Publicerat: / Allt å ingenting

Sjuk

Japp.. så därför har de inte blivit nåt sagt här på ett tag. Återkommer när jag är piggare!

Publicerat: / Allt å ingenting

Usch som jag ser ut!!

tittar mig i spegeln... vad ser jag? jo ett lik.. ett hemskt lik med svullna ögon å lite röd näsa... å blek!! ja så ser jag ut idag..
förkylningen har krupit på mig.. värk i kroppen.. halsont som går ut i öronen. hosta å snor! jajjamen.. here we go!... är på jobbet ändå visste att jag hade lite akuta grejer att göra.. som är gjorda nu.. får se hur lkänge jag klarar att vara här.. känns dock som att de inte var länge sen jag var sjuk ? men ska ju inte plågas på jobbet ändå iof å smitta andra haha.. inte så snällt kanske..

annars då? red top en sväng igår.. trots att man inte var pigg då heller.. men red i skogen.. å an var mycket piggare.. lyssnade snabbt påhjälperna å när han väl var uppvärmd så ville han inte skritta.. utan småtravade hela tiden *glad*. kändes som att rumpan användes mer å han var stabilare i nedförbackarna.. så de kändes bra.. hoppas de fortsätter så nu ju.. sen var han väl inte jättepigg med att hålla igång en längre stund utan då fick manju säga till att hålla igång.. men man behövde itne tjata för att komma i gång.. får se i morgon hur jag mår.. mår jag bättre så blir de ett pass i paddocken.. då medryttaren åxå är sjuk.. är jag sjuk.. ja då är jag sjuk då får han snällt vila.. itne för at than har nåt emot det men ändå haha.. =)

Publicerat: / Allt å ingenting

ojojoj

ser att ni är många som varitinne på min blogg på senaste tiden. ber er om ursäkt för att det var ett tag sen. men harvarit mycket.. mest mycket i huvudet så att säga men ja..

fick ju inte jobbet jag sökte så nu är de bara att jaga vidare.. ska skriva ett riktigt bra cv så man har det innan jag väl blir arbetslös..

sen så har jag haft ledigt torsdag å fredag... sååååååå skönt kan jag säga.. dock så går tiden alldeles för fort. men de var fint väder dom två dagarna iaf... passade på att köra hem lancer på fredagseftermiddagen.. gick bra.. han var lite sur när han skulle lastas men väl inne så var de inga som helst problem. å han sprang ut till alal sina gamla kompisar=) känns tom i stallet med bara två hästar nu.. men på söndag kommer ju sokki hem inriden å "färdig"..annars i lördags var de tandläkaren.. så nu har man fått frisktandvård.. eller ja ska få de rättare sagt.. äntligen.. sen fick top massage.. i över 1.5 timmar :O de behövdes kan man säga.. så på lördag är de dags igen.. så ingen ridning helgen som komemr heller.. i går så var jag å R i kalmar.. kolalde runt lite å shoppade lite lätt å sådär.. sen en sväng till A å barnen.. lika mysigt som vanligt at tva med dom=).. sen när man kom hem var de bara mocka å sen in å laga mat å sen spva.. å nu är man här.. ska rida lite ikväll tänkte jag å se om de är nån skillnad på top.. kan hända att jag tar ett par varv i paddocken först för att sedan gå ut i skogen en sväng=) får se hur jag känner då=) kanske borde tvätta å städa lite åxå. men de får jag se om jag har tid med hahah..

Publicerat: / Allt å ingenting

nya vägar

ja nu är man tillbaka på ruta ett typ..elelr nä inte riktigt kanske..men fick iaf inte jobbet som jag var på intervju på.. så de är bara att fortsätta att leta.. har ju här iaf juni ut vad jag fattade det som så jag klarar ju ändå sommaren om jag inte får nåt innan dess vill säga.. ja allt löser sig väl antar jag..

ananrs? inte mycket.. lugnt i går.. idag blir det en tur ute i skogen.. ska se om vi hittar lite nya vägar innan lancer åker hem i helgen.. i morgon tror jag att jag ska ta lite bommar i paddocken faktiskt.. får se om han går med på det haha.. å torsdag blir de antagligen lite lektion.. eller om man ska ta bommarna då istället.. kanske köra lite kondition i morgon?.. ja så kanske de får bli..=)

Publicerat: / Allt å ingenting

tiden...

