Publicerat: / Allt å ingenting

nu går de...

framåt igen.. rullar på rätt så bra.. fårr bra besked å hoppas på fler bra besked snart.. å då komemr de nog att gå ännu bättre de tror jag iallafall=)
 
annars händer inte så mycket.. jobbar å står i.. vädret ställer till en hel jävelskap tyvärr.. både med hagar, hästar å ridning.. så hoppas verkligen att de kan sluta regna nu.. har regnat tillräckligt.. så behöver komma igång med allt vad de heter åxå=) men de ska nog lösa sig de med.. annars har jag inte så mycket att säga.. kollade en crosstrainer igår som jag ska köpa så man kan trampa lite hemma när man inte har nåt annat för sig.. så ska de nog gå bra.. skärpa mig med mat å inte äta godis.. iaf inte så myket.. så ska jag nog kunna gå ner lite i vikt hoppas jag på.. till nästa sommar vill jag iaf ha gått ner lite å de komemr jag att göra de vet jag=) så man kan rida lillplutten lite sen framöver.. ska kolla lite smått efter nån som skulle kunna hjälpa tillmed inridning osv till nästa sommar med... sen ska jag fixa töltsättningen själv.. för de har jag gjort förr så de komemr gå bra.. å han har så nära till de med.. men föst ska man ju bygga upp hans muskler osv innan de är töltdags=) de komemr gå så bra.. å tillvåren ska vi försöka ha han inkörd å färdig med.. å top ska vara i toptrim=)...hels ser jag att nån vill tävla honom lite i hoppning .. men även dressyr hade ju inte varit fel.. så de ser jag fram emot=)

Publicerat: / Allt å ingenting

minisemester

ja de har inte varit mycket uppdaterat här inte.-. har varit på en liten minisemester på 4 dagar.. vi bestämde oss för att ta skåna runt i stortsett.. så vi började nere i simrishamn med glimmingehus å lite så.. vidare ner till ystad å malmö.. var även på sveriges sydligaste udde å kollade lite.. men ananrs var de lite sevärdheter osv.. hamnade på ett vikinga museeum där de hade byggt upp som en liten stad å de såg verkligen ut som att de hade kunna va på den tiden å som att människorna bara hade lämnat sina hem å stuckit.. lite kul.. å lite oväntat.. vi svängde bara in å hade ingen aning om vad vi skulle vänta oss å sånt är alltid kul.. å så blev de lite slott å kloster osv.. vi hade ju itne vädret med oss så de blev inget badande osv.. men vi kom hemifrån en stund iállafall.. så nu tillbaka till vardagen .. iaf för mig.. fredrik har ju semester 2 veckor till men vad gör de om man jobbar nu? de är ju ändå höst ute så de gör ingenting.. ska ta tag i top nu ordenligt så han ska ridas ordentligt å komma i form.. han måste de. å även sokki ska komma igång nu så nu jäklar..=)

Publicerat: / Allt å ingenting

några dagar..

Kvar till vi får åka iväg en sväng. :-) bär av ner till Skåne en sväng. Västra Skåne hoppas på att de finns lite slott sov där:-) så hoppas vi på fint väder åxå så man kan vara ute lite. Annars händer inte så mycket.. blir lite ridning å så innan så jag inte får abstinens när jag är borta :-p. Skönt åxå att ha nån som kan titta till dom när vi är borta. Annars i hår fullt upp. Var i ridhuset en sväng med sokki tänkte miljö träna honom. Men de behövs inte haha. Han brydde sig inte alls. Eller jo. Speglarna var ju väldigt intressanta. De var ju en liten häst där :-P annars var han pigg å fin. Lite tömkörning å ledarskapsövningar. Han är såååå duktig på allt när man väl ska jobba.. blir inga problem att verken köra in eller rida in. Han kommer att bli toppen. Sen kommer han nog vaa envis när han inte förstår. Men de är okej :-) han kommer bli en liten arbetsmyra de är en Sak som är säker :-) så efter helgen nu ska de bli hårdträning så jag kan rida honom lite grann då
å då om ett år. Så får man se. Hade vart kul att träna å kanske tävla lite i 4 gång. :-P men han är ju bara 3 så de hinns med :-) ser fram emot att köra in honom nu :-)

