Publicerat: / Allt å ingenting

Så kan det va.

Just nu händer det inte så mycket. I går så red jag med grannen en sväng. Det gick bra men tror att top hade lite träningsvärk sen i söndags så ha va inte jätte peppar. Inte ens med sällskap från grannen haha. 

Men de gick bra.

Idag skulle de varit en kvinna å hälsar på hästarna men hon hade fått feber så de blev inställt så i morgon kommer en annan tjej så får vi se hur det går :-)

Annars jobba ikväll å i morgon kväll sen leeeeeeeedig i 6 dagar !!!! Ska bli såååååå skönt så ni anar inte. Då ska de ridas å kanske åka till ullared å lite så. Yeeeeha! :-P


Publicerat: / Allt å ingenting

Provridning nr 2

Ja idag kom det två yngre tjejer å deras mammor.. tjejerna provred hästarna å tycker faktiskt att det gick rätt så.bra. hon på sokki skötte honom jättebra så.tillslut så travade dom en del

.De fick även rida ut en sväng å då hade de galopperar så det hade gått bra.  Hon på top fick hoppa några skutt å såg så.lycklig ut så haha så de verkade som att de gillade hästarna.  Så nu har jag några provridningar till så får vi se. Har även bokat in Sokki hos en tjej som ska försöka rida till honom en sväng så blir att åka till ork på lördag får vi se vad hon säger om  honom haha :-P ska bli intressant :-)

Annars jobb nu. 

Har bestämt mig för att försöka köra in top så.nu ska vi börja föröka vänja honom vid saker som låter bakifrån då han är lite rädd för det. Ha  hade blivit en underbar körhäst om man bara får bort de där.killa som stör honom.  Spännande hihi
 Så i morgonkaffe vi släpa saker efter Honom på en promenad :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Gäääääsp

Ja idag är jag trött. Sov konstigt i natt med massa konstiga drömmar om kommande  provridningar hahaha  men ja de är så ibland i morgon kommer det 2 st. Ska bli spännande å se vad de är för nåt. 


Annars jobbar jag nu ikväll slutar kl 23. Kollar just nu på tv. Så allt lugnt här.  
Har inte direkt nåt annat att ta upp här så återkommer i morgon kväll om hur allt har gått:-P


Publicerat: / Allt å ingenting

Datenight!

Ja jag fick för mig i dag att fråga min make om vi skulle gå ut på dejt. Å han svarade ja hihi  😄 de va väl tur.


Vi bestämde oss för badholmen. Så.de blev trerätters. Jag åt en kräftskagen toast till förrätt.  Fredrik tog rökt anka.
Varmrätt tog båda lammracks med potatisgratäng å getostkräm.  Ojojoj vad gott.  Till efterrätt tog jag grillad annans med glass.  Fredrik tog hallonmousse.  Jag ångrar att jag tog annanas för moussen va godare haha men men shit happens haha. Sen hem å glo på en dålig film å mysa lite. Nu dags för.sängen för  i morgon är de dags får långt arbetspass igen så wiee 5 kvällar i rad nu. Bläh.  Men ja är ju ledig 6 dagar sen så bara att stå ut. Haha natti!


Publicerat: / Allt å ingenting

Snart så

Ja då va man på bio igår igen. " a cure for wellness" den va helt okej.  Väldigt speciell film men ändå riktigt bra faktiskt. Så helt klart värd att se. 


Idag blev de faktiskt en ridtur. Först i skogen på pigg häst som småtravade hela tiden:-P kändes kul att han va så pigg :-)  sokki å fredrik följde med en sväng.  Blev en sväng  i paddocken  åxå. Å top var såååååå arbetsvillig kändes så bra han höjde ryggen utan att jag direkt gjorde nåt. Å galoppen fattar han lätt å.orkse hålla den på volt.  Så nu förstår jag  verkligen att han inte mådde bra förra vintern. Men  ni med rätt foderstat osv då är han e  helt annan häst så riktigt kul faktiskt.  :-) önskar vädret va bättre bara så man får viljan tillbaka ordentligt.  Men det kommer ju snart hehe.. 


