Publicerat: / Allt å ingenting

blubbe

ja här skriver man visst inte så mycket.. men jag vet inte vad jag ska säga faktiskt.. de är mycket tankar i huvudet som nog gör de bäst att stanna i huvudet.. för man vet ju inte vad som händer annars.. men ja de är så de kan vara ibland.
annars så händer de fortfarande ingenting.. man går här.. man söker sina jobb.. går här om dagarna.. pussar lite på min älskling när han har tid med mig.. annars vet jag inte alls vad jag ska göra.. nåt tips?

kan ju inte direkt städa hela dagarna... eller tvätta.. eller laga mat.. å helst inte titta på film heller å sitta vid datorn.. men de är ju så de är ju.. men hmm.. kanske blir lite ändring på de snart.. jag hoppas.. men ett par veckor till iallafall..

ååååååh jag vill bara ta en helg å åka bort med min älskling där vi kan vara bara vi två å bara rå om varandr autan att behöva bry sig om hemmet.. sova på ett hotell.. gå ner å äta hotellfrukost å bara njuta av varandra.. ååååh mysigt.. men ja de kommer de åxå de vet jag=)

men just nu har jag ju nåt att längta till.. FEST med massa folk i stuga=) ska bli så roligt.. har försökt få iho de flera gånger nu de senaste året men ett år efter den förra så är de dags å de ska bli så skoj=) men de är några veckor till dess.. men de ä rju nåt att leva på:-D

ähh ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

jaha.. nytt år.. nya tag??

ja då var de ju som sagt nytt år å vad känner jag för de?
jo att tiden går alldeles för fort.. men bara att gilla läget

har kommit fram till att jag ska gå ner i vikt.. börjat med att sluta äta godis (konstig mening men ja). å så blir de hemam träning då älskling ska hjälpa mig.. promenader.. sen när vädret blir bättre så kommer cykeln fram.. å ja.. jag hoppas att de kommer att funka. ska äta ordentligt åxå istället för två gånger om dagen så ska jag försöka att äta mindre portioner 5 gånger om dagen.. har bara lyckats med 4 gånger änsålänge men jag hoppas att de kommer att gå bättre med de åxå..

annars så vet jag inte.. känner mig lite deprimerad åxå faktiskt.. vill kunna leva mitt liv men de går inte.. jag lever som i en bubbla.. jag å killen.. i min lilla bubbla.. jag kommer inte ut å framåt jag lever här inne.. omvärlden vill inte vara nära mig känns de som.. nä men jagvet inte allt känns bara tungt.. vill kunna vara oberoende av andra.. klara mig själv. men de lär väl dröja..:-/ aja..