börjar springa å blir jagad runt där.. så han har lite mer muskler i benen å är lite starkare där.. så jag får avgöra själv när jag tycker att han kan gå ut..=) så känns bra.. de har varit en bra dag idag.. han var lättlästad å jag fick bra besked:-D

Mår bra just nu:D

Publicerat: / Allt å ingenting

oj..

de va visst länge sen man skrev här.. men ja hästen har vila fortfarande.. ska tillbaka till Vet. på måndag.

annars harde hänt rätt så mycket.. eller ja inte mycket som är värt att berätta om kanske men.. ja..

ska på intervju i morgon.. så jag hoppas att jag får jobb.. de är iof bara ett sommarjobb är de sagt.. men behöver dom mig efter de å är nöjda med mig så är jag på :-P

annars ikväll ska vi fira min farmor som fyllde 92 i måndags så vi ska åka iväg till hennes släktingar å deras bageri eller vad de är.. så vi ska baka pizza där å lägga på vad man vill ha:D på stenugn så de ska bli roligt..=)

annars så ja tar man de lugnt å håller tummarna för att man får jobb=)

ha de

Publicerat: / Allt å ingenting

boxvila..

ja nu har Egon boxvila igen.. i 2 veckor.. sen ska man tillbaka till kalmar med honom å hoppas att han är frisk då.. vill ha en frisk pojk..så man kan bygga hans muskler till sommaren nu.. men ja jag hoppas..
de gick bra att lasta honom iaf.. tack vare Annica..Tack vännen.. de betydde massor för mig..! och pappa det vet du.. så 25 minuter så gick han på transporten..å när vi skulle hem så tog de bara några minuter,,=) så den biten gick bra..=)

ha de