Publicerat: / Allt å ingenting

helt orkeslös!

jag fattar inte problemet.. finns så mycket som måste tas tag i härhemma.. men jag orkar helt enkelt inte:S jag är trött hela tiden.. orkar inte ta mig för nånting..
har jag sovit dåligt?
är de vädret?
är de en infektion i kroppen?
är de rent allmänt mycket i skallen?

nä jag vet inte men känner att orken är helt borta.. mår inte som jag bör.. har inte lust med nånting:S

men de går väl över hoppas jag.. jag kanske borde åka iväg nånstans ensam ett tag.. menar kanske bara ett par timmar.. att få tänka.. visst jag är ensam hemma men de kanske inte är samma sak.. nu ska ju vi iväg en vecka men frågan är hur myket man kommer kunna slappna av`? tror inte de blir så mycket avslappning.

nä jag vet ingenting.. vet inte vad jag ska göra..

äh jag vet inte.. mycket tankar i huvudet å jag vet inte

å så blir jag galen på mig själv.. har bra ätit 2 gånger idag .. å de är INTE bra alls..inte bra för min viktnedgång. blir galen!!!

äh!

Publicerat: / Allt å ingenting

dietpulver nästa

japp nu är pulvret hemma.. men jag tycker ju att de är så äckligt så jag hoppas verkligen att jag kan komma på nåt sätt som jag kan få i mig de på.. ersätta ett mål iaf å som mellanmål.. tror att de skulle kunna hjälpa mig.. måste bara skärpa mig med gottesakerna igen.. å de är inte så lätt faktiskt.. men jag ska gör amitt bästa..
får mina fotinlägg i morgon.. så då kan jag börja träna orentligt utan att riskera mina knän pga fel fotställning så de känns bra.. så nu vill jag verkligen gå ner i vikt alltså.. vet ote om de kommer gå men ska iaf göra mitt bästa för att göra de.. nu under sommaren är de ju alltid svårt men ja man får göra sitt bästa helt enkelt.. ett steg är ju drinkarna.. å sen fötterna. så då ska jag ta tag i de.. äve om de är jobbigt å tråkigt.. tiden har jag ju liksom.. förutom nu när vi ska iväg men ja..:P annars så..

så jag håller tummarna för mig själv att de kommer att gå bra

Publicerat: / Allt å ingenting

ny häst å lite blandat

ja detta inlägg blit de lita blandat i.. är dålig på att uppdatera hahaa.. men iaf
i helgen kom J´s häst.. en jättefin kille var de.. så idag släppte vi ihop min kille med hennes.. i paddocken först.. gik hur bra som helst.. efter typ 2 minuter så la de sig ner å rullade bredvid varandra.. vilket är ett bra tecken..hehe blev inget spring eller nånting.. gick hur bra som helst så vi släpte ut dom ihagen på eftermiddagen å inte direkt nåt spring där heller=) är jätte nöjd.. så allt frid å fröjd där iallafall=)

annars så har man sökt några jobb idag så får hålla tummarna för mig..=)

igår så blev de en tripp till kalmar.. de var dags för ett bio besök.. så innan dess så var vi runt lite.. köpte ny micro då våran sa godnatt i helgen.. de blev en fin en.. dock lite större än den andra så vi får göra en speciell bänk åt den annars får vi inte nån plats att tillreda mat osv.. hehe men de fixar min älskling snabbt.. sen på bio såg vi "prometheus".. en film jag gillade skarpt faktiskt.. å trodde den skulle vara bra så där hade jag ju rätt haha..

idag har man bara åkta några gånger till stallet.. sökt jobb.. var iväg en sväng med pappa.. å nu står en fläspannkaka i ugnen.. så de bli film med de till älsling kommer hem.. film i regnrusk de är mysigt de.. synd att min älskling jobbar bara.. men han kommer ju hem sen å då får han räkna med att bli söndermyst:P haha..

