Publicerat: / Allt å ingenting

gilla läget

A tyvärr så får ni nog gilla läget med att jag inte är så bra på att skriva om helgerna:-P

I torsdags åkte jag till A å hennes barn där jag stannade över till på fredag, lite snack å mys, trevligt, nör jag ändå körde förbi kalmar så passade jag på att köpa vinterskor, två par fodrade för 300 kr tycker jagg va billigt, så de fick de bli. Var trött på kvällen så fick bli lugnt, på lördagen så bar de av på kalmar slott julmarknad där jag fick med mig lite hem, bla glögg, leverpastej, fudge, kalvdans å enbärsmust, gottiga grejer. Klarade av stallet snabbt då jag var trött å frös, sen på kvällen kom min älskling hem, idsf söndag så blev de en oiten tur baebacka i paddocken där jag faktiskt lyckades galoppera ett par steg, men glömde halsringen så tappade lite balans meb är nöjd, meningen var att vi även skulle gått på julskyltningen men fredrik mådde inte bra så de hoppades över, även min träning på gymmet fick ställas in, men hoppas på att de blir lite i veckan, annars i morgon är de minihoppning med w i grönskog, a-s ska vara med på nissan så de ska bli kul att se på:-)
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

nu får jag ge mig!!

ja de är lite dåligt uppdaterat här.. men de är väl kanske för att de inte händer så mycket.. men igår var de iaf W som skulle rida top... blev lite markarbete så han fick lyfta ben å rygg.. såg bra ut tycker jag allt.. vi sa att hoppningen får vänta till på måndag då de är minihoppning i grönskog.. sen efter de får vi se vad som händer.. ska de bli kallt å fruset i paddocken så känns de inte som att jag vill att han ska hoppa där.. får väl se om de kanske blir att man kan hoppa i ridhuset lite för att underhålla de.. sen får man väl ta tag i de i vår.. mitt mål är nu att bara försöka att hålla honom i kondition vilket inte är lätt när de är kallt å fruset å sånt.. men vi får göra de bästa av situationen..

idag så åker fredrik till götebotg å pt-dagarna.. å jag åker till A å barnen å stannar där till i morgon eftermiddag... på lördag så blir de kalmar slott med A-S å J å julmarknad... så de ska bli skoj.. så hoppas på att tiden går lite fortare tills han kommer hem.. sen får vi se vad som händer.. blir väl inte mycket till ridning nu.men hade ändå tänkt att han skuklle få vila lite..sen på söndag så får de nog bli en liten tur i skogen tror jag.. ska se om jag kan ta mig runt målen ensam..om de inte är för halt på bergen vill säga..

Publicerat: / Allt å ingenting

ridlektion

ja igår var de min första ridlektion för instruktör med Top.
var faktiskt inte alls nervös när vi kom fram å jag satte upp.. hanvar pigg som bara den till att börja med. de verkar som att de är nåt speciellt med ridhus hehe.. fy fasen vilket pass..! var helt sjukt slut å hade blodsmak i munnen.. så den som tror att de bara är att sitta där å att hästen gör allt jobb den vet ju inte alls vad de handlar om.. hästen gör inget frivilligt..:P men fick iaf lite bekräftelse på att jag inte är helt värdelös på att rida å jag är inte helt ute å cyklar.. men fick lite mer tips på vägen vad jag kan öva på hemma osv.. sen fick jag se lite film som W filmade.. de ser ju inte så vackert ut.. men de är ju för att ryttaren inte var så vacker där uppe.. men ja.. hästen var fin stundvis iallafall.. så över lag är jag nöjd.. tror att dekommer att gå bra.. så ska öva lite hemma osv nu så får man se när man har råd med lektion nästa gång... =)

Publicerat: / Allt å ingenting

stolt..

stolt över mig själv idag.. hade bestämt för att "hoppa" lite med top.. ville testa på en liten oxer... den blev inte så bred.. å inte så hög men ändå lite brett.. så de blev 40 cm iaf på den.. i båda varven-- så de är jag stolt över.. så när jag kände att de kanske var färdigt å han hade varit duktig så tyckte fredrik att vi skulle hoppa ett vanligt rättuppstående fast lite högre.. så de blev i 60cm.. å de såg skiiiiiiiiit högt ut... :-O men jag sa att jag skulle fixa de iallafall.. så jag satte av å de blev jääääääätte bra hopp=) å F tyckte att vi skulle höja lite till så de blev till 65 cm.. så tog de i vänstervarvet.. haha å jääääädrar vilket hopp de blev.. blev lite tidigt avtramp å han landade långt bakom så de var nästan så jag blåste ur sadeln men klarade de så de kändes huuuuur bra som helst..=)

aja iaf så i morgon är de Ridlektion för instruktör.. min första med Top.. har bara haft hjälp av nära å kära innan. mentyckte de var dags att ta tag i de med en instruktör.. så i morgon gäller de.. känner mig lite nerväs men de går nog över hoppas jag... å hoppas på att de kommer att gå bra..=) så håll tummarna för mig=)

