Publicerat: / Allt å ingenting

rensa ur å slänga...

kan man komma ur gamla banor?
gamla tankar?
allt skit som ligger längst in ?
kan man rensa ut å slänga så pass mycket så att man inte kommer ihåg att man hade de?
eller låter man de ligga kvar långt där inne så att man till slut glömmer de?

men om man låter de ligga kvar å bli glömt så kommer de väl förr eller senare fram igen även om man inte vill?
är de inte bättre då att rensa ut å kasta?

man kanske behöver hjälp med att rensa å kasta sånt som man inte behöver?..
jag är den som bara trycker de längre å längre in i gömman för att senare hoppas på att de glöms bort..
jag vet att de kanske inte är rätt sätt.. men jag vet inte.. jag får liksom inte..jag får inte fram de som ska kastas.. de har nästan växt fast därinne..även om jag får hjälp med att kasta de så måste jag ju ändå få fram å visa vad de är som ska kastas.. men jag få rju inte de.. jag är låst..stum..borta.. men de ligger där å gnager.. gnager...å GNAGER..

hur ska man då göra?..
de kanske är bäst att låta de vara där inne iallafall?..
men då får jag ju till slut inte plats med nya grejer som jag kommer att behöva..för då ligger de gamla fortfarande kvar å tar plats..

man borde kasta å gå vidare..in i framtiden å inte se tillbaka på de gamla sakerna..
låta dåtid vara dåtid å se mot en ljus framtid med den man älskar istället..

fast jag ser rätt så ljust på framtiden nu ändå faktiskt.. har trots allt sett sakerna som ska slängas.. så nu gäller de bara att slänga bort dom.. å de kommer den dagen de åxå.. de är jag säker på.. med rätt hjälp å stöttning så kommer de att rensas ut ordentligt.. de vet jag..

Publicerat: / Allt å ingenting

kärleken, livet å framtiden.

tankar..
tankar om kärleken..
tankar om livet..
tankar om framtiden..

tankar om framtiden med mitt livs kärlek..
de är de jag har nu..

Jag vill bara vara med dig..
jag längtar så att jag kan dö tills du flyttar till stan..
så jag kan vara nära dig..
längtar som fasen på att få umgås med dig å hitta på saker..
bara du å jag..

vi gör ju de nu åxå men lite lättare att bara "komma å gå" som man vill.. utan att behöva sitta flera timmar i bil eller buss eller tåg.. tycker inte du de älskling? sen kanske de inte är den bästa staden.. men de kan väl duga så länge? tills vi vet vart vi hamnar??.. för jag vill verkligen hamna någonstans med dig.. där vi kan trivas å skapa en framtid med varandra..
jag vet att jag är en dagdrömmare.. men jag har ett hopp åxå.. ett hopp å en dröm tillsammans med dig.. de är så jag vill ha de.. huset i skogen.. stor trädgård till mig där jag kan odla grönsaker å blommor å allt.. lite djur å bara ha de mys..

*drömmer mig bort till de underbara framtids drömmarna med dig*

Publicerat: / Allt å ingenting

de va midsommar de

ja då har de varit midsommarafton osv då..

vad har då jag gjort..?
jo jag har varit med min älskling förstås å de är underbart.. trots att vi tjabblar med varandra ibland.. men vi får ta tag i de där.. men vi va med fia å annica vid en sjö å tältade.. .de va skoj som fasen.. å vädret var med oss iallafall..tyvärr så blåste de aningen på natten så jag frös som en liten hund.. men med dubbla täcken så fick de lösa sig.. kall om snoken med som har lett till ont i halsen.. men de går la över hoppas jag.. va nog inte så farligt faktiskt.. men man sover ju inte så bra de gör man inte.. så just nu har jag vilat lite å älskilng vilar/sover fortfaranade:/ vet inte om jag ska våga gå in å "väcka" honom mer:/ men de är ju inte bra att han sover mer faktiskt.. vi måste ju sova i natt.. jag kan inte hålla på att vända dygnet fel.. aja de löser sig..

en bild på tältplatsen bjuder jag på;-):


Publicerat: / Allt å ingenting

Mitt ljus..

de är du å bara du!!

