Publicerat: / Allt å ingenting

Nobbad än en gång..:(

nope.. då har man fått två som tackat nej till att anställa mig.. hmm kommer inte ens till intervju:( men men de rä väl bara att söka vidare.. om de finns att söka.. men de är ju dåligt med de tycker jag., men man får göra sitt bästa.. ska skicka spontanansökningar till olika städer så får vi se..

på tal om annat så har jag fått hem min dator så jag  har pillat med den men de blir ju aldrig som innan man lämnade in den.. de fick byta hårddisken.. den va rinte trasig när jag lämnade datorn men de fixade väl så den blev de så haha. men men den funkar iaf.. tur att jag sparat allt på extern hårddisk iaf..

ja annars så händer inte så mycket.. ska på MMA (mixed martial arts((stavning))) på lördag.. så då ska de slåss hehe så ska bli spännande att se de live faktiskt.. mycket bloooood hoppas jag på så de inte fjantas runt som fjollor haha.. de blir ju inget  kul.. sen blir de väl idrottshallen på söndag igen å spela badminton.. de är riktigt roligt å de är nåt jag å älskling kan göra tillsammans.. å så får man röra lite på sig med=)


Publicerat: / Allt å ingenting

tänka om...?

jag vet inte vad man ska orka med längre.. allt känns toppen.. å man gör sitt bästa i allt.. men så komemr de nåt som gör attm an dyker.. men de är väl alltid så.. man kravlar väl upp igen? eller? kan de faktiskt vara så att man fastnar där nere? finns de en risk att saker å ting faktiskt inte löser sig? eller löser det sig alltid på nåt sätt?
ja jag vet inte faktiskt.. känns som att man blir straffad för att man mår bra ett tag å allt verkar kännas på rätt spår osv.. då får man ett slag i ansiktet å nån som skrattar i ens öra "hahahhaha du trodde väl inte att du skulle komma undan så lätt?!?!" nä jag trodde väl inte att jag skulle de egentligen.. elelr jag VISSTE att ett dyk skulle komma.. tur att jag inte är ensam i mina dykningar nu.. att jag har dig bredvid mig.. att jag har dig som stöttar mig å tröstar mig när jag är ledsen.. kanske är så att de är dags att tänka om lite? man kanske helt enkelt kommer till en punkt i livet där man måste tänka om å tänka på de sättet som man absolut inte ville från början.. man kanske måste.. å vem vet de kanske blir bättre då? man kanske kommer att må bättre å få ett bättre liv? '

tänka om?
tänka om?!

ja..!

TÄNKA OM!!

Publicerat: / Allt å ingenting

dator borta!!

éller ja för stunden iallafall.. den är nu inlämnad.. tror inte att domkommer fixa pixelfelen eller så kyller dom på de som dom alltid skyller på när dom inte hittar felet.. FUKTSKADA! å då blir jag sur.. finnns inte en chans att en dator blir fuktskadad så länge man inte spiller nåt i den.. eller ja gör nåt annat iden.. hahahha vilket jag inte gjort.. men ja får väl vnta n¨ågra veckor å se vad som händer.. så nu sitter man vid älsklings dator.. vilket INTE gillas.. tycker inte om att ha en tv som skärm men ja de får gillas de läget med tills de blir annorlunda hehe.. annar så händer inte mycket.. varit på sjukgymnastik för min huvudvärk å nackvärk å annat men nu skulle vi tydligen ta en oaus får ävl se hur de går att göra mina hemövningar men de är bara att lkämpa på..

gjorde hemgjort äpplejuice igår.. gick bra.. blv gott så nu ligger dom i frysen hehe.. för att inte bli förstört..

hmm.. ja.. annars ingte mycket att hurra för som vanligt.. villhitta på nåt men svårt utan pengar så får väl se vad de blir..


Publicerat: / Allt å ingenting

Förlovad<3

ja helt otrolig dag i går.. bärjade med att min älskling kom hem med blommor efter jobbet vid kl 13. hade jag inte väntat mig.. helt underbara.. sen så åkte vi å handlade lite åkte å hälsade på farmor sen hem.. då sa han åt mig att klä på mig för att vi skulle in till stan så klädde på mig å vi gick.. hade ingen aning om vad han skulle göra i stan.. vi hamnade på en restaurang.. där blev de tre rtters middag. jag åt vitlöksbröd med aioli till förrätt.. entrecote till varmrätt å en amerikans kolapaj till efter rätt å gott att dricka till de.. sen gick vi hemåt.. där han drog emd mig till ett mysigt ställe nere i hamnen.. där satt viå pratade en stund.. sen sa han till mig att blunda.. jag blundade å han la något i min hand å frågade om jag ville förlova mig.. klart att jag ville de!!:-D så grät jag en skvätt.. sen gick vi hem å mös här hemma med ett glas vin å levande ljus. massa mys en helt underbar dag å kväll.. tack till dig min underbara älskling.. älskar dig så otroligt mycket..