Publicerat: / Allt å ingenting

regn å rusk denna vintermånad

ja de kom ju en hel del snö på kort tid.. trodde att den skulle få ligga kvar:P men icke! nu regnar de bort mer å mer.. lite tråkigt på ett sätt trots att jag inte gillar snön.. men ja nederbörd är ju inte så skoj.. hade ju velat rida lite åsådär. hålla igång hans skritt iaf så de bara är att sätta igång med traven i vår sen.. men ja de kanske går i skogen iallafall.. vi får väl försöka..=) annars så är de ju inte hela världen..
hoppas bara att jag kan bygga upp hans muskler lite å att sadeln går att fixa med när han fått lite muskler..  men de återstår att se.. får se om jag hittar en medryttare till våren som kan hjälpa mig lite=)
 
annars så var vii kalmar igår å höll på att köra på ett rådjur på vägen hem.. den gick på vägen.. å älskling fick tokbromsa å veja.. tur att de inte var halt å att de var 2filigt så att han kunde häva tillbaka sladden. .men usch vilken adrenalin kick de var.. uscha.. inte nice sånt.. vi missade rumpan precis.. så de gick ju bra.. gick lite långsammare resten av sträckan hem.. :P
 
idag blir de inte ljust alls avr ute en sväng på af i morse å sen har jag bara suttit inne fram till att jag ska till stallet framåt kl 17, pappa ska med så vi kan bygga klart steffens hö-låda så jag kan bärja använda smhn:et å se om han kan äta lite långsammare iaf på kvällen.. är iaf bättre än ingenting.. så hoppas att han kan klara att äta där.. har testat en gång å efter att han häll på att skita ner sig för att de var en alien i boxen så åt han å lekte med de där så de gick ju bra.. hoppas de går lika bra idag när lådan kommer att vara där men som tur är så får han komma in å testa medans jag är där hehe så allt går rätt till:P

Publicerat: / Allt å ingenting

ja detta hästproblem!

ja jag vet inte vad jag ska göra.. känner mig inte motiverad alls till att bli avkastad hela tiden..
han är lite speciell min häst.. å jag försöker att träna å rida för att de ska bli bättre men då händer de nåt  jag flyger av å slår mig å kan då itne hålla på med honom på ett x antal veckor..
vet inte hur jag ska gå till väga.. kan ju ärligt säga att de tar emot lite ibland när man ska rida.. iaf om jag ska rida ensam.. känns s om att jag inte vågar direkt.. skritta gå rju sjlvklart bra men traveb å galoppen känns piss.. är inte rädd för hästen eller nåt sånt men är rädd för att slå mig fö rjag slår mig ju så himla illa:S..
 
en del av mig vill sälja honom å en anan del av mig säger ju att jag inte bara ska göra mig av med problemen.. så jag slits lite där emellan.. jag älskar min häst men ska de fortsätta såhär kan jag ju faktiskt slå mig riktigt illa å de har jag inte lust med tänk om jag slår mig så illa att jag aldrig mer kan rida..:S de vill jag verkligen inte!!!
 
nä så jag har så mycket tankar i huvudet..
veterinren kommer iaf i morgon ör vaccination å tandraspning å ska titta på ryggen med å se om man kan utesluta ryggfel. men som sagt jag tror att de ä rnåt annat.. dåligt självförtroende? eftersom att de oftast bara är när vi är ensamma.. sällan när någon annan är med.. så de lutar nog åt de hållet.. men frågan är då om jag kan gör anåt åt detta? kan jag hjälpa honom att få själförtroende? för i vissa lägen känns de hopplöst för jag kan träna honom på bommar å han blir rädd men tillslut lyckas man å sen nästa dag är de samma visa igen.. å igen dagen efter de.. hur lång tid ska de egentligen ta att bevisa för honom att den där bommen är inte farlig.. känns som att man inte komme rnånstans..
 
blä jag vet inte.. så jobbigt allting just nu bara..