i morgon kommer min älskling till mig igen.. de va bara tre dagar sen vi sågs men jag längtar iallafall..
jag får fortfarande fjärlilar i magen när jag ska träffa honom.. de är väl ett gott tecken? eller? att de pirrar i magen å jag blir liksom.. nästan lite.. stum när jag ser honom.. han gör så att jag svävar varje gång vi ses... jag vet att jag kanske är löjlig..men de är så jag känner.. fjärliar i magen å hjärtat som dunkar lite hårdare å fortare när han kliver av bussen å kommer fram till mig å jag får känna hans armar om mig å hans läppar mot mina..de är nåt speciellt med de.. om man älskar personen.. deär helt underbart..går ju inte beskriva hur de känns de kan bara dom som upplevt de veta.. han får mig att se saker på helt nya sätt.. å de gäller i stort sätt ALLA saker.. känns bra att han ska komma närmare mig nu.. kunna få komma å gå lite som jag vill.. kanske få en egen nyckel till hans lägenhet ?(a) de kanske är att hoppas för mycket men ändå :-P



å över till något annat..jag hittade en länk till converse.. skorna alltså.. där man kan designa färg osv själv.. fy satan vilka fina skor jag fixade till riktigt fina.. de är ju lite deprimerande att man inte har råd att köpa dom.. de hade avrit bra tufft att gå runt i ett par skor med sånna färger somverkligen INGEN annan har.. faan åxå.. men men de är så när man är fattig man har inte råd att köpa en massa saker.. de är bara att gilla läget s om de är.. faan *gråter en skvätt*

men nu va de glömt..

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

ÄLSKLING!!

jag längtar efter min älskling så att jag kan dö.. men i morgon så får jag träffa honom igen å de ska bli såååå underbart.. saknar honom som fasen men men hoppas att morgondagen kommer att gå fort...

annars så har jag ridit idag .. testade att rida på pelham i paddocken-. gick hur bra som hellst.. han stressar runt som fasen.. men de gick bra mycket bättre.. sen hoppade jag några skutt.. asa kul hade jag å jag tror att Egon hade skoj åxå..för han satsade som fasen fast att han fortsatte att lyssna på mig.. kändes bra de.. :-D..

å nu pratar jag med den underbaraste i telefonen.. älskar att höra hans röst i mitt öra..

ähh ha de bra,..:-P

Publicerat: / Allt å ingenting

värd nånting??

Hur ska man egentligen veta vad man vill? hur man ska göra? jag tror att jag vet vad jag vill ..men vill jag egentligen de? eller vill jag de som de är "meningen" att jag ska vilja? hur mycket egen vilja har man egentligen? är de ens egen vilja? nä de är ödet.. jag tror att allt redan är bestämt.. som jag säkert har sagt så många gånger innan.. men vi låter oss tro att de är vi själva som väljer de vi väljer.. okej de lät kanske invecklat närjag förklarar de.. men i mitt huvud så låter de hur bra som hellst.. å de är ju jag som ska veta vad jag menar å inte du:-P elelr okej kanske lite men ändå.. nä men jag vet inte.. eller vet jag?..

annars så är de väl mycket tankar som far runt om både de ena å de andra.. jag skulle behöva komma bort.. koppla av.. en bra bit hemmifrån.. de hade varit underbart att slippa tänka på allt här hemma.. kanske inte verkar vara mycket för världen men ändå de är mycket man ska tänka på.. även om ni tror att jag kanske inte har så mycket att tänka på.. jag är arbetslös, bor hemma, inga pengar.. hmm värdelös?..jag!?.. ja.. eller kanske.. kan de va så illa? kan de va så att jag inte är så mycket värd?

nä för världen är jag faktiskt inte värd någonting alls.. men för någon kanske jag är värd någonting? jag vet inte.. men jag hoppas iallafall att jag är de.. jag vill vara värd någonting.. men man känner sig värdelös ibland.. speciellt när man hamnar i situationer där man verkligen vill hjälpa till å göra något.. stötta någon.. hjälpa någon.. "rädda" någon.. vara nära någon.. krama å pussa någon.. (Ja de är min älskling jag pratar om) men när jag inte kan göra något alls.. då känner jag mig så jävla värdelös så de finns inte ord för de..vad gör man åt sånt.. jag vill kunna hjälpa till men vad finns de jag kan göra? berätta vad jag kan göra!!

nä jag vet.. de finns inget jag kan göra.. å de gör så ONT i mig!! De för så ont att jag bara vill skrika ut min smärta rätt ut i luften.. de gör ont i mig när du mår dåligt eller far illa.. ont.. ONT!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

Ny säng till mig:-D

nu har jag äntligen löpt mig en ny säng på ikea.. de va verkligen på tiden faktiskt men nu står den i mitt rum å vi låg i den inatt å de känns bra mycket bättre än den andra kan jag ju säga.. så jag kommer nog sova som en prins i natt.. elelr vänta..förlåt.. prinsessa får de väl bli haha..:-P

annars så har älskling varit här i helgen igen=) älskar att vara med honom.. han får mig att må så bra..trots att man små gnabbas lite.. men de hör ju liksom till:-D

men vi ses i h elgen igen..då tänker jag åka till honom å fira tre månader:-P tänk vad tiden går haha

nä orkar inte sitta här..de får nog bli film..om de inte är något spännande på tvn..=)

Publicerat: / Allt å ingenting

säger bara EN sak..

fy faan å blääääää för yrsel...!!!! de borde inte få finnas.. fy satan vad hemskt de är.. men de börjar väl så smått bli bättre känns det som.. tack å lov för de.. !

