Publicerat: / Allt å ingenting

Körning!

Han går från klarhet till klarhet tycker jag. Iaf när de gäller körningen. Idag har vi varit ute å kört.  Han lyssnar jättebra. Man behöver bara säga trav så travar han. Det är såååå kul att köra honom nu. Å längtar faktiskt till top är inkörd å klar. Vilket inte kommer ta så lång tid då han redan har dragit rockarden. På onsdag ska det kollas så utrustningen sitter som den ska.  Spännande å att de va så kul att köra hästarna se trodde jag inte. Men längtar.


Publicerat: / Allt å ingenting

Bläääää

Ja idag har ta mig fan mått helt jäkla piss!! Igen!!! Så jäkla trött på de nu så de finns inte 😭 men ja de är väl bara att stå ut. Jobbar dessutom 10 timmars kvällspass idag *suck* men stå ut med 5 kvällar för sen ledig 6 dagar så heja heja heja. Hoppas jag mår bättre i  morgon iaf.


Ska rida i morgon har jag bestämt. Va en vecka sen jag red :-O så de är.dsgs nu. Får se om Fredrik följer med eller inte. Hade varit skoj iaf. Annars händer inte mycket.

Fyllde år i går. Så nu är man 31. Kvittar mig iof men ändå. Bjöd hem min bror å pappa med respektive på lite grillade grillspett å hemgjord potatisgratäng.  Såååå gott å så kul att dom kom. Å att man kunde sitta ute.va många år sen jag hade fint väder på min födelsedag. Så de va bra :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Eftersom...

Att det inte händer så mycket så blir de tyvärr inte så mycket skrivet här.. jag mår rätt så okej.. bäbis blir lite arg ibland haha.. nä men har lite ont i bland i vissa situationer men helt okej. Illamående ibland. Mest när jag är hungrig eller äter för fort. Huvudvärk till 1000 som inte vill släppa.. kommer nog delvis från nacken å axlarna. Men det går.r ju bättre väder.


Idag har min medryttare hoppat top. Gick såååååå bra. Han är mycket piggare nu å mer framåt så tror att han tycker allt är lite roligare nu så de är skönt. Igår släpade han kettingsr.. gick hur bra som helst.  Brydde sig inte alls. Tänkte vi skulle ta skaklar i morgon å se vad han säger. Tror de kommer va bekymret om han känner sig instängd mellan  2 skaklar men de får vi se. Får ta de lugnt å gå sakta framåt så tror jag att de kom er gå helt suveränt  :-D. Längtar! :-D


Publicerat: / Allt å ingenting

Trött trött trött

Är så trött heeeela tiden.  Är så trött på att va trött å.är så trött på denna jävla huvudvärk hela tiden 😭 såååååå trött.. men ja de är väl bara att gilla läget antar jag. Jobba denna kväll plus 2 till sen ledig i helgen så de är skönt. I morgon ska jag fylla på.lite energi med ridning tillsammans med grannen iaf så får se om de hjälper. För stunden kanske. Men inte nån längre tid iaf.. jaja så är de.


Annars?  Nä inget planerat än så länge.. äta smörgåstårta på fredag å de är ju gott 😆 
Ska se om jag å min  älskade make ska hitta på nåt i helgen kanske. Men de får vi väl se.

Är nöjd över att jag står still i vikt iallafall
 Inget har jag gått upp så känns bra :-)
Aja nog med dravell ha de !


Publicerat: / Allt å ingenting

Kört!!

Idag har vi kört sokki med vagnen. Sååååå kul var det. Han lyssnar så jävla bra alltså. Han verkar älska det å vill springa hela tiden. Varför ska man skritta?  😂 Nä är väl bara att inse att han gillar körning mer än  ridning. Men ja de gör ju inget.  Ska bara se till att allt funkar när Fredrik å han är ensamma åxå. Hoppas verkigen  att det kommer fungera. 

Men selen till top är inpassad åxå.. eller ja.. svanskappan är för kort
 Men ska nog försöka förlänga den
 Svårt att få tag på en i strl xfull. Men ja de löser sig så småningom.  Vi kan iaf  Örjan släpa grejer nu å öva på att ha skaklar i sidorna.  Ska bli spännande
 Får. Bli lite i helgen:-D


Publicerat: / Allt å ingenting

Fina vädret

Jaha... vad ska man säga idag? Har inte direkt nåt att säga.  Jobbar 10 timmars pass så vaknade kl 10 typ

 Fixade min del i stallet.. sen va de bara att åka mot jobbet. Å sitter kvar på.jobbet 2 timmar till sen hem å ta 3 dagars helg. Ska bli såååååå skönt
 I morgon står ridning på schemat
 Ska även kratta lite i paddocken. Söndag blir de att hämta rockarden till top å även få selen tillpassad ska även hinna med att tömköra sokki lite å senare följa med på 3 års test i Vimmerby. Ska bli spännande hihi. Aldrig varit på de innan. Annars ska jag även försöka ta de lugnt. Grilla lite i morgon kväll åxå blir de nog i fina vädret. 
Ja de är väl så de ser ut antar jag.


Publicerat: / Allt å ingenting

Våååååååår!!!! Eller kanske sommar direkt?

Nä de är nog vår. Fortfarande kallt om nätterna. Men såååååå skönt att de äntligen  börjar bli varmare. 😊 är så mycket som är på gång i sommar haha. Så om.en månad bara så åker vi till karlstad å kollar på "fluffy" hur kul ska inte det bli? Såååååå jävla roligt alltså!! Längtar ihjäl mig 😆 


Annars så inte mycket.  Ska försöka rida en del tänkte jag. Denna veckan har jag inte min egen häst så mycket haha. Blir på lördag jag hinner rida. Sen på söndag hämtar vi tops rockard. Å han får även selen tillpassad så ska bli kul att se hur allt utvecklar sig med det hela. Tror ha  kan bli en riktigt snygg körhäst . Menar... de är ju trots allt en kör ras. Så ja spännande 😄 

Annars? Nä jobbar.. mår rätt så okej. Hungrig hela tiden bara haha men jag äter ju inte så mycket åt gången så inte så konstigt. Men känns bra. Har fortfarande inte gått upp i vikt å ska fortsätta hålla allt så. 

Nä nu litw frukost.har haft sovmorgon i dag. Sååååå skönt. Är ju helt hästledig så behöver inte stressa till nåt idag. Mer än jobb kl 16.