Publicerat: / Allt å ingenting

som vanligt...

dålig på att uppdatera på helgen :P men iaf.. i fredags var de lugnt.. fortfarande orkeslös efter min "sjukdom".. men var iaf i stallet en sväng.. min plastsyster skulle komma å kolla på nissan men hennes lektion i skolan var inställd så jag sa att hon fick rida genom top om hon ville å de ville hon å de såg jätte bra ut=)... sen på kvällen kollade vi bara på film å jag kunde äta.. så vi åt lite gott=)

i lördags så hade jag bestämt att jag ville rida men orkaed inte direkt så de blev en kort barbackatur i skogen=) såååå bra gick de.. travade tom.. ganska långa sträckor utan att de kändes som att jag skulle studsa av... antingen har han fått bättre å mjukare trav.. eller så har jag fått bättre balans å kan omsluta honom bättre..=) så vem vet de kanske går med ett par galoppsteg snart på rakt spår=) värre i paddocken där de är kurvor haha men ska testa de framöver åxå.. men vill itne rida barbacka för mycket..

på eftermiddagen åkte vi till A som flyttat till ljungbyholm å hälsa på henne å barnen å hennes sambo.. var jätte trevligt..=) ska tillbaka dit på torsdag å då stannar jag över natten=)

idag blir de en sväng till stallet... ska "hoppa" några små skutt tänkte jag.. ska se om jag vågar mig på en oxer hehe men de ska jag nog göra om den ligger på typ 40 cm hehe.. får väl se.. fredrik ska med upp... efter de så ska min plastsyster provrida nissan så blir nog att titta på de=) sen hem å småstäda lite

Publicerat: / Allt å ingenting

mår bättre nu

jade har inte blivit bloggat på ett tag.. min mage å jag har inte varit vänner.. illamående å spytt ett par gånger.. men framförallt har de kommit ur andra änden.. å som vatten hahaha.. men nu mår jag myyyyyycket bättre.. tror att de är nåt jag ätit.. så kändes bra att slippa åka till stallet idag.. hade inte orkat de... men i morgon hoppas jag på att vara pigg.. kommer dock inte orkat köra intervallträning med top då jag inte har nån ork när man inte ätit..men de får va, han behöver vila lite.. A-s red en sväng med j å sigge i skogen idag så de var bra.. får se om de kan bli intervall på lördag om jag känner att jag har lite mer ork.. men som sagt lär inte känna mig sämre i morgon så måste ju ändå upp å göra ordning.. å inte nog med de.. min "plastsyster" ska komma upp å titta på nissan L letar ju efter en medryttare till henne hade varit så skoj om de hade funkat mellan dom=)

Publicerat: / Allt å ingenting

klipp klipp

Ja idag stod de klippning av hästar på schemat, Top tyckte att det var lite läskigt i början, men då han är så lättövertalad så tog han det bra, sen var problemet bara att han blev väldigt uttråkad:-P så de var tur att det bara var klippning av bog å hals. Hade tydligen jobbig päls att klippa enligt J hihi. Men jag är jättenöjf så nu slipper han att bli så svettig. Annars idag så har de varit lugnt, lagade flygande jakob. Mmmm de blev gott de:-)

Publicerat: / Allt å ingenting

många timmar

ja idag var de många timmar istallet.. tänkte att de skulle blivit riding med E å W men e blev inte för min del då de regnade så mycket.. blir ju så frusen om jg blir blöt å tinar aldrig upp.. så de fick vara men de blev 5 timmar där i stallet iaf.. kollade när en tjej hoppade sajgon med.. hon ska hjälpa J lite med hoppningen å jag tyckte att de såg jättebra ut=) så de tror jag kommer att gå bara bra

annars har de inte blivit så mycket gjort.. skönt att min älskling storhandlade själv idag så slapp jag gå ut mer.. så nu ligger jag nerdkrupen i soffan fullt påklädd under en filt å försöker bli varm.. han spelar tv spel å jag sitter här.. ska iaf se "sveriges värsta bilförare" sen tyckr de är lite roligt hihi:P