Publicerat: / Allt å ingenting

vilket jääävla dygn..

började i går kväll strax innan jag skulle sova..
får värsta yrsel attacken.. den kom å slog mig i bakhuvet så de skrek om de! fy satan säger jag bara.. men tänkte att de går nog över bara jag får lägga mig å sova lite.. hah.. trodde jag ja.. men se de gjorde de inte.. så jag hittade en ställning som jag kunde ligga på någorlunda sådär så att de inte snurrade allt för mnycket.. men tänk dig att du ligger i sängen å hela rummet snurrar.. å då menar jag snurrar FORT... sådär fort så att man verkligen mår illa å vill upp å spy.. så denna natten har jag inte sovit allt fö rmycket.. men su ska inte tro att de gick över äver natten inte.. nädå.. lika yr när jag gick upp.. mådde piss åt faan.. !! men gav mig iväg till praktiken iallafall..vilket jag kanske inte skulle gjort.. :-/ men slutade med iaf att jag fick en läkartid.. så åker dit.. får vänta 25 minuter efter min tid för det första *morrar*.å vad gör dom? inte ett jävla dugg!! "de går över av sig självt, det är inte farligt., vi kan inget göra" asså nåt fel måste de ju va när de är sådär.. HATAR verkligen att vara yr i skallen de är de värsta jag vet.. men ja.. sen efter de så skickar han mig till provtagning.. "ifall att det är något" va faan han sa ju att de itne va nåt?:-O va faan är problemet.. å där får jag vänta i 35 minuter till för att dom där sköterskorna eller vad dom nu är för något inte är där.. de är skoj som patient att bli slungad fram å tillbaka som en jävla jojo.. de "roliga" är ju att man betalar en j ävla massa pengar för något man inte får något för...jippi..!! för jag är såååååå jääääävla rik!!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

känslodagen..

dagen som kanske inte varit så bra..

jag känner mig..
jag vet inte hur jag känner mig..
känner mig nog i vägen å påträngande på något sätt..
känns som att jag bara är där jag inte "borde" vara..
känns som att jag stör..
känns som att jag kanske vill lite för mycket..
känns som att jag kanske skulle backa tillbaka lite?
försöka att vara ett par steg bakom..eller åt sidan.. så man inte står där ivägen..

Vet att jag inte borde be om ursäkt.. SKA egentligen inte be om ursäkt för en sån sak..
men vad ska jag göra när de är såhär som jag känner?..

jag försöker att backa lite.. fixa utrymme för syre så att de går att andas...
jag gör mitt bästa.. gör mitt bästa för att få syret att komma fram å för att jag inte ska vara ivägen..
försöker att flytta på mig.. annars får man putta bort mig så att jag fattar att jag inte ska vara så nära..
tror att de är ett av mina problem.. jag vill vara nära.. antagligen lite för nära..
kanske för att jag aldrig fått känna den där riktiga närheten som jag kanske behöver efter alla svåra år..?

jag behöver dig..
nu när jag fått vara dig nära vet jag inte vad jag ska ta mig till om jag skulle förlora dig.. då går jag under.. men jag måste samtidigt försöka förstå att du kanske inte behöver den närheten som jag behöver å måste acceptera att man är olika..  jag accepterar å respekterar de.. å jag gör mitt bästa för att hålla mig på min kant å hålla tillbaka.. de är inte lätt..men gör iallafall mitt bästa..

de är konstigt hur mycket tankar som flyger runt i huvudet tack vare att man vaknar upp till en dålig dag..

