Publicerat: / Allt å ingenting

Äntligen!!

Ja nu verkar det som att det där med medryttare löst sig. Så vi har nu bestämt oss åt alla håll så nu ska de provas några veckor å se hur de känns för oss allihopa. Så i morgon kommer L å ska småskutta med top lite.  De senaste gångerna så har han gått frivilligt mot hindrena å försökt gå över 😂 så lite sugen är han nog allt 😛. 


Idag har J provridit sokki både i skogen å i paddocken å jag måste säga att det såg å kändes jättebra så hon är nog allt lite kär hihi 😊 så de känns bra gör de faktiskt. Så hon ska börja denna veckan åxå. Så nu rullar det på. 

Annars?  Inte så mycket faktiskt.. red idag jag åxå.  Men han känns som att han blir andfådd för ingenting igen så ska börja ge honom pollen  medicinen i både näsan å magen å se om det blir bättre. Eller är det jag? Men jag väger inte mer nu än när jag köpte honom eller gjorde för ett halvår sedan  så är.nog inte nåt sånt men är ändå sånt som går genom huvudet. Men nä. Han har ju inte gått jättemycket så de ger sig nog.. ska göra en genomkörare sen med massage å så.


Publicerat: / Allt å ingenting

Hoppas

Ja nu va de ju ett tag sen igen men händer inte så mycket. Jobbar massor. Haft massa provridningar. Men till top har jag iaf hittat en tjej nu så hoppas verkligen att se kommer fungera. Men hon är. Iölig att lära sig.mer å hon lyssnar på vad jag säger så känns bra :-). Till sokki har vi förhoppningsvis hittat en tjej åxå. Hon har hälsat på ett par gånger å är.kär haha men ska provrida i morgon så får vi se hur det går. Men hoppas iallafall. :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Blir nog bra.

Vädret är ju inte jätte 100 faktiskt. Känner mig trött.. deprimerad.. å allmänt nere. Detta väder gör ju inte saken bättre om man säger så. Aja idag har de varit en tjej till som provridit Top får jag som jag vill blir de denna tjejen  plus den 14 åriga tjejen då denna idag inte hoppar å den 14 åriga hoppar å tävlar mer än gärna.. så.ja vi får. Väl se vad dom bestämmer sig för å sådär. Själv vill jag ju börja på allvar åxå.  Men tror inte top dör om de är flera som rider honom sålänge som man gör någorlunda på samma sätt å de kommer de ändå bli för han fungerar ju i te om man inte gör som han vill typ haha då.gör han inte de han ska. Så.ja jag tror nog att de kommer bli bra tillslut :-)

Så.måndag kommer en till sokki så hoppas att hon vill ha honom så kommer allt att bli bra tror jag hehe. Men de får vi se. 


Publicerat: / Allt å ingenting

Bläääääch!!

Usch spott å.fräs. hatar snö helvetet.  Det ställer till så förbannat överallt. Blött å.kallt. fy fan!! Nä nu kan de sluta. Bara försvinn!!. Aja inget att göra åt.


Då är de dags att jobba i morgon igen.  Efter 6 dagar ledigt som bara sprungit iväg. Synd att tiden går så fort så man inte hinner med att reagera på att man är ledig.  Men aja de får väl gå ändå. Så onsdag dag. Torsdag-lördag kväll ledig 2 dagar sen 6 dagar med dagjobb. 

Iveckan händer det massa provridningar resten av veckan.  Idag har jag ridit i snökaoset med en av dom fick bra men va kallt haha men härligt ändå utan henne hade jag ju knappast kommit på tanken på att sitta upp å rida i snöstorm hahaha. 

Nu är de "ullared" på tv sen sova faktiskt.  Ha de.


Publicerat: / Allt å ingenting

Mycket men ändå lite.

Händer inte så mycket samtidigt som det händer massor. Är en  del provridningar å sådär. Den som skulle va idag blev inställd då de va snöstorm å snorhalt hos henne så de förstår jag fullt ut helt klart.  Så.de blev flyttat till fredag. I morgon åker jag till Angelica å barnen. Massor att prata om :-D. Tisdag ännu fler provridningar å även på onsdag å torsdag. Så  lir fullt ös. Ledig till onsdag å då en dag sen kvällsjobb. Ledig söndag å måndag sen jobba 6 kvällar. Puh. Så händer inte så mycket egentligen. Snöar lite smått ute men inte dragit igång ordentligt. Snart dags å gå ut å fodra å mocka å sådär. 


Publicerat: / Allt å ingenting

Ledig!!!!

Så skönt att va ledig 6 dagar nu. Men ändå fullspäckat schema. I morgon tandläkare å en kvinna som ska hälsa på. Fredag står rida med grannen på schemat sen hem till pappa på kvällen  å käka lite å sen umgås.  Lördag Så blir de att åka med sokki till stan så får.vi se hur det går å söndag provridning på söndag

 Får se hur de går. Ska ju snöa men ja de går.nog bra.måndag så blir de Kalmar å hälsa på Angelica lite. Tisdag? Då ska jag va ledig innan jag börjar jobba onsdagen  igen haha fullt upp:-P