Publicerat: / Allt å ingenting

Ont om tid

Ja de är lite dåligt uppdaterat här då jag egentligen inte haft tid. Men det nya jobbet går hur bra som helst så jag är jättenöjd. Trivs väldigt bra. Vänjer mig nog s art vid tiderna osv spännande att se lönekuvertet sen haha.

Annars så går top hur bra som helst just nu. Han har bättre kondis å styrka än nånsin. Han kan trava galoppera rätt så kort just nu så han är starkare. ☺ hoppas bara att man kan rida så mycket det bara går i vinter.

Till sokki är det 2 st som provridit honom den ena är intressant. En till ska testa i morgon så får vi se vem.det blir ska bli spännande
Är även en tjej som ska testa top. Tills R kommer tillbaka så kan det va bra att ha nån annan åxå som kan rida honom.. Så det rullar på nu tycker jag allt.. :-)
Snart dags att stalla in hästarna. Men de får. Vänta tills vi hämtat lite mera hö.

Men det kommer bli bra :-)
 

Publicerat: / Allt å ingenting

älskar honom!!

Jag älskar verkligen min älskade Top.. känns så underbart att äntligen få känna tt han är tillbaka.. eller nä.. han är bättre nu än innan. starkare å uthålligare.. å mycket gladare :D har idag galopperat lääääänge på en gång.. visst fick påminna ibland men han höll faktiskt galoppen trots att de sluttade lite nedför.. så den vägen kommer jag rida igen den är lagom.. å vi man galoppera mer är de bara tt köra en gång till :D älskade älskade häst.. så underbart.. å magen börjar försvinna så nu ser man ådrorna på kroppen så starkare i baken å mer muskler på ryggen så kommer allt bli perfekt.. hade dessutom hoppsadeln idag så an kunde tå upp lite lttare.. så jag fick åxå lite träning hehe... dock så måste jag köpa ett par schabrak till den.. passade inte med dressyrschabrak :( men de är ju en ren hoppsadel så inte så lustigt men ja.. två st så klarar jag mig... ett svart iaf så får vi se vad de andra blir..

annars? ja tvättade bilen lite snabbt.. en måste ha medel mot svarta prickar så jag får bort dom men all sand är borta iaf hehe så nu kan jag se genom bakrutan igen haha...

i morgon bär det av mit kalmar för lite shoppning å träffa min älskade angelica! det var länge sen så de måste jag få göra nu...
på onsdag så börjar jag jobba på riktigt.. lite spänt men tror at tjag ommer att fixa det alldeles perfekt haha :P jag är bra på det mesta jag tar mig för.. ! eller? nja kanske inte men tror jag kommer att fixa detta bra faktiskt :D
på onsdag kommer även en tjej å ska provrida sokki så får vi se hur det går=)

 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

hej å hå

vad de går.. ja tiden går fort.. är min fjärde inskolningsdag på nya jobbet i kväll.. har i morgon kvar eventuellt en gång till.. ska se om jag kan testa att göra lite idag. men annars så känns de faktiskt som att jag skulle kunna klara detta... hoppas det iallafall.. vi får väl se... vi funderar ju på om man kanske skulle röra på sig lite.. fredrik vill plugga.. så man kanske skulle kolla runt lite om det finns stallplatser å kanske boende lite närmare kalmar eller liknande... ja vi får väl se..

har tagit en mysig skogstur i skogen med top.. tänkte att han skulle få välja lite vart han ville gå...

ser ni några stigar på dessa bilder?? inte jag heller haha :P
 
 
älskar verkligen denna hästen såååååå mycket!
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

veckan som gått

jahaja... där igen med dålig påa tt skriva men aja de är nog ingen som läser ändå men skriver lite.. är faktiskt fullt upp nu...

har nu skrivit på papper för det nya jobbet så i morgon så är de dags för första inskloningsdagen så det ska bli spännande faktiskt måste jag säga hehe intressant... hoppas verkligen att jag klarar jobbet å att vi alla ska komma överens. men jag är inte så svår att ha att göra med haha..

annars i veckan? hämtade hem min transport i måndags... i onsdags så lånade Jolin top på hennes hoppträning i fagereke.. å de gick jättebra faktiskt är hur nöjd som helst då de inte var nån lätt bana.. det var 5 hinder på rad.. men top klarade det bra tycker jag var ju ändå rätt så högt liksom.. han väjade undan ett par gnger så jolin fick smaka lite grus men det var ingen hård smäll utan gled mest av då han gick bredvid.. menhan är ju så snäll så han sticker ju inte utan står där snällt å väntar.. precis som han gjorde när jag trillade av för snart två veckor sen.. står bara å väntar haha..

i torsdags så åkte jag till det förra stallet jag stod i för att rida ut med ägaren där.. hon hade sin unghäst på 3 år å top å hon passade jättebra ihop i både steg å tempo så man kunde rida bredvid varandra även i galoppen utan att nån av dom blev stressade så de var riktigt kul faktiskt.. mycket fart fläkt..

i fredags så blev de en tur med grannen även då massa galopp å hennes 4 åring å top passade åxå jättebra ihop så de blir att rida med dom även i morfgon..

lördagen innehöll dop för sofie och dennis son.. sååååå fint och mysigt.. å god mat.. å vad snäll unge alltså.. han krek lite just när han fick vatten på huvudet men ingenting resten av dagen .. kul =)

idag blir de lugnt.. såljer massa sadelgjorda jag inte behver längre.. var ättsåla är bara en kvar nu så de knns bra hehe lite pengar in så man kan köpa en gjord till sokki som är lite kortare än de top har..

Publicerat: / Allt å ingenting

fan vad dålig jag är!!

ja jag vet att jag är dålig på att skriva usch men de är mest för att de blir på mobilen å de är sååååå knöligt att sitta å kriva där.. men nu är jag vid datorn haha...

men iallafall detta hände i senaste avsnittet:

Denise fick reda på att hon skulle på att hon hade kommit vidare till intervju.
hon har även jobbat en hel del inom barnomsorgen. fick åxå reda på att hon faktiskt fått jobbet som hon sökte till.. hon sja skriva papper på onsdag å då börjar även att gå bredvid å lära sig hur allt ska gå till.. hon är både exalterad och nervös för den dagen. men har intalat sig själv om att de kommer att g bra. lite annrlunda arbetstider mot vad hon är van vid men de är åxå väldigt mycket ledigt så de gör inget.. å mycket kvällar betyder åxå att mankan rida på dagarna när de är ljust även på vintern.. vilket r helt okej med henne. så vi tror allihopa att det kommer att bli bra..

annars så är de lugnt.. trillade av top i tidags... så slog i svanskotan vilket som ännu inte är läkt.. blir väl antagligen en bio ikväll... sen får man se..=)