Publicerat: / Allt å ingenting

På allvar.

Jobbdag idag igen efter 4 dagar ledigt.. jobbar dag så slutar kl 16.. stannar kvar i stan för ska plocka upp en kompis runt kl 18 för då är de bio dags.. igen ! :-D "a cure for wellness " är de som gäller då. Ska bli spännande. Annars händer väl inte direkt jättemycket. Skulle vilja att de hände lite. Hade varit skoj om man kunnat komma igång å sälja lite partylite  men ja har man inga vänner osv som är.intresserade så är.de svårt. Å de jag känner säljer själva eller har nån de köper av så de skiter sig ganska rejält måste jag säga.. vet inte om jag kanske ska lägga ner. Man tröttnar ganska fort om man försöker å försöker men inte kommer nånstans. Tyvärr så är det så :-( men vi får väl se.


Blev ju ingen provridning igår.. flyttade set till nästa onsdag å hoppas de blir av då. Skulle vilja hitta nån som vill rida å träna lite. Alla Pay and jumper börjar ju nu så hade varit skoj om man  hade kunnat komma iväg på några sånna. Men vi får väl se. Hoppas att det dyker upp nån vettig människa som kan ta de där med hästeriet på allvar. Hade varit såååååå skönt. Men ja vi får se.. ska själv börja rida lite lektioner osv å se vart de bär. Dock ingen tävling men ändå.  Komma ut nån annanstans å sådär är ju aldrig fel.


Publicerat: / Allt å ingenting

Ängel på 4 ben

Har inte massor att säga idag. Skulle kommit en tjej å provrida men fick åka akut till veterinären med hunden så får se om hon hinner komma hit. Men har börjat regna nu så inte så skoj. Men gör inget.  Rätt mysigt att kunna sitta inne å glo på serier sista lediga dagen  innan det drar igång igen :-)


Annars in en sväng i stan å bokade biobiljetter med medmera kortet så man fick lite billigare . Ska se " a cure for wellness" i morgon.  Den verkar intressant så hoppas den är bra. Haha varit mycket bio å evenemang på sistone. Me love!! Haha :-P så dagen blir rätt lugn. 

Känner för att lägga in bilder på min älskade Egon. Som jag faktiskt fortfarande kan sakna ibland.  Älskade häst du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. .min räddande ängel på 4 ben. Utan dig hade jag inte funnits kvar på jorden.  Hoppas du å steffen hittat varandra å kan snacka skit om mig 😂


Publicerat: / Allt å ingenting

Långliggardag

Ja precis så... eller nåt haha. Tog iaf en lång morgon i sängen. Kollade gårdagens avsnitt av farmen å torpet.  Måste ju va uppdaterad. Kan ju undra hur timmy valde när han valde calle som andrekämpe? Synd jag gillade timmy men får väl se om han tar sig tillbaka in på farmen eller inte ska bli spännande. Hoppas linnea åker ut nu iaf för henne kan jag inte riktigt med faktiskt.  Aja vi får väl se. Tror dock robban valt Hasse som storbonde. Inte mig emot iof Hasse är bra.


Annars så lagade jag lite lunch. Blev stuvade makaroner å isterband med rödbetor till..  nu tittar jag på "Grimm".  I blir inget ridet idag heller för mig då de regnar å blåser storm ute. Så får bli lite mock sen när jag kommer hem från stan. Ska nog passa på att handla lite åxå på vägen.

Så annars lugn ledig dag :-) ska bli skönt att va ledig i morgon åxå faktiskt. Ska fortsätta tvättstugan upp all tvätt.. å även göra rent akvariet till fiskarna så får vi se hur de blir :-) skura ur fodertunnorna med så jag kan  använda dom igen. Så så ser det ut. Inte mycket men lite haha


Publicerat: / Allt å ingenting

Senaste nytt!!

Ja lite uppdatering. Har sett "Fifty Shades darker ". Nja sådär tycker jag. Boken vr bättre...men så är de väl alltid :-P


Varit på hundtävling med dom bästa! Angelica å Elza. Gick såååååå bra. Rally lydnad. Ett misstag av A bara men E var duktig.. :-) även busat å gosat med barnen.

