Publicerat: / Allt å ingenting

nu ligger det till såhär!!!

Ja att de inte händer allt för mycket. Hahah ni trodde de var nåt allvarligt. :-P nä förlåt. Händer inte mycket. Jobbar idag åxå. I kväll kommer en kär gammal vän å hälsar på. Var lääääänge sen så ska bli så skoj :-D så efter jobbet blir de att åka till stan å handla lite smått.. sen hem. Å hon ville rida lite så de ska hon absolut få göra. Å träffa sokki. Ska bli skoj. Så hoppas hon ( å hennes kompis om hon skulle med ) stannar länge hihi. Hoppas på det iaf. Nu blir de födelsedags firande här på jobbet. Ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

stackars lillfis!

ja de har varit synd om den lilla fiusen ett tag nu då han varit ömfotad.. men idag kommer han att få skor..=) då vi typ bara har grusvägar här så slits ju skorna så mycket på stackarn.. så ska bli kul att se om han får tillbaka lite glöd nu när de inte komemr att göra ont i fötterna.. så hoppas de.. vi måste börja motionera honom nu då han är så tjock:P å dra ner på maten mer går inte.. demåste ju kunna äta. dock tycker jag att top har blivit jättefin i hullet så nu ska de bara på massa muskler så kommer han att va snygg igen;P får hoppas att de går att hålla de under vintern bara.. jag hoppas på en snö å isfri vinter omman säger så.. för vi komemr inte direkt kunna ta oss nånstans i vinter med transport om de b lir snö å is.. då får vi snällt vara kvar hemma så då hoppas jag på att de inte kommer nån snö:P eller om de kommer jättemycket snö.. de går ju de med då kan man rida i de utan att de blir bekymmer :D ja de är ett ståhej de där när man inte har ridhus faktiskt.. ärligt talat så tror jag nog att jag hellre hade haft ridhus än ridbana.. så man verkligen kan rida hela vintern=)

Publicerat: / Allt å ingenting

tiden springer

ja tiden springer bara iväg. plus att mobilen är jobbig att skriva inlägg på så de blir lite hattitg men men de får va så.. har inte hänt jättemycket.. har ridit en del å de har gått bra faktiskt.. top har gått ner massa i vikt så nu är de dags att bygga musklerna.. han har börjat på lite foder med.. å se om han blir lite piggare.. primerao total heter de.. spannmålsfritt å verkligen forskat på så atde ska komma överens med hästens mage så de ska bli spännande å så.. varit ute å galopeprat en del på top å han reagerar snabbt å han trycker ifrån bra:D idag blir de ett pass på banan så får vi se hur de gå.. öva ltie skänkelvikning osv.. annars så var de tvättning av bilen i går. å tvättning av sokki vilket han inte gillade men ja.. de andra coola väger upp de hela.. tänkte jag skulle testa klippmaksinen å öva lite då vi ska klippa i vinter,,, å den är högljudd som bara den. .han brydde sig itne alls.. la tom läppen emot när de vibrerade å han brydde sig inte alls.. kunde ha den emot honom på hela kroppen han bara stod där.. vilken cool häst vi köpt. helt otroligt :D annars väntar vi på skor till honom som han får på torsdag så vi kan börja träna nu han har ju haft ont så han har inte velat gå alls på gruset.. men på gräs så springer han så glatt .. så de kommer nog bli bra bara han inser att de inte gör ont.. så väntar vi på hans sele med så man kan börja dra grejer.. lä'ngtar!

Publicerat: / Allt å ingenting

hur kommer det att gå?

Känner att det är mycket tankar om livet nu. Hur kommer allt att gå? De är. Lite upp å ner. Fram å tillbaka... ja jag vet inte. Men de kommer säkert gå bra? Eller? Inte? Jo.. ja kanske.

Annars har Top fått kroppen kollad. Ingen fara med den. Lite segt på höger sida som vanligt men inte farligt.. sadlarna kollade. Min dressyr
Sitter fortfarande perfekt :-D så på glad för de. Älskar verkligen den där sadeln. Pratade även om sadel Till sokki. Han är ju kort i ryggen så en bomlös rekommenderades med kort anläggningayta. Så de kan vi nog hitta en sen. :-)
 
Fixade även lite foder så hoppas vi att han blor lite piggare; -)

Publicerat: / Allt å ingenting

stolt!

måste bara dela med mig av hur stolt jag är över alla mina grabbar..
igår så tog jag en tur i skogen helt offroad med top å han bara stävlade på som om ingenting.. som om han hade varit där dörut.. å ville knappt vända närjag inte tordes gå utanför stigar längre:P

sen Fredrik å Sokki tömkörde i paddocken å sokki lyssnade på allt fredrik sa åt honom.. ibland missfötsånd men annars så.. de blev lite över bommar å serpentiner för att få honom att lyssna på bettet ordentligt.. å han är sååå duktig... trots att han sturlade på vägen till paddocken så var de en helt annan häst när man väl kom dit.. men de är väl så.. han vill testa gränser.. gäller bara att vara envis tillbakia å visa vem som bestämmer å de inser han ju snabbt vem som göär å då är han helt udnerbar.. tror itne de kmmer bli några problem att köra in honom heller.. han har lite problem med att stå still när man gör halt men i går så lyssnade han väääääldigt bra på de med faktiskt.. så de ska nog gå de tror jag,,=)

får se om jaghar tid med sokki nåt idag.. ska in å handla osv .. kolla cykel.. vore kul att få med en cykel hem så kunde jag motionera honom lite.. de tycker han är skoj =)
men de får vi se.. annars får de bli i morgon=) är ju Top-lös i två dagar nu

Publicerat: / Allt å ingenting

dåligt!!

