Publicerat: / Allt å ingenting

tillbaka till ensamheten

ja då är man hemma igen..
hemma i den ensamma sängen utan någon som kramar en å ger en godnatt puss å säger:
"god natt älskling, jag älskar dig!"..
nä man är tillbaka här.. där jag inte vill vara...i ensamheten...
trots människor runt omkring mig så är jag i en ensamhet..
eller man kanske ska säga en tomhet?
känns som ett hål i magen när jag inte är dig nära.. ett STORT hål..
de är du som ska vara där.. de är du som ska göra mig hel..
men tiden går nog fort tills nästa gång jag får känna din nakna kropp mot min varma hud..
dina smekande händer på min lena kropp..
dina mjuka läppar mot min hals..

saknar dig redan så jävla mycket.. !!
trots att de bara är 4 timmar sedan vi sågs..
men de är väl så när man älskar någon?

för jag älskar dig!

Publicerat: / Allt å ingenting

i morgon..

i morgon kommer jag till dig älskling.. ska bli underbart att få vara i din famn igen.. saknar dig å älskar dig.. men i morgon slipper jag sakna dig å jag kommer att älska MED dig..;-)

Publicerat: / Allt å ingenting

Bara du å jag..

de är du å jag mot världen!..
bara du å jag..
vi klarar de tillsammans..
vi måste klara de tillsammans..
vi kan..
jag vet att vi kan..
med kärlek kan man klara allt..
mina känslor för dig kan gå hur långt som hellst..
jag kan göra i stort sett vad som hellst om du är vid min sida..
med dig där så är jag trygg..
du har fått mig att göra saker jag inte trodde att jag skulle våga..
du har fått mig att tänka på ett sätt som jag inte trodde va möjligt..
du har öppnat upp mitt sinne..mina känslor.. mitt hjärta..
jag lovade mig själv att inte öppna mig igen..
men dig släppte jag in.. å jag ångrar INGENTING!!

jag gav dig mitt hjärta å ångrar de inte för en sekund!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

behöver dig nu!

men de går inte.. jag vet att de inte går.. men de betyder ju inte att jag inte behöver dig.. behöver din axel att gråta emot nu för jag orkar inte mer av denna skiten.. denna kvällen kan ju ta sig i röven! eller hela dagen egentligen utom själva ridturen. faan faan faan!!!!!!!!!!

jag BEHÖVER dig var är du!?

nä jag vet att de hjälper inte att skrika om de.. du kommer inte iallafall.. de går inte.. å de vet jag.. de blir att krama kudden.. å drömma om dig.. din famn som jag skulle kunna stanna i för alltid..


Publicerat: / Allt å ingenting

varför blir de så som de blir?

varför är de så att man håller fast vid sitt gamla tänkande, gamla vanor?
är man rädd för att göra något nytt? eller är de helt enkelt för svårt att bryta sig bort från de man är van vid? från de som man blivit lärd eller itutad att de ska va trots att de egentligen är så fel?..
är de fel att bli itutad att man är värdelös å äckligt ful?.. men tänk om de är sant? eller är de bara folk/personer som är avundsjuka? som vill få en att tro att de faktiskt är sant..? eller är de faktiskti själva verket sant? jag vet inte.. jag vet vad jag trodde då.. men nu vet jag inte om jag direkt bryr mig.. visst många gamla saker å vanor sitter kvar inne i hjärnan å gnager.. de kan jag inte ljuga om... för så är de.. men jag försöker gå vidare.. men ibland när man behöver öppna käften å prata som mest så går de inte.. de blir stopp! de blir tyst! jag känner hur orden är påväg upp från magen upp genom strupen å ut på tungan.. men dom kommer inte längre.. de är som att.. som att de är ett klister på tungan där orden fastnar..dom fastnar där å går vidare upp till hjärnan istället.. där dom far runt.. å runt.. å runt.. helt utan mål.. helt utan att göra någon nytta.. för vad gör orden för nytta i hjärnan när man egentligen tjänar mest på att spotta fram dom ur munnen? Jag vet inte.. jag har ingen aning om hur jag ska få orden att komma fram heller.. har alltid varit så.. jag har hållt inne.. jag ska lyssna på alla andra jämt.. men när jag lyssnat klart å jag behöver lätta mitt hjärta.. då finns de ingen där som lyssnar.. vad ska dom med mig till när dom redan fått sitt sagt..? så då bestämde jag nog mig för att behålla problemen för mig själv.. varför belasta andra med mina tankar,känslor å problem när dom ändå inte vill lyssna?