Publicerat: / Allt å ingenting

brist?

börjar bli trött på mitt hjärta nu.. de slår hårt som faan jätte ofta å hoppar äver slag.. funderar på om de kan vara järnbrist.. läste lite om de å har alla symptom som står.. så kanske ska köpa lite järntabletter.. eller så håller jag väl på att dö..:-O eller om jag ska gå till läkaren igen så dom får ta ett ekg å blodprov.. gör dom blodprov förresten för att ta reda på sånna värden? nån som vet?
börjar iaf bli väldigt jobbigt detta.. håller jag igång så är de lugnt men så fort jag sätter mig i soffan eller ska lägga mig å sova så slår de hårt å man verkligen känner när de hoppar ver ett slag för då de slaget som blir blir stenhårt så de känns i både halsen å ner i magen..

nån som har några råd?.. kändes som att de på vårdcentralen inte tog mig på allvar direkt förra gången :-( men nu har de ju faktiskt blivit värre.. å då b lr man orolig å då blir de åxå värre.. får man bara reda på att de inte är nåt fel så är de ju lugnt.. hmm.. kanske borde ringa vårdcentralen i veckan nu ändå... tror ju inte att jag håller på att dö direkt men som sagt de är irriterande å obehgaligt..

nån som känner igen sig?

Publicerat: / Allt å ingenting

söndag

idag så blev de en tur i skogen med J.. blev ingen jättesväng då de blåste nåt enormt kallt:/ så de blev en liten sväng å sen en liten sväng i paddocken med.. Top har blivit bättre i vänstergaloppen..eller så är de jag som blivit bättre..:P men de känns bättre iallafall... å så tyckte J att jag skulle testa sajgon då han var så lugn å snäll idag.. så de gjorde jag=) dock bara i skritt å trav men är jätte nöjd med de faktiskt..=) galoppen får vänta lite..

sen har jag lovat mig själv att lägga upp lite mer bilder osv så här kommer några..

min fina från dagen.
 
en bild på fina sajgon med
 
sen enligt Top så får saker inte hänga på krokar i stallet.. hade hängt upp tränset på en krok.. å där var Top tvungen att titta.. å då händer detta :-P
å inte brydde han sig om de ett dugg.. han stod bara där å halvsov :P haha min finaste.
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

inte den bästa...

på att uppdatera på helgerna märker jag.. så allt kommer väl på en gång nu då..:P

fredag: då stod de intervallträning på schemat med Top. gick rätt så bra.. men vi var väldigt trötta båda två. så de blev bara 15 minuter intervall + igångsättning å nedtrappning. så han var helt svettig å jag med så är nöjd ändå..=)

sen på kvällen så var de en hösträff för If-metall som vi var på..=) så de var trevligt.. med mat å underhållning..=)

Lördag: stallet på förmiddagen.. utan ridning.. regnade å jag hade ont i ryggen... så de var bara tt åkahem sen..sen bestämde vi oss för att gå på bio i kalmar.. så de blev en tripp dit å även i ett par affärer=) såg "interstellar" å den var faktiskt bra.. den var inte alls vad jag trodde å de gillar jag när jag blir positivt överraskad=)

Publicerat: / Allt å ingenting

ibland...

ibland vet jag inte vad jag känner.. allt är på topp å så är de nåt som kommer å slår en på käften å man dyker ner en liten bit igen.. ska man egentligen leva i de dolda i sin egen lilla värld så man inte kan få en smäll på käften.. så att man tror att allt faktiskt är bra..? hur vill jag göra? vad vill jag göra?.. jag tror ju att jag vet vad jag vill.. men den där lilla smällen gör att man börjar tänka igen.. är de verkligen som jag har trott? eller är de i själva verket nåt annat? vill inte tillbaka till för ett år sen.. de värsta veckorna i hela mitt liv..! nä jag vet inte vad jag ska känna.. eller tänka..

