Publicerat: / Allt å ingenting

förtjänar man?

kan de vara så att man är värd mindre än man egentligen tror?
eller är man värd massor utan att man får reda på de?
utan att nån säger de till en?
jag vet inte inte om jag är så mycket värd egentligen.. vill väl tro att jag är värd någonting,
att jag behövs till nåt..
men behövs man egentligen till något alls?
å när de man är bra på eller gör.. å man till slut inte kan de av olika anledningar längre..
är man då fortfarande värd nånting?
kan man då fortfarande betyda något för de man betydde något för förut?
okej där blev nog inte svenskan korrekt men de bryr jag mig mindre om faktiskt...
nä jag vet inte.. ibland känns de som att man bara ställer till en massa jävla besvär å är i vägen hela tiden för allt å alla..
ibland vill jag bara mura in mig i väggen för att va så lite ivägen som möjligt..

är man älskbar?
älskvärd?
jag vill tro att jag är de.. men då är frågan.. :
förtjänar jag de?
förtjänar jag att nån älskar mig när jag är ivägen å ställer till de?
när jag får folk att må dåligt?
jag vill inte få folk att må dåligt pga mig..
jag vill att folk ska må bra runt omkring mig..
kan man lyckas med de?
jag vet inte.. jag kanske inte är av den typen?
jag kanske blev av den där typen som gör allt å försöker allt för att få de att lyckas?
men som inte kommer ända fram?

äh jag vet inte.. tankarna far runt i huvet å jag vet inte riktigt vad jag ska tänka.mycket i huvet av både de ena å de andra..hästen hit å hästen dit.. jobb.. pengar.. ALLT!!





vill bara säga att jag ÄLSKAR DIG FREDRIK mer än du någonsin kan förstå..
å jag försöker göra allt i min makt för att du ska må bra tillsammans med mig å jag vet att jag inte alla gånger är så lätt att vara med..
jag tackar dig för att du står ut med mig!!
vet inte vad jag skulle göra nu om jag förlorade dig..
jag skulle gå under..
skulle inte klara av att va utan dig!
du har gjort så mycket för mig så du har ingen som hellst aning!
förlåt för dom gånger jag är dum..
vet inte varför jag är sån..
men jag är nog rädd..
rädd för att förlora dig å då försöker jag att hindra de å de är då de blir helt åt andra hållet..
men jag lovar dig att jag försöker å gör mitt bästa..

ÄLSKAR DIG!


Publicerat: / Allt å ingenting

barr med påbättring...

okej då har man förbättrat hårets färg igen då.. men de blir aldrig som man vill ha de.. de är ju underligt..menja de är väl meningen kanske för att man ska gå till frissan å fixa de antar jag.. men har man inte råd så får man ta de man har.. dvs min pappa är min privata hårfrisörska:-D men de har jag bestämt nu att när (om) jag får ett jobb så ska jag klippa m ig å färga håret proffesionellt var tredje eller var fjärde månad.. de kostar en tusenlapp ungefär å de kan de lätt vara värt när man har jobb.. just nu är de inte de då de är typ halva min månadspeng hahah.. men ja de får man väl se vad som händer då:-P nä nu ska jag äta mat vare sig de är klart eller inte för de skiter jag i om potatisen är hård haha:P

Publicerat: / Allt å ingenting

sitter där man sitter

jaha här sitter man.. tycker den "nya" datorn är lite seg.. fast deär jag åxå.. får hoppas att den piggnar till.. fredrik ligger å sover i sängen vilket inte är bra för då kommer han inte kunna sova i natt sen..
men nu ringer visst hans telefon å de va bra då vaknade han... men inte bra morgonhumör de där så jag tänker inte då i klinch med honom de kan jag säga.. men jag ska snart äta sen blir de väl att åka till stallet antar jag å klippa Egons man.. de kan behövas .. han ser ut som ett troll.. kan ju få va lite fin när vi ska tillbaka till farbror doktorn på torsdag.. men de beror ju på om han står still när jag ska klippa honom åxå de vet man aldrig..:-P

nä ska väl se om de finns något på tvn kanske.. sen äta lite innan stallet..rätt kallt ute idag så får nog klä på mig lite extra...