men nu vet jag att du vill lyssna på mig.. att du vill att jag ska må bra.. å tro mig.. även om du kanske inte gör de.. så vill j ag kunna berätta för dig vad jag känner.. .hur jag tänker.. jag försöker att få bort klistret som jag har på tungan.. jag ska göra allt som står i min makt för att få bort de.. så jag kan öppna mig för dig..så att du ska få reda på hur mina tankar snurrar i mitt huvud.. hoppas bara att du kan stå ut med mig på vägen till mitt mål? hoppas att du kan älska mig trots mina fel å brister..?

för jag älskar dig..! å i mitt hjärta kommer du för alltid att stanna vad som än händer.. de kommer du inte ifrån!


Publicerat: / Allt å ingenting

aj mitt hjärta!!

mitt hjärta gör ont när du inte är mig nära..
mitt hjärta värker när du lämnar min famn..
mitt hjärta ekar tomt när du inte viskar i mitt öra..
mitt hjärta fryser när dina läppar inte värmer min själ..

mitt hjärta slår dubbla slag när du tar på min hud..
mitt hjärta blir varmt när dina ögon hettar mina kinder..
mitt hjärta älskar dig mest av allt fint som finns!

Älskar dig!

Publicerat: / Allt å ingenting

har varit mycket..

men de som kommer kommas ihåg mest är att jag har varit med den underbaraste igen.. vilket alltid är underbart.. å tiden har gått fort.. å allt sånt.. man vill bara att tiden ska stå stilla..

men vi har gjort lite saker åxå:-P

i onsdags så va jag först å hämtade älskling på stationen sen bar de iväg till frisörskan till mig:-D.. med älskling som publik..å de blev fint faktiskt.. lite uppklippt med lite etapper framtill=) så jag blev nöjd.. de är bra mycket kortare nu men fortfarande långt.. om du nu får ihop hur de kan va så?;-) (inkl.massa mys på kvällen)

i Torsdags så åkte jag å älskling till IKEA.. där vi kollade på en ny säng till mig.. ja till honom åxå förstås för vi lär ju dela den då han är här:-P alltid lika skoj att göra saker med honom.. men tror att jag hittade en som verkade okej.. inte så dyr heller så jag hoppas att jag får ihop de.. :-/ (inkl.massa mys..(A) )

i Fredags så va de in till stan för att glo efter dop presenter till min brorsdotter som skulle döpas.. å hittade ett jätte sött fotoalbum faktiskt.. som jag tyckte va fint.. sen på kvällen så myste vi i soffan å käkade lite gott.. kollade på tvn..åt fruktsallad hihi (inkl.massa mys) *fniss*

i Lördags så va de dop.. så då va man där hela dagen å va i kyrkan å sen åt gott å minglade lite..:-P på kvällen så bjöd jag min älskling på kina mat ute på restaurangen.. mysigt att få vara med min älskling å få titta in i hans underbara ögon som får de att pirra i hela kroppen..älskar det! (inkl.massa mys :-P)

I dag Söndag så va vi uppe i stallet å fodrade.. sen hem å vila lite innan de va dags att åka upp till stallet igen för att ta en sväng i skogen..=) de va skojigt.. sen hem å fixa lite käk å mysa lite innan jag skjutsade älskling till tåget :'-( de va mindre roligt.. saknar honom redan massor.. men de är ju något som måste göras.. iallafall ett tag till så får vi se vad som händer.. hoppas att han kommer till mig.. eller att vi får vara tillsammans någon annanstans.. jag vill bara va med dig älskling.. om jag så ska bryta ihjäl mig på vägen..

Älskar dig!!