å ingen alls att prata med om detta.. ingen som finns där som jag verkligen kan prata med om vad de är eller hur jag känner..

mitt hjärta mår inte bra av detta heller.. hårda hjärtslag pga att de hoppar över slag.. allt detta gör inte saken bättre tyvärr..=(

Publicerat: / Allt å ingenting

vad tycker ni?

ja jag vet inte riktigt egentligen vad ni läsare vill läsa om? är de bara de som händer om dagarna osv som ni vill läsa om? eller vill ni läsa om känslor hur jag känner å har de utöver stallet?
 
ni får ge mig lite förslag.. :-P
 
just nu så har jag lagat mat.. ätit har jag gjort innan men fredrik ska få mat till lunch å kvällen i morgon så den har jag lagat.. ellerja .. ugnen har lagat jag har bara kollat så de inte blir bränt å överstekt haha.
 
annars så sitte rjag å fryser.. har varit sååååå kallt ute idag trots att de inte varit kallt å lider jämt av frossa när jag kommer hem från stallet.. sjukt jobbigt är de... så nu sitter man under flera filtar å surfar runt å kollar på "bonde söker fru".. i morgon så måste jag träna igen.. var ju några dagar sedan nu så måste göra de.. de är skoj på gymmet faktiskt.. även att jag inte gillar att svettas å vara andfådd så mår man bara sååååååå bra efteråt.. så hoppas på att man kan gå ner i vikt lite snart med.. men ja de är en del jobb.. men hoppas iallafall att de kan funka.. för vill ju egentligen gå ner i vikt men de är inte lätt..

Publicerat: / Allt å ingenting

nöjd ändå

idag så blev de stallet 2 gånger.. pga att personerna jag köpte top av skulle komma å föreläsa lite om nåt kosttillskot som dom säljer.. så fick ställa upp å de lät ju jättebra men ja.. de kostar ju skjortan. sen hem en sväng med lite lunch osv. för att sen åka tillbaka så att W skulle hoppträna.. å d gick väl hyffsat bra.. han verkade lite ofokuserad idag men hoppade ändå 100cm som högst tränade mer på 90.. men tror inte att han orkar riktigt.. så nu måste man kommaigång med hans intervallträningar igen så på fredag gäller de så han får till kondisen igen.. kan ju vara lite energi som saknas med.. men får se vad som händer.. saknas de så får jag väl lägga till nåt... ananrs är jag nöjd =)

Publicerat: / Allt å ingenting

tiden går fort när manhar roligt.

ja idag vet jag inte vart tiden försvann.. men iaf så åkte jag till stallet vid kl 13... hade bestämt mig för en uteritt ävenidag då de var sol.. bäst att passa på medans man kan.. snart kommer ju säkert snön som ett brev på posten :P har inget emot snön men då ska de ju vara snö med å inte massa blask..
men iaf väl i stallet så kom E å hennes kompis så frågade om de ville hänga med ut en sväng.. så dom red på balo båda två. blev en rätt lugn runda då E´s kompis inte hade ridit innan.. men blev ändå lite trav å så=)
väl tillbaka i stallet så fick E testa att rida top.. tror att hon tyckte om honom men vi pratade inte så mycket om de hehe.
 
sen hem å fräscha till mig lite..för att sedan åka å möta W för lite käk å snack.. så vi kom fram till lit ebra saker med Top å hoppningen osv så de känns bra=) så i morgon blir de hoppning igen så får vi se hur de blir..

Publicerat: / Allt å ingenting

Utkast: Nov. 10, 2014

ja idag har de varit en del att göra med.. somnade sent inatt så när älskling vaknade å gick upp å åt frukost så somnade jag om å sov lite till.. 0830 så vaknar jag å vi skulle åka iväg en sväng till gymmet å fixa lite.. sen hem å göra matsedel för veckan.. iväg å handla.. hem å äta lite luncg för att sen åka till stallet.. där väntade en ridtur i skogen med J.. å den var sååå härligt å de gick hur bra som helst..:D kunde trava bredvid varandra å kunde trycka på lit ei galopperna men även bara ligga å rulla där.. är riktigt nöjd idag.. var en härlig tur.. iaf sen hem å börja med kvällsmaten som idag blev pytt i panna... mmmmm åt ju kroppkakor till lunch.. nykokta.. snacka om att de var länge sen såååååå gott var de.. hade nästan glömt hur gott de var.. nu har jag iaf ätit.. diskat lite.. å slängt lite tvätt i maskinerna.. så nu är de bara tvätta å slappa resten av kvällen med lite program på tvn.. just nu är de ett av mina favoriter "masterchef usa"

Publicerat: / Allt å ingenting

späckad dag

ja idag har de verkligen varit fullt upp å inte är den slut än..