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

expo syd,reptilmässa

ja de va en hektiskt dag.. men myyyyycket rolig efter många om å men..:-P

upp kl halv 7 iväg i ilfart till stallet.. sen hem å äta å göra sig i ordning sen iväg till kristianstad.. vi va där vid 11... sälja en av fredriks ormar å sen ställa sig i kön till expo syd tilsammans med alla andra som ville se reptiler..

så väl där inne så va de dags att börja se sig omkring.. alla dess möjliga reptiler å insekter osv.. maaaaaassa fin fina ormar som jag skulle kunna tänka mig att ha:-D

fredrik va ju ute efter att köpa en boa constrictor.. men de blev en lite mindre som inte blir så stor.. den blir bara ca 150 lång vilket är alldeles lagom i en lägenhet enligt mig.. sååååå superfin.. de blev den jag tyckte va finast... hmm undrar om de beror på att jag tyckte de eller om fredrik tyckte de åxå.. hihi:-P men ja de blev den iallafall..

sen så gick vi klart där å så.. sen iväg å käka lite.. sen tillbaka å försöka att sälja fredriks kungspyton han hade.. å de gick faktiskt.. efter mycket frågande osv så blev han såld.. så två med oss ner å en med oss hem..
så nu är de bara namn som ska kommas på..

nån som har något namnförslag??

efter de så bar de av till karlshamn för att möta upp en kompis till fredrik.. hälsa på henne å hennes nyfödda son.. sååå söt är han.. så då va de till att köka lite kvällsmat.. de blev en kebabsallad.. så nu är man hemma igen så snart är de sovdags är sket slut.. å måste ju upp till stallet i morgon bitti..

ha de!!

Publicerat: / Allt å ingenting

nu är jag på gång

haha.. nu har jag hämtat mitt mobila bredband.. eller ja de gjorde jag innan idag.. men fick inte igång de direkt för att min älskling fick för sig att vi skulle till västervik å biltema..:-P men i allafall..nu har jag kopplat in det å fått ordning på de.. installerat allt.. virusprogram å brandvägg.. msn.. de är väl bara spotify kvar nu då.. haha de måste jag se till att få in åxå.. inte att förglömma

annars så va vi som sagt i västervik idag å biltema.. kollade in sofies nya lägenhet.. tror att de blir bra när de är färdigt faktiskt.. men de lär ta ett tag innan jag får se hur de blir tyvärr..

i morgon så far vi till Kristianstad å exposyd reptilmässa... de ska bli lite spännande faktiskt.. se massa ormar å ödlor å andra reptiler.. dock är jag väl inte så förtjust i giftiga djur men hoppas att dom är inlåsta ordentligt hehe:-P

nä nu ska jag fixa resten här..

Publicerat: / Allt å ingenting

mitt i livet..

här står jag..
mitt i livet??
mitt i det som kallas liv..
hur är de med livet egentligen..?
hur ska man leva sitt liv?
vem bestämmer hur liv ska levas?
ödet?
jag?
du?
politiker?

de är nog mycket politikerna som bestämmer de..
man får betala mer när man ska till läkaren för att kolla upp hur ens fysiska liv lever..
många har inte råd..
å då blir livet som de blir..
livet kanske bara rullar på utan att man gör något åt de..
eller är de bara tiden som rullar på meninte livet?
de kan vara så..
själv så är jag helt förvirrad av det här som kallas "mitt liv"
jag ha ringen aning om hur de ska levas..
jag vet bara att jag gör mitt bästa för att leva de över huvudtaget..


vi lever i en sjuk värld.. å där är de svårt att vara frisk..