Publicerat: / Allt å ingenting

tankar är märkliga...

de är märkligt hur ens tankar fungerar å vad man egentligen tänker på.. eller?

menar nu när jag har en underbar person i mitt liv som jag känner så starkt för så trycks dom där dåliga tankarna bort.. trots att dom ändå är där..eller hur man nu ska förklara de.. man har dåliga tankar som man tänker hela tiden.. å då menar jag inte att de är tankar om en kärlekslös tillvaro.. utan andra tankar.. som egentligen inte har med kärleken att göra alls.. men de blir ändå lättare att "ta" dom tankarna på ett helt annat sätt trots att de är exakt samma problem vare sig man är ensam eller är kär.. nu är ju kär..förälskad..upp över mina öron..kalla de vad du vill.. men jag tycker ändå de är fascinerande hur de fungerar med alla tankarna.. min älskade hjälper mig.. visst vi har down perioder ändå.. båda du å jag..eller hur? men jag tycker de är viktigt att vi kan lösa de direkt. å jag tycker de är mega viktigt att man inte går å lägger sig osams.. jag tror inte att de blir så bra då om jag ska vara ärlig..

annars så är nog tankarna under kontroll.. eller ja.. man kanske inte ska säga att dom är under kontroll.:-P. just nu så finns ju tankarna bara för en person.. men de händer faktiskt att de kommer inte andra saker i tanken åxå ibland.. fast de kanske inte stannar så länge som de borde:-P men va faan ska man göra.. när man känner som jag gör så har man rätt att låta tankarna flyga iväg lite ibland.. eller?:-P ja de har dom faan rätt till!:-D sen vet jag inte om jag är ensam om de.. eller om de är samma sak för honom.. de kan jag inte svara för.. men jag tror att han tänker  på mig lite iallafall där han är.. jag hoppas de iallafall..

du är den underbaraste älskling.. hur klarade jag mig innan du dök upp i mitt liv??. tack för att du finns för mig.. de betyder såååå mycket.. älskar dig!

Publicerat: / Allt å ingenting

tur..

att de bara är fem dagar tills min älskling kommer igen.. då ska vi nog åka å köpa en ny säng till mig..för min är heeelt totalt slut nu:-P så jag hoppas att jag kan få med mig en hem=)..annars så vet jag itne vad vi ska göra..

men i helgen har de varit underbart som vanligt.. vi åt lite gott tillsammans med pappa å hans tjej i fredags.. sen va vi faktiskt ute på krogen en sväng de va väl rätt trevligt.. men denna staden är väl aldrig rolig att gå ut i så de lär väl inte bli alltför ofta:-P sen igår så va vi hos L på  lite grillparty de va gott å väldigt trevligt..=) tack för de tjejer..!
idag så va vi en sväng i stallet å släppte över hästarna på sommar betet.. så dom lär va rätt dästa i magen i morron så jag får ta in han så han får vila en stund då..=) ska nog passa på att putsa upp allt läder jag äger:-P
sen efter de så for vi faktiskt iväg å badade.. första doppet för detta året å förhoppningsvis inte sista:-D ska bada massa med älskling i sommar de har jag bestämt så de så:-D å nu har jag nyss släppt han på stationen.. men som sagt tur att de bara är fem dagar... saknar min älskling hela tiden när jag inte får vara med honom.. men de ändrar sig väl snart hoppas jag..

älskar dig älskling!!

Publicerat: / Allt å ingenting

kan de bli bättre?

Älskling är hos mig.. kan de bli bättre? nä de kan inte bli mycket bättre än så.. finns inget mer att säga om de..

ikväll så bl ir de grilla lite hos L.. de ska bli kul att käka gott å umgås med tjejerna..:-P men nu är de dags att handla lite mat.. :-P


Publicerat: / Allt å ingenting

de är så..

de är dumt att man kan sakna någon så mycket.. trots att man sågs för ett par dagar sedan..:-S
men jag får vänta tills nästa helg med att träffa min älskling.. *suckar*

men de är bara att stå ut med praktiken å sådär.. som tur är så har jag ju de så tiden går faktiskt lite fortare tills jag får träffa honom igen.. då kommer älskling till mig å jag vet inte vad vi ska hitta på.. skulle vilja komma på något bra men jag å min fantasi är väl inte de bästa vänner.. men jag vet inte.. får väl se om jag kan komma på något..

annars så har Egon(hästen) fått en medryttare nu över sommaren..En av tjejerna i stallet ska rida honom några dagar i veckan.. kan va skönt för min del att ha några dagar i veckan ledigt..ska se om hon vill träna lite galoppskänkel å lite i paddocken med h onom..då han är väldigt tung där å jobba med för min skadade handled.. men får väl se vad som händer.. annars är de avmaskning på G å sen sommarbetes släpp.. så då slipper man mocka å bära massa hö..å fodringar :-P nu ska väl bara vädret komma åxå haha..

äh nu är de dags att åka å släppa in hästarna..

tjipp!