Publicerat: / Allt å ingenting

panik-saknad

fick just en heeeeeemsk saknadskänsla i hela kroppen när jag tänkte på min älskling.. han är hemma om en timme men de känns som en hel evighet.. usch vad hemskt de var att få en så precis "panik-saknad" men de kanske är nyttigt de åxå.. att kolla på klockan varannan sekund:-P

Publicerat: / Allt å ingenting

länge sen.. men vem bryr sig?

ja jag tror ju inte direkt jag har några läsare ändå så då gör de väl inget om de går lång tid mellan gångerna?.. har ju inte direkt nåt att skriva om ändå...

men ja för den som är intresserad så kan jag väl skriva en rad iallafall..

ja de händer inte så mycket i mitt liv som vanligt.. jag umgås en del med A å hennes dotter.. så jag får hålla bäbis ofta vilket är bra så jag har nåt att öva på tills de är dags.. är väl hur bra som hellst?:-P hihi hon är så söt.. nu har hon börjat le å skratta..

annars så ja.. idag har de plockats äpplen hos min farmors syster.. så jag tänkte att jag skulle ge mig på att försöka göra äpplemos.. (får väl se hur de går haha) å så har jag fått order om att göra äpplemuffins så de är bäst att hon ställer sig å gör de i morgon kanske:P EFTER att jag varit på arbetsförmedlingen vill säga.. för de är bäst att göra först annars finns risk att jag glömmer bort de å då blir de inget bra alls hehe. men men dom har inget att säga direkt ändå men de vill ändå att jag ska s tämma av lite vad som är på G... är de nåt på G? nä inte direkt så ja.. men lika bra att visa sig..

annars i helgen blir de väl lugnt som vanligt.. hade velat hitta på nåt men ja pengar till de finns inte så blir väl film hemma i soffan med älskling.. tur att jag har honom annars vet jag inte vad som hade hänt faktiskt..så tur de iaf.. slipper att vara ensam i mitt elände... skööönt... nä nu blir de sängen.. ha de..

den som läser får gärna skriva hej i bloggen så man vet om de verkligen finns nån som läser? är tveksam men vore skoj..

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

livet är här..?

livet är här.. precis där jag är så är livet.. jag står mitt i de å jag vet inte vad jag ska göra med de.. vet inte vad jag ska göra åt de.. har ingen aning om hur jag ska göra med nåt alls..

har inget att säga..
har allt att säga..
inget som rinner ut..
men allt som ligger inne å gror..
tankar..
känslor..
saker man inte vill ta upp..
saker man BÖR ta upp..
eller bara saker man ska glömma bort?
det är tungt..
men ändå så är de ganska lätt..
kommer de gå framåt?
kommer de gå bakåt?
jag vet ju vad jag vill..
jag vet att jag måste kämpa.
orkar man kämpa?
orkar man slåss?
orkar man stå för de man tror på å de man vill?
man har sina tankar klara.
men klarar man att tänka?
vågar man drömma om det man vill allra mest?
eller ska man helt enkelt ta en dag i taget..?

här står jag mitt i livet å jag vet inte hur de är.
vet inte om jag lever alls..
ser mig omkring men ser inte mitt liv..

men jag ser dig.. du är en stor del av mitt liv.. å de är tur att jag ser dig..