dagen började vi kl 8 frukost å sen till gymmet.. körde lite kondition å man fick upp pulsen... även lite bänkpress... så känns bra.. efter de hem å äta lunch.. iväg å titta på huset. jag blev helt kär.. men fredrik tyckte de var för litet så de blir nog inget med de=( synd för jag ville verkligen ha de å vill verkligen härifrån men men de får väl vänta.. sen till stallet

där hade jag bestämt mig lite för at thoppaå eftersom fredrik var med så passade de perfekt.. de slutade med att jag vågade hoppa 60 cm.. å de såg rätt okej ut.. han filmade å jag är så jäkla nöjd.. å jag vågade:D sen vet jag inte om jag vågar hoppa så mycket högre med tanke på min vikt.. 70 kanske men där är iaf gränsen.. men tror jag ska hoppa lite oftare.. bra gymnastik för top på de höjderna.. så nästa gång blir de nog att sätta upp två hinder så man kan ta lite efter varandra med några galoppsprång mellan å sådär.. så de får bli nästa mål,,
nu har man duschat å slängt in maten i ugnen.. så efter maten b lir att åka till västervik å gå på bio.. idag blir de " annabelle" har längtat lite efter den hihi

Publicerat: / Allt å ingenting

Dom finaste!!

idag har W ridit Top.. såg riktigt fint ut.. dom är så snygga tillsammans så de är inte sant ! :D så är så glad att hon vill hjälpa mig.. de övade lite på de som dom gjorde på lektionen.. här kommer ett par bilder iaf..

 

Publicerat: / Allt å ingenting

vad dålig jag är...

på att uppdatera ibland haha
men ibland hinner man helt enkelt inte..

iaf igår fredag. åkte upp till stallet på förmiddagen för att rida intervall blev inte direkt intervall för de var sjö i paddocken så vågade inte riktigt.. men blev lite dressyr.. men hade ju tagit hackamoret så de blev lite mer jobb än vanligt.. men ty ckte änd att jag fick till vänstergalopp på volt ett par gånger i små stunde riaf.. tänkte mycket på mig själv att inte sitta åt högerå "dra" ut honom utan verkligen långt innerben å åt vänster så han blir tvungen att "fånga" mig.. å sen testade jag lite galopp byten.. nte ombyten utan byten.. alltså vände snett igenom aktade av lite å fattade andra galoppen.. åhan har blivit såååå duktig på att fatta ny galopp faktiskt=),

sen hem å äta lite lunch... för att senare åka till gymmet.. dock hade jag lite onti knät så fick bli lite lgnt. men de blev mycket bål å öberkropp så de kändes bra.. för jag har träningsvärk iaf haha..

sen fick vi syn på ett hus som skulle hyras ut.. iof bara 2 rum å kök men större än här.. å nääääääära stallet så vill ha de.. ska kolla på de i morgon.. sen köpte vi kebabsallad.. hem å mumsa för att sedan följa med J å P på SAS konsert.. vi skulle se på W.. men de visade sig att infon mellan henne å J varit lite bristfällig så vi gick på fel konsert :O de varlite synd men ja shit happens..

idag så blir de lugnt fredrik är med på jakt idag så är ensam.. så blir snart stallet där W ska rida Top lite.. får se om jag åxå rider lite men de får se.. sen blir de lugnt.. kanske bio.. beror på hur trött fredrik är när han kommer hem hehe

Publicerat: / Allt å ingenting

västervik

idag har jag haft en mysig dag i västervik med J å hennes farmor. trots regn hela dagen.. men de blev lite shoppat..på dollarstore för min del med lite shampo å sånna grejer.. hittade även en fin mössa jag ska ha i vinter (om de blir tillräckligt kallt) å en filt med ärmar som man kan krypa in under.. såååååå mysig.. hittade även en ljusstake till bilen på biltema.. som jag har letat i flera år.. så de ska b li kul när den kommer upp hihi... fick även en parfym av J´s farmor... hon är såååå söt å snäll.. de var riktigt trevlig dag i dag måste jag säga.. :D

Publicerat: / Allt å ingenting

lektion

Ja dagen har varit fullt upp, farmor, stan å fika med a-s, tandläkaren sen stallet.

Ikväll var de ridlektion för w på Top, gick hur bra som helst, är så nöjdmed bbåda två. Ja dom två är en bra kombination. Så nu är de bara jag som sks ta modet till mig å våga mig på en lektion. Men får väl se hur de blir med de. Hihi men måste våga, kan inte utvecklas annars så ja de blir nog.