Haft en tjej som provridit Top. Gick väl bra tycker jag.. Han skötte sig haha. Får väl se vad hon säger om att. :-P kommer en tjej till på tisdag så får vi se.

Ja de är väl uppdateringen för senaste tiden.  I morgon ska jag verkligen sova till jag vaknar självmant.. ledig plus inget utsläpp. HALLELUJA!! 😜
 
Ska även på min.. Ja vad ska man kalla det. Behandling? Terapi? Utbildning? Ja vet inte vad man ska kalla de. Men iaf iväg för att få bukt med mitt godisberoende. Så man kan gå ner i vikt å nå iaf nåt att sina mål så småningom. Så så ser det ut..

Nu måste jag glo på farmen från tidigare ikväll.  Undrar vem som åker ut.


Publicerat: / Allt å ingenting

5 st

Ja de händer inte så mycket.. igår.böec det en ridtur med mina älskade grabbar i solen. Top tyckte de va skönt att komma ut iallafall så de är härligt. Är 5 st som hört av sig om.medryttare på top. På torsdag kommer en å sen tisdag. Får se om de blir nån mer inbokad. Förstod nästan att de skulle bli lättare med top än med sokki.  Är en tjej där hon å hennes mamma ville rida så kanske kan få så båda hästarna blir ridna

 Men vi får se. Ska låta fler få provrida å jag vill att det ska kännas rätt för mig åxå å sen att de ska se ut som att top trivs med personen åxå. Så håller tummarna.

Annars har jag börjat jobba igen efter sjukdom å några dagars ledighet.  Så jobbar ikväll ledig i morgon. Trots personalmöte men ja.. jobbar fredag kväll sen ledig 4 dagar så de blir skönt.

Tvättar å håller på idag. Måste försöka tvätta upp allt som finns men de kär väl aldrig hända haha vlie tvätt hela tiden. :-P

Tänkte ut å mocka lite nu å fodra hästarna sen in å fortsätta hänga tvätt å lite sådär. Fixa lite mat. Behöver göra rent mitt akvarie åxå. Så finns lite att göra å så hehe.

Nån mer som vill ha sommar? :-P


Publicerat: / Allt å ingenting

Kalmar!

Idag blev de en tripp till Kalmar.

 Dels för lite shopping å sen för att se marika Carlsson i kalmarsalen  med "jag är gud" väldigt bra måste jag säga.. Mycket religion men mycket tänkvärt å.myclet från hennes egen uppväxt väldigt bra faktiskt.  Se den om ni inte sett den väldigt tänkvärt faktiskt. 

Annars lite småskit inhandlat. Vitlökspress handdukar mineraler till hästarna å lite pyssel till mig haha. En målarbok å.färgpennor. kan va kul att ha nåt att göra ibland istället för att bara sitta å pilla med mobilen. :-)

Annars har jag blivit av med min medryttare på top idag. Kändes lite väntat faktiskt. Synd men ja. Bara att leta vidare. Har fått 4 svar redan varav en är väldigt intressant. Så hoppas de går vägen. En tjej som gillar att träna å tävla å lite så. Han är ju inge  tävlingshäst men lite småtävlingar är alltid kul. Ha  tycker ju de är kul att komma ut lite å sådär så får hålla tummarna får man se.

I veckan händer en del. Ledig även i morgon  så då ska nya soffan in hemma
 Sen på eftermiddagen  iväg på partylite konsultmöte. Tisdag farmor fyller år så.gratta henne en sväng innan jobbet
 Om hon är hemma vill säga. Onsdag jobbar a kväll.  Torsdag träffa en av tjejerna som var intresserade av top sen möte med jobbet för att sen åka till Kalmar igen å träffa Angelica. Fredag jobba kväll. Lördag med Angelica till Karlskrona å tävling med hennes hund. Söndag bio. Ojojoj fullt upp haha tur man varit sjuk redan nu då. Hujedamej :-P 


Publicerat: / Allt å ingenting

Bara att fortsätta.