Publicerat: / Allt å ingenting

i min egen takt

Ja idag så hade jag bestämt mig för att ta de lugnt men ändå göra "nytta ". Men i min egen takt. Så började med att hämta hästarna efter frukost.. ge dom lite hö så dom fick stå å sova lite medans jag gjorde ordning lite i stallet. Mockat sopat å fixat med alla mina saker. Sen blev de en ridtur med min underbara Top. Red ute i skogen finns en bra uppvärmningsrunda på typ 15 min som jag tog sen blev de lite galopparbete på grusvägarna. Han har börjat strunta i vilken galoppskänkel jag ger honom å de tycker jag inte om så mycket galppskänkel träning å även galopp från skritt. Å de fixar han bär nu faktiskt. Han har fått mycket bättre kondis så känns bra :-). Sen blev de att putsa utrustning. De var dags om man säger så. Även lagat sokkis ena eksemtäcke. De som satt bäst så nu fick han de på sig:-) har även diskat. Så dags för duschen nu innan maten. :-) sen får de vara färdigt för i dag. I morgon blir de ridhuset med sokki. Om han går på vill säga hihi.

Publicerat: / Allt å ingenting

behöver..

Semester!! Skulle verkligen behöva en vecka ledigt. Å bara ta igen mig, göra sånt man inte hinner å orkar när man jobbar. Men men de har jag inte råd med :-( får ju ingen betald semester.. än iaf! Hoppas ju på att få stanna kvar här å få månadslön. Då får jag iaf lite semester nästa år. Å de behövs då vi tänkte åka utomlands eftersom vi fyller 30 båda två. Men men vi får se. Iaf Tagit ledigt 2dagar nästa vecka så vi ska åka iväg lite ner mot Skåne å kolla lite slott å sånt:-) sen lite helgturer. Antagligen på 4-hjuling :-O haha men de kan bli kul de med hihi. Aja nu börjar jobbet.
Gött! :-D

Publicerat: / Allt å ingenting

vet hur jag vill ha de

Jaha.. full rulle då ja.
Igår blev de Kalmar å ljungbyholm. För lite shopping å 4 års kalas. :-) handlade lite till stallet. En skottkärra å lite galgar. Har en garderob så tänkte hänga schabraken med galgar. De kommer att bli skit bra :-) den ska vara lagas lite. Så de få Fredrik fixa nu under semestern. Å sen som sagt 4 års kalas. Jätte mysigt å dessa ungar är så underbara så de finns inte. Men kan ju inte bli annat med en sån underbar mamma:-)

Idag blev de auktion. Insåg att de inte riktigt är min grej. Men nu har jag iaf varit. Fredrik ropade faktiskt in lite grejer. Bla en jättefin gammal barvagn... INTE BARNvagn utan BARvagn. Häftig iaf så den ska vi ha i vardagsrummet.

Väl hemma så blev de lite fix i stallet osv. Vet hur jag vill ha de där nu så ska bara få till de. P skulle de i framtiden komma inhyrda så får man ta de då. :-)

Nu slappa en stund innan sovdags.

Publicerat: / Allt å ingenting

tror jag har bestämt mig.. eller?

Ja jag tror att jag har bestämt mig får hur jag ska klippa mig.. ja jag har bestämt mig!! Så nu behöver jag bara få lön haha. Vill göra nåt nytt med mitt hår. Så de får nog bli så. Ska även låta de växa ut så jag kan börja om med färgningen åxå. Så ska bli kul å spännande. Hihi

Publicerat: / Allt å ingenting

bara strul:-(

Varför blir de bara strul med linser jag beställer från specsavers? Får jag från butik är de okej sen när jag ska beställa från nätet så skaver den högra. Å de blir lite som en skugga. Ska få nya gratis å se om de blir bättre annars vill jag gå tillbaka till de linser jag hade innan.. där var de inget strul iaf.. så vi får se hur de går..

Publicerat: / Allt å ingenting

vart tog du vägen ???!!

hallå!!!! vart tog du vägen?! förlåt för att jag sa att du var för varm! men de var du faktiskt.. iaf lite.. men de betydde ju inte att jag ville att du skulle försvinna ur mitt liv.. hallå!! svara! vart är du!?! hmm nä ibland så kanske man ska låta dig vara ifred ett tag så kommer du nog tillbaka? kan ju bero på annat som gjort att du försvunnit.?.. nåt måste ha hänt? för de är nån som gråter väldigt mycket just nu =( undra vad som har hänt egentligen.. hoppas de inte är nåt allvarligt iallafall.. hoppas på att det blir glatt igen å att du vill komma tillbaka å lysa på oss.. iaf lite.. du år gärna umgås lite med vind åxå.. då tror jag de blir perfekt.. sol å vind, ni tillsammans är en bra kombination tycker jag.. men regn du behöver inte vara ledsen.. du får vara med ibland.. men du behöver väl inte gråta så mycket? mycket roligare om du är glad tillsammans med oss andra :D

så ryck upp dig nu regn så ska du se att sol å vind kommer tillbaka till oss alla :D