ananrs så är de dags att tvätta å planera inför kommande vecka då de är dags för en tur till norrland igen.. blir lite mellan landningar på vägen upp.. några av hans syskon.. min mamma min mormor å tillslut landa hos hans mamma.. han ska ha klassträff så därför blir de en tur dit så blir en mini semester.. annars i sommar blir e bara en tur till B å lite små saker.. men de är trevligt med dags-turer med.. kanske ta tältet över en helg osv.. ska ju ut med D å S i båten i sommar så ska bli nice.. kanske en tur till boda borg åxå.. de är skoj=)

aja de blev lite rörigt men vad bryr mig jag om de:P

nu kolla till pannkaka sen film=)

Publicerat: / Allt å ingenting

midsommar blev ändrad..

japp de blev inte bar ajag å älksling på midsommarafton.. vi blev bjudna av L till V å där var lite folk å jag hade hur trevligt som helst.. god grillad mat, spel å trevligt sällskap.. såååå skoj var de.. tackar gott folk=)

Publicerat: / Allt å ingenting

midsommar

blev ju inte om planerat detta året heller:/ skulle åkt ut.. tälta osv.. men nu ska de regna på natten å vem vill tlta när allt säger att de kommer att regna? ingen! iaf inte jag.. men synd för u blir de att man får sitta ensam hemma istället.. men ja.. de blir jag å min älskling iallafall.. får väl göra de bästa av situationen visst hade de varit underbart roligt att få umgås med andra människor åxå men inte så mycket att göra åt saken..

ska iaf åka å titta till min häst nu iaf.. sen handla lite saker.. om affären är öppen men de är den nog några timmar på dagen iaf.. jaja så är de

glad midsommar till alla er där ute!

Publicerat: / Allt å ingenting

glad,peppad å... ja allmänt välmående just nu

ja.. jag tror att jag mår rätt bra nu:-D

r nöjd med ridturen i skogen.. tränade galopp åter igen.. å de går bara bättre å bättre.. kort samlad galopp som han fattar i stortsett direkt.. jag tror att jag har hittat en djup sits i den korta galoppen så jag inte studsar så mycket. han klarar av att hålla galopp längre nu.. så han har blivit starkare å fått bättre kondis.. å inte rädd lika mycket.. han blev bara rädd en gång idag å den gången visste jag de men de var i trav å han flyttade sig bara sidledes var inte ens ett hopp åt sidan så jag tror att jag börjar slappna av åxå.. så jag mår bra i ridningen..

synd bara att jag inte kan vara med när en instruktör kommer upp på torsdag kväll:-/ måste tvätta å packa inför helgen..
för på fredag åker vi till high chaparral p country festivalen!!!! yeeeeeehaaa!!! hehe är pepp på de.. så hoppas på bra väder så kommer de bli skitskoj.. å sova på hotell med hotell frukost.. klockrent:D skoj skoj.. å på söndag blir de en tripp till ullared innan vi åker hem.. låg bara 1 timme från värnamo där vi bor på hotell så man få rpassa på har ju aldrig varit där så hoppas jag hittar lite häst grejer.. kanske nåt klädesplagg till sommaren för en billig peng.. hoppas hoppas:D ska bli så skoj.. hihi händer mycket om helgerna nu framöver:P men de är skoj.. sen blir de väl en rätt lugn semester.. åka å tälta lite på småställen å i närheten men de är åxå nice=)

sen så mår jag faktiskt mycket bättre av träningen.. orkad einte så mycket uidag för jag visste vad jag skulel göra på ridturen så vill inte trötta ut benen allt fö rmyket.. men lite crosstrainer blev de.. sen alla mina övningar för nacke å axlar så jag är nöjd med dagen=) å går jag itne ner i vikt av träningen så gör jag inte. men jag mår iaf bättre å de är de viktigaste, så viktetgång nu är bara en bonus:D

Publicerat: / Allt å ingenting

om jag bara hade varit de jag ville vara..

jag tror egentligen att man kan bli precis vad man vill i livet..
bara du har kämparglöden inom dig.och tron på dig själv, då kan man komma långt.
så länge du vet vad du vill kan du komma långt.. hur långt som helst egentligen.

men om man inte vet vad man vill.. om man inte känner den där glöden.. passionen.. viljan för något alldeles speciellt.. vad gör man då? hur kommer man egentligen på vad de är man ska göra med sitt liv då?

