Publicerat: / Allt å ingenting

händer inget..

ja som ni kanske förstår av dålig update så händer de inte direkt nåt i mitt liv.. man är arbetslös igen.. eler jag man kanske ska säga fortfarande.. man går här hemma å tänker å städar lite å kollar lite tv å tvättar om vartannat.. de är de man gör.. idag ska jagiaf träffa bäbis en sväng igen.. så de ska bli mysigt., men annars så händer inte så mycket.. laga lite mat.. skulle hjlpa min far att hitta en vettig mobiltelefon.. så får vi se om vi hittar nåt.. men de är ju inte säkert han är lite kräsen:P eller är de jag som är?. hmm haha ja man kanske kan gissa de:P men annars så vet jag inte..

annars så har jag just för tillfället ont i magen.. men har haft senaste veckorna så nåt är de väl som inte stämmer riktigt.., orolig för nåt kanske.. är säkert allt detta med jobb å framtid som gör att min mage är helt fucked up.. att inte veta vad som ska hända nu.. jag har ju inte ritkigt koll på mitt eget liv just nu känns de som.. mitt liv å min framtid ligger alltid i nån annans händer.. å jag vet inte om jag gillar att de är så.. men de är så jag är van att ha de.. vara utom kontroll över sitt liv.. andra bestämmer åt mig vad jag ska göra.. "måste göra detta för att få pengar så du kan leva" sen är de va skit som helst men men de är väl bara att acceptera ... jobbigt bara att man inte kan få lära sig att bestämma å styra över sigg eget liv.. helt sjukt men ja de är bara att acceptera samhället å de som är antar jag.. snart blir vi väl robotar allihop!

Publicerat: / Allt å ingenting

ångest å väldigt förvirrad

jobb... jobb! JOBB!! ja.. vet inte vad jag ska ta mig till.. kollar efter jobb hela tiden å nu är de minst 10 spontanansökningar som jag har på G jag vet inte.. känns ju inte som att jag kommer någon vart med dom men jag måste ju iallafall försöka.. vet inte vad jag ska tänka om framtiden.. kanske egentligen inte borde tänka på den alls? menjust nu vet jag inte om jag har nån framtid överhuvudtaget... kan de vara så att man kan bli utan framtid? kan man stå still å stampa utan att den kommer? nä går väl egentligen inte men man kan nog iaf stå på samma ställe även i framtiden.. nä jagvet inte.. vet inte als vad jag ska tänka å tro.. känns inte som att min framtid ä rmycket att hänga i julgranen.. har varit väldigt positiv nu på senaste tiden..men sannigen å verkligheten kommer alltid ifatt en. å nu har den kommit ifattmig igen å jag känner mig totalt nerslagen av den.. känns som att jag inte kommer att kunna lyckas alls.. inte ett enda dugg.. nada..zero.. noll!! å de känns rätt tungt faktiskt om jag ska vara ärlig.. men jag vet inte.. de är väl bara att försöka kliva upp ur dena svacka å jobba vidare.. jobba på å försöka få ett jobb.. ge sig själv en spark i röven.. men tro mig.. jag försöker!

Publicerat: / Allt å ingenting

lämnad!

jaha inte nog med att man kom hem från semestern för några dagar sen nu ska man bli lämnad till på fredag åxå:-O fyyy så taskigt hehehe.. men de är klart jag är tillbaka på utbildningen å han har en vecka semester kvar.. klart att han ska få åka på medeltidsveckan på gotland några dagar.. de får jag väl ge honom.. men nästa år vill jag följa med åxå:-P å så har jag ju några krav på han när han ska vara borta 1: ringa mig varje dag! 2: ta massa bilder åt mig så jag får se hur de såg ut:-P hehe å sen några småkrav men dom vet han så tydligt så hehe

men annars så får jag ju pilla med mitt under veckan.. är ju lite att göra med den andra pojken så jag har nog att göra ändå om man säger så..

skönt att jag är färsig med alla uppgifter på utbildningen så dessa två veckor kan jag bara lata mig hur mycket jag vill haha.. nä men jag ska använda tiden till att skriva lite personliga brev som jag kan skicka till lite olika butiker i västervik osv.. så får vi väl hoppas att nån behöver ny personal.. å tar dom sig bara tid att träffa mig så tror jag att dom skulle vilja ha mig då jag faktiskt fungerar med kunder å faktiskt tycker om att vara i butik  hjälpa kunder å plocka varor osv..=)
aja de är bara att göra sitt bästa å hoppas på de bästa..

Publicerat: / Allt å ingenting

nu är han hemma åxå

vill nog säga att allt gått relativt bra idag faktiskt.. lite bråk å kiv med sparkar men annars så har de gått bra..

känns bra nu.. :-D bara lite saker som måste fixas å bytas ut:-/

Publicerat: / Allt å ingenting

hemma igen

japp då är man hemma igen. skönt är de.. borta bra men hemma bäst som de heter:P.. i tisdags så var vi ju då i västerås å gick på stan å glodde lite.. på kvällen så träffade vi hans storasyster.. trevligt trevligt var de=) på onsdag så åkte vi till bea för att hälsa på henne i hennes nya lägenhet som ligger precis vid stallet som hon jobbar på.. hur mysigt smo helst var de.. sen idag så var de dags att åka hem.. å nu är man hemma.. skönt faktiskt må jag säga..=) så nu ska jg försöka ta de lugnt inför morgondagen å helgen..=)

Publicerat: / Allt å ingenting

bäbis!!!

ja de är sant.. idag for vi till uppsala för att träffa Fridas å Emils lille son.. såååå söt var han..å älskling var helt salig när han fick hålla bäbis..:P.men blev tyvärr bara en snabbis förbi där dom hade fullt upp å vi var på väg neråt.. fast vi hann även med en bio.. "pirates of the carribbean 4" sen gick vi i ett par affärer innan de var dags att åka vidare ner mot västerås. här ska vi iaf stanna inatt å eventuellt i morgon natt åxå. de har vi inte bestämt än men hur eller hur så är jag hemma på torsdag eftersom att de händer lite mer grejer just nu:P