Publicerat: / Allt å ingenting

ta tag i det!

Ja nu har vi kommit till den punkten igen att det är dags att ta tag i allt haha... dels med hästen dels med min egen träning. så nu ska top få intervall träning var 4e dag å då varannan gång i skogen å varannan gng i paddocken. i paddocken lite mer fart å skogen mer samlat. de kan bli lite spännande haha. å en hoppning i veckan. sen en hel del lösgörande. å sen skogen självklart så mycket offroad å backar som möjligt.. då jäklar ska man väl bygga muskler :P min egen träning är en morgonpromenad.. en cyklning inne varje dag.. å det utöer ridningen då.. iaf så länge jag är arbetslös.. när jag får arbete så får manju se lite hur arbetstiderna är osv...

annars så är de ju då fortsättnig på min intervju idag får se hur det går.. men kommer fortsätta att gå in å va mig själv.. så slippe rman hålla upp en fasad.. för vet ni vad?? jag är bra som jag är :D eller hur.. å sen fortsätta att söka andra jobb åxå..

annars då? ja inte så mycket

hoppa lite i morgon sen torsdag ska jag eventuellt till ljungbyholm å hälsa på lite.. om hon inte rycker in å får jobba å sådär... men de får vi se.. har en som är intresserad av den sadeln jag inte kunde ha på top med.. hoppas hon vill ha den så jag kan få bli av med den å få tillbaka lite av pengarna där.. vi har ju 2 sadlar vi måste sälja nu..

på söndag är de nån horseshow faktiskt på fredrikskans i kalmar så de ska vi åka till har jag bestämt.. lite tävlingar å uppvisningar.. det är dessutom gratis :P

ja de var väl det för tillfället skulle jag tro haha

Publicerat: / Allt å ingenting

Där igen !

Ja då var man där igen med dålig på att skriva. Har hänt lite grann. Arbetsintervju å ska på vidare i morgon.

Annars så har vi hittat sadlar illa båda hästarna så idag har vi varit ute på tur i skogen å Fredrik har tom galopperat med sokki så de är riktigt kul nu faktiskt. Så nu ska vi bara få ordning på vagnen åxå så är det bara att tuta å köra sen :-D

 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

Lite

Nu är jag sådär dålig på att blogga igen. Förlåt mig ni få som faktiskt läser haha. Men händer inte jätte mycket i livet just nu faktiskt.

Söker jobb för glatta livet.

Håller på med inkörningen på sokki som funkar kanon. Dragit vagnen 4 ggr å blir bättre å bättre på att lyssna
Tror han tycker det är kul.

Letar sadlar till båda hästarna men tror å hoppas vi hittat rätt nu. Får se när de kommer hem.

Hoppade på top igår. Iof bara 60.men det är bra för ligger som är lite rädd å för top då jag väger för.mycket än så när jag går ner mer kan jag hoppa lite högre så de känns bra. Kommer bli mycket kondition nu ett tag framöver faktiskt å sen tillbaka till styrka.

Fixar å donar med de sista renoveringarna hemma å sätter upp saker på väggarna.

Ska framkalla bröllopabilder å köpa album å fixa med de lite var tanken..

Letar ny bil.

Annars så går det mot höst så inga direkta mer planer än att söka jobb jobb jobb så man får en inkomst igen.

Publicerat: / Allt å ingenting

lite mer

ja de blir inte att jag bloggar å mycket då de bara varit mobilen.. mennu har ag faktiskt sparkat igångmin dator.. wiee.. efter 1 år som avstängd så tycker jag nog att den fugerar ganska så bra fatiskt=)
så ska försöka blogga lite mer nu..