visst.. har insett att jag antagligen skulel behöva plugga något för att bli någon.

men vad ska jag då göra? vad brinner jag för? ja självklrt är de bara jag som vet.. men om jag inte vet då? hur tar ja då reda på de?
hur kommer jag fram till de som verkligen är rätt för just mig.. utbildningar kostar pengar.. pengar som jag inte har.. pengar som jag hade behövt tjänaihop på ett jobb för att kunna utbilda mig.. hur ska jag få tag på dom? får ju inte direkt ett lån när man inte har inkomst..

å så är jag rädd! livrädd för att misslyckas.. vad hnder om jag lånar pengar av nån till en utbildning som jag vill gå.. å sen misslyckas? alla pengarna borta å kastade i sjön.. vad gör jag då? ännu ett misslyckat uppdrag.. ja jag VEEEEEET vad du tänker. "va positiv! tro på dig själv, du klarar de" ja visst ska man tänka så.. å jag vet att jag är negativ.. men jag vet åxå hur jag själv fungerar.. å jag är livrädd att misslyckas.. misslyckas med ännu en sak jag tar för mig.. de är ju en vana.. men jag vill inte misslyckas längre.. jag skulle vilja lyckas med något.. men när blir de?. jag vet liksom ingenting. vet vad folk säger till mig.. å visst tar jag till mig de åxå.. men vågar jag? vågar jag chansa bort saker? chansa bort så mycket pengar.. chansa bort de jag redan har?

jag vet inte om chansningar är min grej riktigt.. vill inte att de ska avra chansningar.. jag vill vara iaf rätt så säker..

men jag vet inte.. de tåls väl att tänka å kolla runt.. å jag vill inte höra dig säga "gör de bara!" alla har inte den egenskapen att klara de.. så är de bara!

om jag bara hade varit modigare.!


Publicerat: / Allt å ingenting

smått å gott...

i torsdags så tränade jag igen,.. å kondisen var bättre än dagen innan:-D

i går fredag så var de först en snabbis till stallet.. red en kort runda å tränar fortfarande på att fatta galopp å de går jätte bra.. han är så duktig.. vist ett par travsteg innan han kan rulla in i galoppen men jag r jätte nöjd är jag.
sen hem å  hoppa i duschen å käka sen så var de iväg till utspringet på studenten=).. äldsta sonen till en jobbar kompis till appa som tog.. sen hem en sväng innan de bar av till festen efter.. där var de god mat å trevligt folk så de var jätte trevligt...=)

sen hem å dyka i säng.

idag så blir de en ridlektion med J sen ikväll blir de bio. "snowwhite and the huntsman".. ska bli spännande:D

tack B för biobiljetterna.. har längtat efter denna filmen;)

Publicerat: / Allt å ingenting

riktigt nöjd...

med träningspasset idag:D

uppvärmning på crosstrainer 5 min,
sen byta till cykel 5 min,
å sen crosstrainer igen..
sen så gjorde jag 2 nack/axel övningar som jag fått av sjukgymnasten,
sen framsida låren.
sen sista övningen för axlar å nacke..
sen 5 min crosstrainer igen.. så jag är super nöjd:D

heeeeelt okej..
crosstrainer är jobbigt som faan men klarde mer nu än förra gången iaf så de är bra.. kondisen är ju i botten. å sen all allaergi på de som sölar ner den.. jobbigt men de kommer nog tillbaka..

hmm lite trött i nacken känner jag.