Ja det bara att fortsätta att kurera sig. Uscha nu har hostan kommit åxå men de är ju den som  brukar sitta i längst å länge så börjar bli bättre när hostan kommer haha.  :-P


Annars så snöar de då igen.  Hmm räcker nu kan jag tycka haha men ha de blir nog mer ändå. 

Blir lugnt ikväll.. ladda inför i morgon haha. Då är de dags att hämta de förhoppningsvis sista lassen med hö.  Hoppas inte vi behöver hämta mer sen. 

Sen på söndag så är de dags för en tur till Kalmar för att se marika Carlsson ska bli Nice hihi. 


Publicerat: / Allt å ingenting

Host host!!

Ja är man sjuk så får man ligga i soffan under täcket med serier på å tycka synd om sig själv. Eller hur? Ja de får man ! 


Dock måste jag snart masa mig upp å ut i stallet så hästarna får mat å kickat å rent i boxarna. Trots att man är sjuk så måste man göra det man åtagit sig med djuren. Men vadå.. mår bättre när jag varit ute en stund:-D


Publicerat: / Allt å ingenting

Smällen

Ja där kom smällen. Feber å.förkyld med tillhörande rinnande, täppta näsa, nysningar, hosta å grötiga ögon med huvudvärk å.öronvärk. japp årets första förkylning. Är väl bara att acceptera läget som det ligger.


Publicerat: / Allt å ingenting

Äntligen!

Då fick man äntligen fingrarna ur röven å tog tag i det å red en sväng. Inte långt dock då de blåste kallt som fan. Men vi gjorde alla gångarter iaf å top höll galoppen jättefint han är så rolig för ibland är de som att han inte orkar å stannar men andra gånger så klarar han de så tror att han är lat bara haha. 


Nu gör man inte mycket.. väntar på att börja jobba kl 16. Så jobbar till kl 23. 

Längtar lite till helgen faktiskt haha. På söndag så är de dags för marika Carlsson i kalmarsalen. Ska bli skoj. Ska även hämta hö på lördag. Förhoppningsvis är de sista gången det behövs för denna vintern. Hoppas de iallafall. Nästa vecka är de bio sin gäller. "Fifty Shades darker" skoj :-D


Publicerat: / Allt å ingenting

...

Mörkt.. kallt.. tyst..

Öppna ögon.. hjärta som slår.. bara mina egna tankar som ekar i huvet.. tiden går..
Jag ligger still?

Hoppas på en ljusare morgondag.
Jag.. 4 hovar som dundrar fram. Vinden som skapar en tår i ögat.. andningen på paus.. tomma tankar.. bara vi. 


Publicerat: / Allt å ingenting

Städa

Ja idag fick de bli lite städdag. Hann med rätt så.mycket på kort tid ändå så jag är nöjd.  


Snön har vräkt ner... vilket betyder... NOLL Inspiration å.motivation till stallet å hästarna. De har fått mat några gånger men that's it. Får.ta mockningen i kväll sen när de verkligen MÅSTE göras haha 😂
Men ja de skadar inte.  De är.även fina i hullet å inte för feta å fick springa av sig igår så tror nog det trivs bäst av att bara vara i detta väder. Det ser inte så motiverade ur dom heller haha 

Annars just nu sitter jag på stan å väntar på en vän för en fika. Får se om hon får igång bilen haha. Hoppas det. Va ett tag sen man sågs.

Ledig idag å hår.på 4 kvällar i morgon.

Hmm hoppas hon kommer snart.

Ha de!


Publicerat: / Allt å ingenting

Long time no see

Ja de va ett tag sen jag skrev här. Anledningen är att de är jobbigt på mobilen haha men ny mobil nu så.de känns bättre med den. Får se om nån är intresserad av att läsa.


Jag jobbar på som personlig assistent å trivs bra. 

Hästarna gör inte så mycket går lite då å då.

Sokki har fått en medryttare så hoppas att han kan få komma igång lite mer nu men får väl se. Hoppas det iallafall.

Annars inte mycket på gång.
Har haft hästarna lösa i paddocken i dag å även haft ledarskapsövningar.