tiden springer verkligen iväg.. vet inte vad jag ska göra med den hur ska jag få den att stanna? hur ska jag hinna å orka springa med tiden? ja de gör jag ju självklart inte.. men jag tar de väl lite som det kommer.. känns som att vissa drömmar man har får man helt enkelt ge upp då de inte fungerar å då man inte kommer att komma fram till dom på nåt sätt.. men ja de är väl bara så livet är.. livet är inte kul.. i livet får man inte som man vill.. född i fel kropp på fel ställe i världen? ja kanske .. men man har bara ett(?) liv så då får man väl göra de bästa av situationen.. snart har ju faktiskt halva livet gått.. å vad har jag gjort med min halva? vad har jag hunnit på denna tiden?... ööööh??? ingenting!! kul va?.. men man får göra de bästa av situationen helt enkelt... man får försöka vara lycklig med det man har,..,.. med det man har?? hmm handlar allt egentligen om vad man har? är de då saker eller annat=.. vad har jag?.. en sambo/framtida man som jag älskar.. en häst.. eller ja en och en halv häst :P som jag verkligen älskar... så kärleken har jag ju.. men vad vill man ha mer för att må bra? egen gård? barn? ett jobb så man kan känna sig trygg med att man har en inkomst för att kunna ha det andra.. massa prylar? nä prylar kvittar väl egentligen.. ? men ändå så vill man ha massa saker.. ja de är lustigt allt man ja.. hur eller hur så går tiden,.,. den går itne stanna.. de gäller bara tt hänga med.. så gott det går iaf,..

Publicerat: / Allt å ingenting

löshoppning

ja ska inte älta mer hur jag mår just nu men mår lika som igår..
tänkte istället tala om att det löshoppades igår.. trodde top skulle va jätteseg.. men de var han faktiskt inte.. första omgången så gick de utav helvete.. haha såååå söt.. men de hörs hur tung han är alltså:P men fick ju höja då han nästan inte lyfta nåt över dom små vi började med.. men när de blev lite högre.. vad kan de varit.,. 70 kanske då börjar han ju att hoppa i alla fall.. så då är de lite mer lönt känns det som.. så de gick bra å var kul.. vi har tre hästar i paddocken samtisigt så funkade bra.. fast de hoppade en å en då=).. sen var de bara in å laga mat..

idag ska vi en sväng till banken å se vad som händer.. med äktenskapsförrordet bland annat å se vad som händer med det å så.. sen stallet.. tänkte städa lite bland mina saker å sådär.. kolal genom vad man har å om man kan sälja nåt.. har ju sålt lite men finns alltid mer man kan sälja :P såman kan köpa mer haha.. jag gör ju lite så.. byter saker blir d eju som.. så nuhar jag köpt ett par träns till.. å så har jag sålt ett.. ska se omjag kan sälja ett till.. nåt av dmo jag itne använder så ofta=)

Publicerat: / Allt å ingenting

orkar inte!

orkar faktiskt inte!! jag är helt slut i knoppen! helt jävla slut! å svär gör jag åxå men de ger jag blanka fan i faktiskt!! inget går som det ska just nu.. känner mig ensam... ledsen... å allt blir bara fel å allt jävlas.. är de inte att jag biter av en tand så är de att jag råkar riva ner nåt på bordet med min stora feta röv!!! jag orkar inte!!! när ska livet få rulla på ordentligt??! när ska man få må lite bra??! när?!?!??! å som sagt.. känner mig så ensam.. vill bara sätta mig i ett hörn å gråta..!! så känns det nu faktiskt..

å stallet känns inte motiverande heller av nån anledning.. har inte lust att rida.. kan bero på att top fortfarande är sådär slö.. ska öka fodret å se om de hjälper.. men de får vi väl se..vet verken ut eller in.. hur ska detta sluta?.. borde ju se fram emot mitt bröllop... men just nu så känns det som att de är så mycket som är i vägen för det.. *suck*

ja de blev inte direkt nåt uppiggande å glatt inlägg detta.. men svårt att ljuga ihop nåt glatt när de inte finns nåt just nu..

Publicerat: / Allt å ingenting

Nedstämd

Ja helgen har bestått av 3 års kalas å lite ridning. Annars känner jag mig faktiskt nedstämd å ledsen. Mycket på gång nu.. bla att man blir av med jobbet. Varit på intervju i fredags får förhoppningsvis svar på torsdag eller fredag så får vi se vad som händer. Äh lägger ner bloggandet. Men kände ändå att jag ville visa mig här så så får de bli.

Publicerat: / Allt å ingenting

vackra ni!

 

Publicerat: / Allt å ingenting

arg!

ja nu är de dags att bli arg igen.. är så trött på att vara arg!! trött på allt detta nu. fy fan!

Publicerat: / Allt å ingenting

hej å hå (dålig fantasi)

igår var de uuuunderbar tempaeratur ute alltså.. helt otroligt.. trots att de itne var sol.. stängde tom av elementen inne å de var ändå nästan 18 grader inne.. underbart.. jag tog en liten barbacka tur.. de fick blii paddocken.. travade abra lite grann å ett par galoppsteg fy fan vad dålig balans jag har helt sanslöst.. så man skanske skulel rida lite mer barbacka kortare stunder för att bygga upp den.. å sen att hä'sten har så stora steg gör inte saken lättare.. å att han typ tvärstannar efter galoppen så man håller på att åka omkull haha

idag så blir de kanske lektion.. men hur eller hur så ska jag rida i paddocken.. för sen blir de inte ridning för än på söndag.. i morgon jobbar jag över till kl 20 så då blir de inte.. fredagar är tömkörning.. ska verkligen hålla de på fredagar nu.. han måste arbeta utan ryttare åxå.. på lördag är de ljungbyholm på kalas.. sen på söndag då ska jag rida igen,..men top är ömfotad bak har inte kunnat få skor än så¨man får hålla sig i paddocken.. sen jäklar är de tuta å köra haha..