Publicerat: / Allt å ingenting

man ska väl ha lite tur ibland åxå:P

skulle rida idag tänkte jag med tanke på att jag slapp insläppet ikväll.
så jag åkte upp till stallet å började göra ordning.. så kände jag att regnet kommer nog snart så jag släppte de jag gjorde för att hämta hästen.. ropade på dom men dom kom inte å syntes inte till, så började gå ner i hagen.. då kom regnet å jag tänkte f*n heller att jag går ända dit ner i regnet.. så vända å gick upp till stallet igen.. men då plötsligt kom alla upp.. å regnet hade slutat.. pratar om kanske 15 minuter.. så tar in honom å borstar å sadlar.. å ger mig iväg.. nästan lite sol på himlen å inte en droppe regn.. så jag rider en mysig tur å han sköter sig jätte bra.. fattar galopp ganska snabbt men efter ett tag blir han så taggad så då är de sårt att få honom att lyssna ordentligt för då lägger han bara iväg.. men jag är nöjd.. så när vi kom till våran grusväg så kommer regnet.. som tur var så hann jag inte bli så blöt.. :-P skönt.. de lunde ju bärjat regna mitt i skogen å då hade jag blivit dyngsur å hela kvällen hade jag legat å skakat av frossa.. fryser iof nu med men nu ska man iväg å träna så å blir man väl lite varm.. hoppas d einte är så mycket folk idag så man kan få en crosstrainer å en cykel så ma nkan få upp kondisen lite..
för träningen igår blev ju inställt pga dålig mage, magvärk å toabesök.. inte skoj, hoppas de går bättre idag

Publicerat: / Allt å ingenting

tyskland..

Jaha då kom man hem från tyskland i går då..

i fredags så bar de av först till karlshamn.. där vi skulle sova hos en vän fram till lördagen då vi skulle åka hon skulle även följa med.. så vi åkte vid 07:00. så resan gick bra.. i köpenhamn så snurrade vi lite i stan då vi letade efter mat till ormarna.. till slut så hittade vi.. å kunde fortsätta redan genom danmark ner till båten som sk  ulle ta oss till tyskland.. men när vi började närma oss så var de lååååååååååååååååååååååååång kö ut på motorvägen de stod helt still.. de var helt sjukt vad myket bilar å de gick i några meter å så stod de still. men efter ca 1,5 timmar på vägen så kom vi fram å kunde betala.. men där efter så stod vi säkert lika länge till å väntade.. då fick vi reda på att en av båtarna hade gått sönder.. å de gjorde att de blev kaos.. så vi var inte över i tyskland förrän kl 16 ungefär.. men v gjorde de vi skulle där å så tillbaka.. där de väntades ännu mer väntande ca 2 timmar fick vi vänta på att få komma tillbaka då alla båtar blivit försenade med tanke på den trasiga.. så över till malmö kl 0000 så fick vi käka på mcdonalds.. vi var tillbaka i karlshamn ca kl 0245.. tur att vi fick sova hos får vän över natten annars hade de inte gått bra.. så i söndags så åkte vi hemmåt.. snacka om att kroppen ite mådde bra i söndags fy fasen.. men snart kommer man väl i form igen:P hoppas jag hehe..

idag så blir de lugnt.. eelr fullt upp beror på hur man ser på saken.. släpt eut hästarna på morgonen, hem å äta frukost, optikern. visade sig att vi missat besiktningstiden så besiktiga bilen vid 1350 sen hem å sen träna 1520,, sen hem p fixa middag sen tillbaka till stallet ikväll å släppa in hästarna.

tror att jag ska sl'äppa steffen lite i paddocken så ha får springa å se om jag får några fina spring bilder på honom:P

Publicerat: / Allt å ingenting

1 år sen du försvann

Idag är de ett år sedan du lämnade mig i tårar.
Men du räddade trots allt mitt liv.
Jag hoppas att du vet att jag försökte på alla sätt att rädda ditt.
Men du behövde min hjälp, du behövde mitt beslut.
Jag gjorde som du bad mig. Jag såg i din blick att du inte ville mer, du hade ont.

Men du ska veta att du för alltid finns i mitt hjärta.
Jag tänker på dig ofta. Jag saknar dig min fyrbenta vän.
Jag hoppas att gräset är underbart gott där du befinner dig var du än är.

Vi ses snart igen!

Jag Älskar Dig För Alltid!! <3


Egon 2001- 2011

sista bilden jag fick på dig.. några dagar innan du lämnade mig. men du var lycklig den dagen.. när du fick springa på de gröna ängarna innan vi åkte till veterinären.

Du kommer för alltid att vara den bästa.!!!