Publicerat: / Allt å ingenting

I morgon är du min.

för en långhelg så är du bara min nu mouahahhaa... :-D

så vi ska ha lite mys du å jag älskling.. eller vad säger du?;-) (a)

Publicerat: / Allt å ingenting

trååååååk!!

blä vad tråkigt man kan ha.. hur faan lyckades man gå hemma förut utan att avlida av uttråkning? de fattar inte jag riktigt.. men ja i morgon så är de praktik igen iallafall.. sen stallet på vägen hem.. hämta älskling på stationen.. hem å käka lite.. sen åka å klippa mig:-D längtar till älskling å längtar till klippning..ska bli sååååå underbart.. en hel långhelg med min älskling.. har längtat i en å en halv vecka..mega länge ju:-P haha..kanske inte men de känns som en evighet.. men från och med i morgon kan tiden gärna få gå lååååååångsamt tycker jag hehe.. men man kan inte få allt.. tur att de känns som att veckorna går fort iallafall nu när man har något att göra på dagarna.. annars hade jag nog itne stått ut hehe..

äh! jag får väl gå å dammsuga i brist på annat..!

Publicerat: / Allt å ingenting

tyck..

va faan du vill bara du tycker synd om mig:-P haha nä så illa är de inte..just nu har jag ont i magen bara å är hes å kanske inte kan prata så m cket.. men de är väl så när man är förkyld.. å jag som ALDRIG brukar bli hes annars:-P inte ens när jag skriker som en idiot hur länge som hellst.. haha men jag vet inte. de är väl bara att gilla läget.. men måste va frisk till på onsdag för de måste jag vara HUR ELLER HUR;-) hehe..

de är synd att jag ska ha så dålig fantasi bara.. de är lite smått jobbigt faktiskt- tänk vad kul man kunde ha haft om jag bara hade haft lite fantasi å kunnat hitta på lite roliga saker att göra.. men jag är verkligen värdelös på att hitta på saker:-/å jag hatar verkligen den delen av mig själv där den där "fantasi-punkten" sitter..  finns de nåt jag kan göra för att få igång just de tänket? eller är jag ett helt hopplöst fall när de gäller att hitta på saker att göra å vara rolig? jag vet inte.. men jag försöker så de skriker om de.. men jag får liksom inte fram något alls.. vet inte vad man ska göra för att komma fram till något.. titta i tidningar? titta på tvn? fråga andra? jag är väl helt enkelt inte lagd åt de hållet.. för jag har verkligen ingen aning:-S men jag vill verkligen ha fantasin.. men jag vet inte.. jag får väl helt enkelt försöka att jobba på de.. se mig omkring å försöka få inspiration från nånstans..

Publicerat: / Allt å ingenting

vill du?

Jag vill fortfarande bara åka härifrån!!.. vill vara någon annanstans.. kunna lämna allt här för en stund.. bara kunna göra sånt som får mig att må bra.. se saker.. uppleva saker.. bara dra.. hellst skulle jag vilja ha min älskling med mig.. men hade han inte velat de så hade jag åkt ensam.. jag behöver komma bort å släppa allt.. kunna få lägga tankarna på något annat.. men de lär väl inte hända.. men de är väl fortfarande tillåtet att drömma hoppas jag? annars är jag väääääääääldigt illa ute.. för jag drömmer mig bort hela tiden.. mest så drömmer jag mig bort till dig.. kanske är lite löjligt.. men de är så de är faktiskt.. jag kan inte hjälpa de.. jag får väl va löjlig då..men de är sån jag är.. å de är antagligen så jag kommer att fortsätta att vara.. för jag har kommit fram till att jag bara ska vara mig själv å inte försöka vara någon annan.. de lönar sig att vara sig själv i längden.. å ska jag va ärlig så gillar jag hur jag är.. har nog sagt de förut.. men jag behöver säga de lite då å då för min egen skull.. behöver bygga på de där som tydligen kallas självförtroende.. å ibland går de rätt bra.. men jag behöver nog göra något annat som gör att de kan byggas på ännu mer än vad de gör nu  tror jag.. men ja jag vet inte.. får väl se.. vet att jag vill släppa allt här å bara dra iväg med dig älskling..

Älskling?
vill du åka bort med mig?

Publicerat: / Allt å ingenting

man blir så j###a trött!!!

asså de är ju sjukt hur trött, arg å ledsen man kan bli på vissa saker.. jag orkar inte byr mig om denna saken längre!!! jag ger upp de..!! PUNKT!!