idag skulle nog sokki bli lite riden fattade jag det som ska bli spännande å se vad hon säger om honom :D

Publicerat: / Allt å ingenting

sokki<3

sokki har det bra på inridningen.. fick ett par bilder.. idag har han fått komam ut med kompisar.. till fler som ska banta så de är bra att det blir lite spring i benen på honom så han orkar bli inriden sen hihi.. längtar såå mycket till han kommer hem å såååå mycket tills jag kan rida honom.. måste verkligen verkligen verkligen komma igång nu.. så nu strikt med maten å motion.. dock med skadat knä å fot just nu men ska ändå cykla idag=)
 

Publicerat: / Allt å ingenting

deklarera

ja då harm an deklarerat.. tycker om att få de gjort så fort som möjligt så man inte råkar glömma bort det. men fattar inte varför jag inte gjort avdrag på mina resor till jobbet innan :O är ju ändå några tusenlappar man får tillbaka på det.. är ju ändå 6 mil om dagen som man kör. dock fattar jag inte att de ska dra skatt på de beloppet en gång till ! helt sjukt. men bara att gilla läet.. å som sagt några tusenlappar exktra blir de ju.. s om jag gett bort till staten innan :O helt sjukt dumt.. men de lär jag ju inte göra om igen.. resor ska göras avdrag på .. punkt slut hjaha.. men de pengarna passar bra sen om vi ska utomlands å lite till hösten.. ett brröllop som ska betalas.. även om det blir ett litet så kostar de ju ändå några kr så att säga. men ja de går nog bra=)

annars idag blir de lugnt.. gjort i lla mig i foten.. snubblade å trampade på nåt så jag fick ett stort jack under foten å de pissade blod så går itne riktigt som jag ska idag. men funderar starkt på att ta en barbackatur i paddocken idag å se om jag kan bygga upp min balans lite igen.. blir dock med "feg-snöre" runt halsen på honom så jag har nåt att hålla i. vill gärna inte hålla honom i munnen faktiskt.. så då är de perfekt.. tagit ett par tyglar.. men bara ena delen å satt en karbinhake.. perfekt att hålla i.. en del kör stigläder men tycker de blir för brett så en tygel är perfekt :D så får de nog bli med det hela

Publicerat: / Allt å ingenting

hade velat ligga kvar

uscha.. trött!! elelr omotiverad? ja jag vet inte skillnaden riktigt? men känns inte på topp måste jag säga iaf.. aja men de är abra tt lida genom dagen.. går ju itne så länge idag då jag ska iväg på blodgivning i eftermiddag.. så hoppas dom vill ha mitt blod idag haha:P..

ananrs ihelgen har vi bara hämtat sokki på öland å kört honom till Blomstermåla på inridning.. trodde de var ruda men det var i Blomstermåla. så ska bli spännande sen att få hem honom inriden å se vad de blir av honom :D så till nästa sommar.. kämpa kämpa kämpa.. varit lite sisådär nu men nu är de dags att ta tag i det på riktigt igen.. klarat 10 kg måste klara minst 25 till .. gärna 35 men ett steg i taget..


Publicerat: / Allt å ingenting

April April!

ja då är de första april idag.. kommer inte att tro på speciellt mycket jag läser eller hör idag.. tycker de är lite lagom töntigt de där med aprilskämt.. dags att lägga ner kanske?

annars så är de lugnt idag.. jobba,, sen hem å tömköra top lite tänkte jag,, dels så att jag får en promenad ltie samtidigt å dels för att han ska få jobba utan ryttare.. kommer ta fredagar till de då de inte tar så läng tid att göra ordning osv helelr å då jag inte har tid att både motionera mig själv å hästen för sig.. så varför inte slå ihop det? sätta igångmed en promenad.. sen in i paddocken å sen en promenad när de ska skrittas av? två flugor i en smäll.. perfekt!

i m orgon ska vi äntligen hämta sokki.. iof kommer hanju inte hem men de börjar nära sig för vår lille pojk att bli en stor pojk.. så de ska bli sååååååå spännande :D annars tänkte jag träna lite i morogn innan vi åker.. ska va där vid 15 på öland. så man hinner ju lite innan på förmiddagen då jag annars är hästledig så de är skönt.. en liten sovmorgon åxå kanske? då de inhyrda ska börja hjälpa till med in å utsläpp på lördagarna.. vilket vi tycker inte är mer än rättvist då vi är sjyssta å tar resten av passen.. plus at tjag ställer upp på alla så de skriker om det.! så så får de tlbi. söndag tror jag att jag ska ta en låååååång uteritt.. å tror faktiskt att jag ska göra det ensam.. inte bestämt mig än men tror det.. top å jag behöver nog komma ut lite själva åxå =)