Publicerat: / Allt å ingenting

jobbig tid nu...

känns inte som att man kommer någonstans alls i livet...
man står här å trampar å de händer inget.. visst jag vet vad du tänker.. "gör något åt de då människa!!" vet att de är så du tänker.. å jag VET de själv att de är så.. men vad ska jag göra då?..
hur ska jag göra?
har säkert sagt detta förut.. men då lansle du inser hur stilla jag står å trampar..

jag vill ha ett eget drägligt liv..

med ett ordentligt jobb som skadan klarar av, kunna skaffa de där huset ute på landet/i skogen som jag så länge drömt om.. vill ha de tillsammans med den jag älskar.. för jag vill verkligen att de ska hålla mellan oss.. vill inte se att något kommer emellan oss.. du är den som jag så länge drömt om att jag vill dela mitt liv med.. skratt å gråt...i alla stunder.. visst kan man bråka å tjaffsa.. men de är viktigt att man löser de.. å visst är jag lite mer lättirriterad just nu.. men de ska försöka lösas inom kort.. men jag vet inte.. just nu känns de som att allt verligen står stilla..

å hästen står fortfarande stilla pga skada.. har ingen lust att åka till stallet alls längre.. jag vill bara att han ska bli frisk  nu så man kan sätta igång honom igen å få tillbaka hästkänslan.. den där friheten man har när man ä rute i skogen å känner alla dofter i näsan... saknar den! men jag hoppas att han är bra nästa vecka när veterinäran ska kolla på honom..


Publicerat: / Allt å ingenting

vilken jävla jobbig dag.. *suck*

jaha.. de va en jobbig  dag på många sätt..

ja de började med att man sov hemma... saknar älsklingen men han har sagt att han vill va ensam några nätter så de får jag ju acceptera... trots att jag inte vill men men skitsamma..

så vaknar å går upp vid halv åtta typ för då kan jag inte sova mer.. upp å foxa lite sen åka till stallet å fixa ihop alla grejer som ska med till veterinären.. på med transport skydd å sen dags att lasta hästen.. de gick väl sådär.. hanva lite trög.. men han gick in.. men sen fick han något fläpp å sliter sig å springer nästan baåt ut ur transporten å sätter av i galopp till hagarna där dom andra hästarna står.. för övrigt en  häst som inte varit svårastad utan går in själv i vanliga fall.. men ja de va bara att ta honom igen  börja om..lockade med ett äpple så de gick jätte bra å han är helt underbar att köra för han står helt stilla.. hos veterinären så kollade dom å klämde å kände på benet efter att jag har fått longera å dom konstaterar att han haltar rejält på  vänster framben. jaha så då va de kläm i hoven osv för att se så de inte sitter där å de gör de INTE... så då va de dags för böjprov å springa å av de fick vi fram att de antagligen sitter i knät.. så de bedövas å sen dags att springa igen då de visar sig att de ä'r mycket mindre smärta efter bedövningen.. så han får lugnande å vi går in på röntgen för att vara säkra på att de inte har något med skelettet att göra.. de dom kunde se där va någonting (kommer inte ihåg vad de hette) men de va inget som skulle ha med detta att göra så plåtarna där var okej.. så då behandlades de för inflammationen bara.. så nu är de boxvila i två veckor till återbesöket ska äga rum.. på fredag kan jag börja promenera med honom 15 minuter så att han får röra sig lite..

sen dags att lasta å åka hem.. vilket skulle bli lätt trodde vi då han va lite dåsig efter de lugnande.. haha tji fickjag för de.. han bråkade satan å de gick inte så vi fick ta hjälp av lina å en av veterinärerna.. fattar inte att han blivit så svår.. jag antar att de är för att han BARA får åka transport när han är "sjuk" men de är svart att lasta å bara åka när man inte har en egen transport.. men ja vi får hoppas att de går bra om två veckor..annars så är han lugn å stilla nä rman kör.. man känne rinte att han är där i över huvudtaget vilket är skönt.. men de känns lite skönare nu nä rman vet vad felet är å att de går att bota.. så han blir säkert rolig sennär man ska sätta igång honom haha .. sadel rekomenderas då:-P..