Publicerat: / Allt å ingenting

tjejerna...

mycket trevlig kväll med tjejerna  med käk å mys framför tvn.. tack girls:-P

Publicerat: / Allt å ingenting

SKITBRA!!!

ibland vill man bara ställa sig framför en vägg å dunka huvudet hårt i den!!.. så hårt de bara går..så att tankarna faller på plats å man kan komma fram till något vettigt här i livet.. jag vet inte vad jag ska göra.. vad jag vill göra.. jo de vet jag men nu pratar jag om jobb? eller utbildning? vad ska jag göra där? jag är skadad.. FINE!!! låt de va åt helvete med de.. men måste komma på något som jag kan anpassa efter de.. å vad finns de då?.. jadu vem vill ha en skadad jävel på sitt förbannade företag som kanske inte klarar de uppgifter som tilldelas?? INTE EN JÄVEL!!!! nä då är de väl rätt uteslutet med de flesta arbeten.. men då är frågan vad man ska plugga till dom yrken som man inte behöver använda handleden så mycket till..vad finns de då? vad finns de då som en trög människa som jag kan plugga?? nåt förslag? för jag har verkligen ingen aning!! jag behöver verkligen hjälp..jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv.. 24 år å har inte en susning.. de är bra är de...SKITBRA!!

Publicerat: / Allt å ingenting

11 timmar

sova 11 timmar är väl kanske itne det bästa..men hade jag inte blivit väckt av den underbaraste så hade jag sovit några till haha..de är inte bra att sova för mycket heller ju.. men men jag hade bestämt att jag skulle sova ut denna lördagen.. så då gjorde jag de.. jag går ju upp i vettig tid om mornarna nu mera..klockan 0630 ringer klockan å då är de dags att gå upp så skönt att få sova ut lite på helgen:-P.. men nästa helg blir de nog inte att sova så länge för då har jag min älskling bredvid mig.. å jag längtar så jag håller på att dö.. men tiden går nog fort tills dess.. sen så får den gärna stanna under tiden som han är här.. de vore nice..:-P

jaja så är de med de.. nu kanske lite frukost som omväxling..är ju frukost tid vid denna tiden på "jobbet" hehe

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

onsdag istället tack:-P

fredag igen då.. denna veckan har gått rätt fort ändå.. men jag vill ändå att de ska va onsdag nu ju!!.. för då kommer min älskling till mig igen å jag längtar sååååå mycket efter honom så de finns inte..trodde inte att man kunde längta å sakna en person så mycket som jag gör.. men de gör jag iallafall de är nästan så att de gör ont i mitt hjärta.. eller ja.. hans hjärta..eftersom att jag har gett bort de till honom:-P men jag känner fortfarande vad som händer med de trots att de inte är mitt längre hehe.. men dom tre första dagarna i nästa vecka kommer att gå fort de vet jag..

å så ska jag så klart klippa mig på onsdag kväll.. de har jag längtat efter sen förra våren:-P så nu ska de va en bra jävla bit de kan jag säga helt klart.. de är alldeles för långt nu.. vet inte riktigt hur jag ska klippa mig bara..ska jag göra de som jag brukar..? eller finns de nån som har något annat förslag på vad man kan göra med ett hår som ägaren egentligen är för feg för att direkt göra nåt med? :-D

alla förslag är välkomna haha..

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

Ont!!

smärtan är nästan outhärdlig...de är sjukt såont de kan göra att blöda lite varje månad hahah faan vad sjukt egentligen:-P men men de är bara att stå ut snart slipper jag förhoppningsvis skiten:-P å de gör inte mig ett jävla dugg om jag ska va ärlig haha

nä har inget vettigt att skriva så ska bädda ner mig lite i soffan tror jag å tycka synd om mig själv:-D

Publicerat: / Allt å ingenting

tannalös..