Publicerat: / Allt å ingenting

fram å tillbaka

Helgen har varit lugn.. pysslat här hemma. Hästarna osv. Gick ju inte göra så mycket i värmen. Men i söndags blev de in till stan med Fredrik för att svalka oss med en glass. :-P gott hihi. Igår var de jobb.. är lite fram å tillbaka på mitt nya å mitt gamla Jobb. Vilket är helt okej då jag gillar båda lika mycket. Men meningen är ju att jag ska va på mitt nya sen i september:-) så de känns bra. Idag blev de stan efter jobbet. Veckohandlat lite. Hämtat paket å däck. Hittade billiga dubbdäck så nu är vintern räddad så de känns bra:-). Här lagat mat så nu ska jag snart göra mig klar för sängen faktiskt.. sov dåligt i natt så får hoppas de blir bättre i natt.:-)

Publicerat: / Allt å ingenting

skrattfest

ja nu ä rjag sådär dålig på att uppdatera igen men jobbigt på mobilen haha..
men iaf i onsdags blev de ju då "tresteg i snedsteg" å de var riktigt kul.. en riktig skrattfest med bla annika andersson, robert gustavsson å christer pettersson. så de var jättemysaigt att sitta där ute å titta på de där.. mer sånt vil ljag ha de är sååå kul med revy å teater å standup å allt vad som finns=)..
 
igår så blev de en liten "ridlektion" å jag är sååååååå nöjd=) gick hur bra som helstå top var sammarbetsvillig trots värmen.. som tur var så var nästan hela ridbanan i skugga så de funkad ebra.. red itne så länge.. men mycket med framåtbjudning å bjudning fram till hand å i formen så de gick hur bra som helst.. å fick berömm för attjag var mycket rakar i ryggen å sitsen å även med stilla å mjuk i handen :D så känner mig nöjd att de gått så bra på egen hand på sista tiden..har känt utveckoling på sista tiden trots att jag varit ensam å så.. så känns hur bra som helst måste jag säga..
 
annars idag blir de hästledigt.. blir att de får kom ain å sova lite.. sen får vi se om de blir grillen eller om de blir nåt annat med maten ikväll.. skulle tro att de blir grillning. å nån cider på de:P
 
i morgon blir de nog en liten tur i skogen.. ska se om jag kan få med Sokki på släp.. han måste åxå röra på sig lite.. lille tjockisen haha:P
 
ananrs blir de lugnt.. ska försöka kom maigång med lite träning å så.. så man kan gå ner litei vikt..=)
 

Publicerat: / Allt å ingenting

skratta åt de förflutna

haha ja jag satt å tänkte lite.. asså de är ju så skööööööööönt att man kan skratta åt vissa saker i de förflutna  som var jobbigt då. eller hur? vissa saker kan man ju fundera på varför man ens brydde sig om då.. å därför går de skratta åt nu.. livet har ju itne varit lätt.. å de har de säkert inte för många andra heller.. men just nu skiter jag i dom.. men livet har inte varit lätt.. men nu när jag verkligen har växt.. känner mig stark...eller iaf starkare..så kan man skratta åt vissa saker.. tycka att saker är löjliga å fundera på varför jag agerade som jag gjorde när jag bara kunde gått därifrån.. men de var ju då.. å vet ni..? jaghar ju lärt mig nåt av de åxå.. å jag kommer fortsätta att lära hela livet.. å dyker samma situation upp så kommer jag att agera helt annorlunda.. de är de som jag tycker är bra med livet.. medans andra inte verkar växa alls.. de står kvar å stampar å är precis lika barnsliga än idag. så de är ju upp till en själv att tänka genom saker å ting.. "hur är jag? hur agerar jag? det kanske är jag som borde ändra mig å inte alla andra?" ja lite sånna frågor kanske man skulle ställa sig själv.. å är man inte villig att ändra lite grann på sig så kommer man stå där å stampa.. dessa tankar har jag haft å även jag har behövt ändra lite smått på vissa saker.. men de är ju upp till en själv om man vills tå fast eller inte.. jag har ju fortfarande mina åsikter.. men ibland kanske man får tänkja ett steg elelr två i förväg innan man stövlar på.. spring inte fram! gå i lugn å ro å tänk efter innan! så ska du se att de kanske inte blir så stor sak av det hela=)

aja lite ordbajseri men ja.. rörigt men kanske lite tänkvärt inlägg.. iaf för mig..

over and lunch !