Ja jag är dålig på att uppdatera. Mestadels är de för att det är jobbigt att skriva mycket på mobilen men ja gör kommer lite.
I torsdags så var a-s å hälsade på lite. Trevligt :-) hon kollade även när jag red å då av nån anledning så blev min ridning mycket bättre :-) hon tyckte att vi var bättre än förut hihi så de blir nog fler gånger vore skoj om man kunde lära sig nåt nytt å kanske få nåt att träna på :-) annars så var pappa p jag iväg en sväng. Linköping, Motala, där vi sov på hotell. Ut å åt. Kollat massor muséer å skoj. Sen vidare till Vadstena Gränna å Jönköping :-) så de var trevligt :-) min bästa pappa. Igår kväll sen var de lite grillparty med Goa vänner. Idag stallet å träning för hela slanten. :-) hästarna står inne å vilar lite så ska äta lunch nu. Sen ut å rida sen ska Fredrik å jag ut med sokki sen lite träning tänkte jag:-) jobb i morgon igen

Publicerat: / Allt å ingenting

fy fan!!

Ja jag börjar med att svära lite. Men fy fan vad trött jag är!! Varför är jag de hela tiden? Jag sover ju massor med timmar mellan 7-8 timmar per natt ändå är jag så sjukt trött. Har ju kollat mina värden å de är de inga fel på. Har haft nervryckningar i båda ögonen i flera dagar:-/ stress? Vet inte. Kanske är inre stress. Är mycket runt omkring mig nu. Som sagt är ju lite nere pga alla åxå. Är glad att jag har jobb nu.. hoppas de verkligen blir som de är sagt nu.. älskar våra hästar.. älskar min sambo. Älskar hur vi bor just nu. Men nåt är de som sagt som inte känns som det ska. Men ja vi får Väl hoppas att de ändrar sig.. vet inte hur jag ska påverka det bara. Aja vi får väl se.

Var iaf hos sjukgymnasten med mitt knä igår. Uttöjt ledband å skada i minisken. Ingen höjdare direkt.. men ja. Vi får se där med. Ska iaf rida.. iaf i morgon.

Publicerat: / Allt å ingenting

den som lever får se..

helt enkelt så är de så..
är nere i nån svacka just nu.. med ridningen.. ingenting fungerar.,. sitter som en kratta å jag lyckas inte med nåt.. å snäll häst som manhar så gör han sitt bästa trots att jag inte kan rida alls för tillfället :/ vet inte hur de ska bli.. får väl se om jag kan ta en "lektion" framöver.. har ju inte råd egentligen men ska se om de går att lösa på nåt sätt.. hur eller hur så kan jag itne rida just nu.. så igår fick jag avbryta passet i paddocken å vände ut i skogen istället.. å fy fasen vilken energi han hade där.. trro akdrig att han galopperat så fort med mig självmant innan.. så de var skoj faktiskt.. tror han tyckte de med.. plus att han fickha flugridtväcket på sig så han slapp alla brems.. tror han tyckte de var skönt.. å så fick de gå tillbaka till sommarhagen igår.. växt lite där så de kan väl gå där et tpar veckor å så kanmanbyta igen=) perfekt .. tror att jag ska öppna den hagen lite till så de får lite mer att gå på.. å gör man såhär så kommer dom att kunna äta gräs länge till :D å de tycker jag känns bra för då kan dom gå ute om nätterna länge åxå i friska luften=) skönt.. idag vet jag itn evad vi ska göra.. men blir väl skogen.. elelr man kanske skulle tömköra lite? de var länge sen jag gjorde de med top så kan han jobba lite utan ryttare.. jo men så får de bli..

Publicerat: / Allt å ingenting

blääääää!!!!