de blev inte som de va planerat nu heller tydligen haha.. veterinären va uppe i stallet idag å skulle kolla några ryggar osv.. å jag tänkte då att han skulle få kolla på egons rygg åxå för skoj skull å se så att den inte är fel utav faan.. å de va den inte.. inte mer än att jag borde köpa en ny sadel men de va inget som va någon jätte panik med just nu..*pustar ut* men sen upptäckte han istället Egons vargtand/tänder.. å frågade om han bet tag i bettet å va stark i höger sida å försökte komma undan.. å deär ju alldeles riktigt..för de är så han har gjort.. så han sa de att han kunde ta bort dom på plats.. så de är ju bara att ta bort dom.. så han gav honom lugnande.. som inte bet på honom hahah så vi fick ta en dos till då funkade de.. så de sa bara PLOPP! så kom tanden ut.. så nu är den borta.. så nu står min häst i boxen å försöker kvickna till hehe stackars:-P men nu kanske de blir lättare att rida honom.. får se nu är de bettlöst iaf i en vecka här nu.. så får vi väl se.. ska frösöka rida em sväng i morron tänkte jag så får vi se hur de går:-P så nu är han Tannalös!

Publicerat: / Allt å ingenting

Jag vet!

vad är de som får en person att känna som den gör?
vad är de som får MIG att känna som jag gör?
Jo de är ju såklart du.. men exakt VAD är de som händer?
Jag kan fortfarande inte förklara exakt hur jag känner.. känslorna bara bubblar inom mig å jag vet inte hur jag ska kunna landa på marken.. jag vet att jag borde ta mark nu å se klart.. men de är svårt.. du får mig att sväva varje dag.. jag svävar i takt med hjärtats slag.. mitt hjärta som slår för dig.. enbart för dig! vad gjorde jag innan jag hade dig?.. jag vet inte.. fast jag levde väl inte direkt innan jag träffade dig.. jag bara va.. en vandrande zombie som bara vandrade omkring.. som inte såg någon.. som inte va sedd.. osynlig.. jag gjorde mig osynlig.. ville inte synas..men du får mig att synas å jag vill synas med dig.. jag vill känna din hand i min.. dina läppar mot mina.. din blick i min.. dina andetag mot min hud.. dina fingrar som smeker min hals..du får mig att längta,sakna,älska..
Du får mig att känna mig älskad å kanske lite behövd åxå (?)

Jag vet iallafall att jag behöver dig.. lämna mig inte ensam!

Publicerat: / Allt å ingenting

halt...

halt häst...halt jag... japp han å jag kan ju va lite halta tillsammans då hahaha.. nä men de är inte så farligt för någon av oss faktiskt.. jag kände inte så mycket på honom idag.. han va lite stel i de benet men han får vila några dagar till så kan vi försöka på nytt igen... jag behövber ju vila min fot ett par dagar till åxå så:-P efter som att jag är klantig å snubblar ner för halva höskulle trappan å vrickar till migpå nytt *skratt* de är så de kan gå när man har bråttom å inte ser sig för..:-P men va fasen..lite smärta bevisar väl bara att man lever ? eller?;-)

ja de känns verkligen att jag lever nu å jag är så jäääävla tacksam för att du finns i mitt liv..för att du får mig att känna mig levande å älskad.. de är en underbar känsla att få vara nära...jätte nära..få höra dig skratta å prata med mig..umgås å hitta på saker jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig tillräckligt för att du vill vara i mitt liv.. de finns inget som kan visa min tacksamhet.. men hoppas att du förstår vad du betyder för mig!

TACK älskling!!

Publicerat: / Allt å ingenting

Lämnad:-(

Ja nu har min älskling åkt hem då... :-(
inte så skoj..men men vad gör man..har haft ännu en underbar helg med dig..
men tiden går fort till nästa gång...hoppas jag iallafall.. jag vill ju inte annat än att va med dig.. men de kommer kanske att ändras snart :-P så att jag får va med dig..
men som vi sagt...vi får ta en dag i taget...eller ja iallafall några dagar i taget å man får göra de bästa av situationen ju.. men jag kan inte annat än att säga en gång till att du är UNDERBAR!..!
du är bra för mig..du får mig att se framåt å jag mår så bra när jag är med dig..när jag tänker på dig..när jag får ta på dig.. när du tar på mig å jag ryser i hela kroppen.. de går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig..tack vare dig så mår jag bra.. å jag kommer att må bättre å bättre... de kan jag garantera..

du har fått mitt hjärta.. va rädd om de!