Publicerat: / Allt å ingenting

Irriterad!

VARFÖR fattar inte folk nä rman lägger ut annons??

söker jag tex en bil varför skriver folk att dom har en båt att sälja? de är väl inte riktigt samma sak? skriver jag att jag söker en viss sak så är de väl de jag söker å inte nåt helt annat??
men folk gör väl allt för att sälja å dom gör de säkert för att jag ska komma på att jag faktiskt behöver en båt åxå..

jag skulle aldrig komma på tanken. men men alla är väl olika å jag blir irriterad på de!


Publicerat: / Allt å ingenting

Top(pen)

okej väääääldigt dålig.. har varit mycket i mitt liv.. har jobbat i ganska exakt ett år nu å de har varit helt underbart att få tjäna lite pengar.. dock har detta året även hänt lite tråkiga saker..
 
Steffen fick jag ta bort.. de var nån störning i nervbanan mellan ögatå hjärnan typ.. så veterinären rekomenderade att ta bort honom då han inte mådde bra. trodde ärligt talat inte att de skulle gå så.. var ju beredd på att sälja honom till nån som står ut med hans små hopp men icke.
 
så efter de tänkte jag att jag skulle vara utan häst ett tag.. men tror du att frökden klarade de? nix pix..
så de vara bara att börja leta.. å de gjorde jag... J var med mig lite överallt å kollade.. till slut hittade jag Top med hjälp av A å L.. känns såååååå bra å han är helt underbar
inte rädd för nåt alls å hur snäll som helst å lyssnar på mig hela tiden.. å de känns så skönt att kunna lita på min häst.. inte 100% än men de kommer... de kommer.. vågar galoppera på honom flera varv i paddocken nu:D galopeprat lite smått ute i skogen men har npg varit lite för feg för när jag tänkt göra de så galopperar han inte.. så han är så känslig å snäll.. känner han att jag inte är redo då gör han inte =)
så målet nu är att galoppera lite ute.
annars har jag även travat bommar å upphjt å de är nåt jag har velat våga länge.. så ska nog göra de snart igen så jag inte hinner bli feg igen haha..
 
men sakta men säkert så kommer de att gå framåt å de känns skönt.. jag tror på oss..:D