Publicerat: / Allt å ingenting

arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så jääääävla sur man blir här har jag skrivit ett jätte långt inlägg om dagen å så försvinner allt!!!!!!! lite lagom glad man blir då.. så de blir bara kort sammanfattning nu bara för de

stallet med longering där vi övade på att han skulle lyssna på mina röskomandon å de skötte han bra med tempoväxlingar å gångartsbyten..fattar galoppen i stort sett direkt när man ber honom... lite probem med att sakta av till skritt men efter ett par varv så går även de.. ibland nästan direkt så lite olika de.. men jag är nöjd

annars hem å äta lunch sen lämna bilen på verkstaden.. är nåt fel på abs i bilen.. sen hem å sen vidare till gymmet...

väldigt nöjd med dagens träningspass trots att jag har trött å inte alls hade lust.. men blev en del kondition så fick upp pulsen många gånger.. å de ärju egentligen hur skönt som helst så de är skoj faktiskt.. nu blir de nog inte träning förän torsdag eller fredag.. i morgon är de fullt upp med tandläkaren å stallet med att klippa häst å sen åka iväg med top å w på ridledktion i ridhuset...
Dessa två finingar!!♡

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

underbart!

hur underbart väder har vi inte haft denna hösten?? helt otroligt.. jag klagar då rakt inte iaf.. idag 15 grader varm 3e november.. underbart!..

så de fick bli en runda till i skogen.. blåste lite grann men de var ljumma vindar.. red med J hästarna skötte sig super ,, kunde tom trava bredvid varandra.. de är så de ska vara när man är i skogen å rider tillsammans.. så skönt att ha en häst med samma steg som dom andra.. är van sen innan att alltid hamna hur många meter efter som helst.. så nu är de skönt att jag har en storstegad häst faktiskt..=) annars så har d einte hänt så mycket idag faktiskt..

i morgon så vet jag inte vad som händer med hästen.. om de blir i addocken eller skogen igen hehe.. får ju passa på med skogen när man kan.. sen när de blir halt å jävligt så går de kanske inte.. men får väl se.. ananrs blir de kanske lite markbommar... för blir nog ingen hoppning denna vecka då W ska ta A-s ridlektion fast med top.. å de är dressyr.. men ska bli spännande att se vad instruktören säger om honom haha.. kanske är ett hopplöst fall :P nä men de tror jag nog inte men de finns nog en hel del att jobba på om man säger så... men men de är ett par dagar dit så vi avvaktar å ser..:P nu ska jag göra klart maten... blir köttfärssås med lite asiatsikt stuk på... gott!

Publicerat: / Allt å ingenting

härligt i skogen..

de fick bli en liten runda i skogen ensam.. men då m in häst är så underbar så gick de hur bra som helst.. trots blåst å lite lustiga saker att titta på på vägen.. men de bekommer ju inte honom de minsta.. testade även att rida med martingal.. å han insåg ganska snart att de inte gick att kasta med huvudet så högt som han brukar.. så den ska jag ha iaf i skogen då man riskerar att bli knockad ibland när han tycker att de går i för långsam fart :P nu bara ta de lugnt.. är sket slut å mår inte på topp så de får bli att kolla lite serier.. =)

Publicerat: / Allt å ingenting

lördagen

ja de var fullt uppi går så får skriva idag istället..

lördagen började med att åka till stallet vid 9. göra ordning häst för tävling i m-ås. allt gick bra.. han tjurade lite vid lastning men annars så...

W å Top gick felfritt i 80 cm igen.. å fick en ny rosett.. dom är sååååå duktiga å jag är så stolt över dom... så de får nog kanske bli 90 nsta gång hihi.. å så är de väl planerat att W ska ta grönt kort så man kan vara med på lokala tävlingar å så.. så då måste de kunna klara en bana på minst 90 .. men de tror jag lätt att dom klarar=)

efter de så var de i stort sett bara att duscha å byta om för att åka till farmor på alla helgona fika som vi gör varje år.. sen vidare till farfars grav å tända ljus.. sen efter de hem igen å vända för att sedan åka på middag med trevligt sällskap.. å de var en myyyyyycket trevlig kväll måste jag säga.. vi bjöds på vildsvinsstek å potatisgratäng...åååååååh vad gott de var.. de tackar man ju inte nej till om man säger så.. å god efterrätt å massa prat.. mycket skoj.. så hemma sent.. å ja.. idag är jag heög överkörd känns de som.. å jag har inte druckit en droppe.. så de r skumt men men sover väl dåligt kanske...

iaf snart så blir de att åka till stallet.. tror att de blir en liten sväng i skogen såhär efter tävlingsdag.. antagligen ensam.. men de får vi se=)