Usch fy blä!!! Vill få ordning hemma nu. Men de går fan inte än! Sovrummet är inte färdigt. Ser ut som fan här hemma men de är väl bara att stå ut antar jag. Men vet inte hur länge till man orkar. De tär kan jag säga. På oss båda två. De märks. Det känns. Ja de gör de verkligen. Usch

Publicerat: / Allt å ingenting

hipp hurra på din födelsedag!!

fast de var i går då.. som fredrik fyllde år. men hann inte skriva nåt då.. jobbade på dagen men sen efter de så for vi till kalmar,, där fock han ett par presenter.. två armband i olika utförande med texten strenght på ena courage på andra.. jättefina.. dock lite långa men vi ska se om vi kan gå till nån som kan korta ner dom.. sen blev de lite buffé mat å glass till efterrätt.. sen bar de av till larmtorget där jan bylund uppträdde.. han är bäst med sitt minspel å använder hela kroppen på scenen haha dock hade han nästan bara gammal material å de vaar lite tråkigt men men de var skoj ändå.. sen gick vi en sväng runt.. var ju kalmar stadsfest så mycket hålligång.. så kl 21 så fick fredrik äntligen se stiftelsen.. han har velat se dom ett tag nu så nu blev de av.. de bästa är ju att alla artister å allt är gratis=) så jag tror att han var nöjd.. dock så blev de ju sent i säng.. kl 0015 typ0.. fy fasen.. men men de är bara att gå upp å åka till jobbet.. så lär nog inte göra många knop i eftermiddag .. men hoppas att jag går på lite överskotts energi så att jag kan rida top en sväng.. senaste ridturen blev ju itne som räknat då jag hade lillen på släp å han vägrade gå... men då insåg jag att han blivit ömfotad så han får vila nu ett tag så ska vi se sen hur han är på gräs om han går bättre där.. så får man ta ett snack med hovslagaren om man ska slå på framskor eller om mman ska hitta barfota boots eller nåt annat ..men de får man se då..

Publicerat: / Allt å ingenting

faktiskt lite ledsen..

ibland.. eller.. hmm.. vet inte hur man ska skriva egentligen,... men ibland kan man faktiskt bli lite ledsen.. är de tillåtet att bli de trots att man snart är 30 år gammal? blir ledsen ibland just för att... för att.. ja jag vet faktiskt inte hur jag ska säga.. men känner mig så ensam ibland.. visst jag har fredrik å hästarna.. jobbet.. men ibland räcker inte det.. visst nu har vi flyttat ut i skogen.. men de spelar ingen roll för var egentligen lika ensam innan. var bara enstaka gånger som man kunde träffa nån annan att prata.. visst att jag valt att flytta hästarna osv.. å de ångrar jag INTE men ibland hade de varit kul om nån hade velat komma å hälsa på.. även ens familj, (den lilla jag har) men att nån hade kommit oanmäld å bara "hej vad gör du? tog med mig lite fika har du tid?) bara en sån grej hade varit kul.. å inte att man planerar att ses å sen glöms de bort eller inte blir av av olika anledningar.. självklart kan de dyka upp saker de är inte det utan de är mer att om de dyker upp nåt så blir de aldrig att man planerar in en ny tid.. å visst de beror säkert på mig med.. jag har många fel åxå.. men jag vill inte tjata å trycka på för mycket... nä jag vet inte.. känner mig bara ledsen på nåt sätt.. har ju inte direkt nån man umgås med på det sättet man gjorde förr(låter som en gammal tant men ja).. är de så när man blir gammal? eller beror de helt enkelt på mig? hur eller hur så vorde de kul om man kunde få höra av de vänner man en gång umgicks med..

Publicerat: / Allt å ingenting

"sommar.. sommar å sol"..

"havet å vinden å doft av kaprifol!".. eller? nja kanske inte riktigt men de är iaf sol idag=) idag har de varit att göra på jobbet.. gjort massa skyltar så de är skoj=).. annars så händer de inte så mycket.. är helt hästlös idag.. inte ens Sokki haha Fredrik skulle gå uyt i skogen med honom lite.. han MÅSTE motiojeras nu.. han har blivit fet :O så de måste göras nåt åt.. Men blir väl ändå att gå ut å mocka ordning lite å så pilla å dona.. hoppas att man kan få riktigt ordning snart på alla grejer å nånstans å lägga täckena osv.. men de blir ju snart en garderob klar.. å sen den som står hos pappa ska jag ju åxå ta å ta till stallet.. tror att jag ska ha täcken i den.. för i den som står nu har jag hängt upp schabrak i.. de kommer att bli såååååå bra när de blir klart.. å skulle de komma in nån som vill hyra så får man ju dela upp de lite.. men de får jag ta den dagen i såfall.. de kanske inte har så mycket grejer som jag har haha:P men men soms agt de får man ta då.. tror ändå att de kommer att bli bra med förvaring å sådär..=) så de blir väl lite sånt.. sen i kväll sa vi att vi skulle grilla lite så hoppas att vädret håller i sig så man kan sitta ute å äta.. man har ju inte kunnat göra de på ett tag tyväörr.. nä.. jag satsar på nästa sommar på alla möjliga sätt faktiskt.. känns som att de händer massor med grejer då.... Sokki ska vara färdig inkörd å ska börja ridas in.. top skulle jag vilja kom ut på ett par tävlingar å att han är i toptrim.. jag vill ha gått ner en del i vikt så man kan rida sokki så småningom.. kommer att få några veckors semester :D å så antaligen åka utomlands.. om vi klarar att spara ihop pengar.. men de blir ju i såfall på hösten.. hmm känns som att jag hade skrivit de där innan? aja skitsamma då har du i såfall läst det igen:D