någon som ställer upp å rider?;-)

Publicerat: / Allt å ingenting

bit ihop å se glad ut!

ja jag har inte så mycket att säga faktiskt.. händer inte så mycket i livet om jag ska vara ärlig.. har min älskade Fredrik <3 vilket betyder väldigt mycket för mig.. de har aldrig känts så bra innan å du får mig att må bra.. å jag älskar alla stunder jag får ha med dig..dina pussar å kramar å sjuka idéer :-D

men utöver honom så är de bara åt helvete.. inget jobb... smärta i handled... annan smärta.. en häst som är halt å som ska till veterinären på måndag.. =  DYRT!! men de gör inget för han är min älskling å jag vill inte att han ska må dåligt så jag betalar mer än gärna.. men ja vi får väl se om dom hittar nåt..jag hoppas att dom hittar nåt iallafall så man vet vad felet är å man kan reparera de...men ja de är bara att vänta å se.. jag försöker att inte tänka "kanske är de de som är fel.. kanske de.. eller de.." de funkar inte..bättre att låta experterna ta tag i de å kolla om dom hittar nåt.. men de är alldeles för lång tid dit.. men ja.. bara att bita ihop å s glad ut...




Publicerat: / Allt å ingenting

nyköpingsmys

okej då harm an kommit hem från nyköping å lite pengar fattigare hehe.. har handlat lite kläder å grejer faktiskt.. har varit riktigt trevl igt..

sen firade vi älösklings födelsedag i kungenskurva med shopping.. mat å bio som jag bjöd honom på..

hoppas att han tyckte att de va en okej födelsedag trots att han inte ville fylla år hehe men ja..

hmm nu ringde han nyss .. han har låst ut sig hahahha.. så måste åka å låsa upp till honom.. ha de hehe..!

Publicerat: / Allt å ingenting

nu åker jag.. (eller ja.. i morgon)

till nyköping med min älskling för att hälsa på en av mina bästa kompisar.. saknar dig jätte mycket gumman!...

men de ska bli trevligt att se hur hon bor nu.. å så kanske hon kan visa oss runt lite i nyköping.. så kanske man kan shoppa lite åxå.. jag är så sugen på att shoppa så de finns inte:-P frågan är vad man ska handla för något.. vill ju inte handla bara för att jag SKA de heller hehe.. men ja jag vet inte får väl se vad som händer.. ska iallafall bli skönt att komma bort lite en stund.. man behöver en paus  ibland..

tack J för att du tar hand om egon åt mig.. trots att de blev lite krångligt å invecklat nu med detta som är hehe men hoppas att de går bra iallafall..=) puss å kram på dig för de!! =)

Publicerat: / Allt å ingenting

regn å rusk

regn!!

ja de behövs faktiskt.. å jag gillar regn.. när jag INTE MÅSTE gå någon speciell stans.. för ska  man nånstans så är de hemskt att anlända till stället å vara dyngsur.. de är mindre skoj.. annars kabn jag lätt gå ut å gå i regnet  utan problem om jag får komma hem.. hoppa in i duschen å sen torra kläder.. då ÄLSKAR jag de..

annars så är min häst fortfarande halt å har "box-vila" nu :-/.. inte så skoj men jag hoppas att de kommer att bli bättre nu när han får stå stilla å de får en chans att vilas..

nä jag har inget vettigt att säga.. ska väl fortsätta med tvätten antar jag.. man kanske borde äta frukost??
njae de är väl inte nödvändigt så jag struntar i de tror jag.. kanske se om min pojkvän har vaknat än eller om han fortfarande ligger å trynar i sängen...

ha de!