Publicerat: / Allt å ingenting

sleten men kul:D

Japp då är man hemkommen från norrköping nu då..=) de va faktiskt kul va de...lite stelt i början men sen när man kommerigång å de man itne känner inser att man inte är farlig så går de helt okej:D..nä mende va kul som fasen där ett tag... roligaste va väl när man fick se de andra spela "twister" alltid kul när folk gör de på fyllan..de kan gå hur faan som hellst:D sen efter ett tag så skulle vi tar spårvagnen in till stan...va på nån krog där de inte va så mycket folk..menkul va de då en av snubbarna började sjungaå dansa för sig själv...medmin  väska som mic:O vad är de för sätt? hahaha...nä men de va kul...sen hem å försöka sova..när jag insåg att jag kanske hade druckit aningen mycket...lyckades nog somna iaf för vaknade vid 4 av att jag va kissenödig...gick upp å kissade sen va de kört...då kunde jag inte lgga mig ner för de kändes som att jag fortfarande va stupfull..men en sak va säker...jaghadeinte ont i min handled:P deär et t+ ..skönt att slippa de ett tag....dock så har jag mer ont nu än vanligt men va faan..spela roll:P

sen idag nu så bar de iväg hem å till stallet å göra hö å kraft då min snälla pappa va så snäll å hade mockat åt mig..älskar dig pappa...å nu sitter man bara här under ett täcke å myser..blir väl soffan sen å glo på filmå sen en dusch innan de är dags för sängen..ska bli såååå skönt att få sova i sin egna säng i natt:D å faan ta den som ringer å väcker mig tidigt i morron*morrar*


Publicerat: / Allt å ingenting

skynda!!!

eller nä de är väl inte så bråttom egentligen..jag har ju tid att sitta å skriva detta en stund nu precis nä rjag har vaknat:P hehe nä men de är packa det sista som gäller nu...sen ner till farmor å snylta lite frukost..då jag inte har nån själv för att jag brukar sova så länge så när jag vaknar å varit uppe en timme så är de lunchtid..varför ha frukostbröd osv hemma då:P haha..onödig utgift...haha..nä men till stallet snart å sköta om dom små älsklingarna så dom inte behöver sova på bajs å äta luft..måste få lite rent å snyggt å maaaaaassa god mat...eller hur Ankan?;) sen bär de av hem till Ankan å Mango, byta lite kläder där å sen bär de av till västervik å kära "syster"...:D duscha fixa ordning sig där sen åker vi till Norrköping...ska bli såååååå kul med fest ju... festa av sig ordentligt...vore kul som faan så hoppas verkligen att de blr lyckat:D mende kommer de ju att bli..haha jag är ju där..;)

ha de!

(säger de på norska, vet inte varför men de låter så skoj)

Publicerat: / Allt å ingenting

packa..

Jag irrar faan runt som en yr höna här hemma....ska åka bort i mororn...men varför blir jag så stressad med packandet osv??...de är bara en fest å EN natt...nä men då ska man hellst ha med sig hela sitt bohag...kvinnor säger jag bara hahha:P men ja de är ju så..å jag är en själv så jag får säga så:D. men de är snart packat nu å skulle jag glömmanåt så gör de inte så mycket egentligen:P men ändå..ska skrivas listaå grejer...å jag får INTE glömma "glasbanken" måste göra ett "uttag" om jag ska på fest haha:P.. ska bli kul..längtar osm faan...jag behöver komma bort från allt detta nu.. släppa alla tankar på de som varit å försöka ha kul å se framåt..

Publicerat: / Allt å ingenting

Melissa Horn...

med den gudomliga rösten å vackra texterna... live i kalmar 21 november....ska bli så kul att se henne..så hoppas verkligen på att man kan fixa biljetter så Lollo babe å jag kan lyssna på henns ljuva stämma helt och hållet live=)..

så nu måste man lyssna in hennes nya album lite mer än vad man redan har..menar man måste ju kunna låtarna till artisten man ska se live annars är de ju jobbigt om man inte kännerigen texterna...nä hon är helt underbar...

jag bara MÅSTE se henne...de är bara så...de har jag bestämt nu:D

Publicerat: / Allt å ingenting

BERG...

av disk... hmm de blir väl så ibland kanske..man orkar verkligen inte..å har inte tid heller för den delen:P konstigt att tiden bara försvinner när man går hemma å har såååå mycket att göra:D men när porslinet börjar ta slut i skåpet så är de väl dags att göra nåt åt de antar jag... haha.
Å idag hade jag tiden att diska...fast de är klart de tar ju inte så lång tid egentligen... så vad ska man då hitta på resten av dagen..? blir väl stallet...måste försöka rida lite idag...nu får vi s luta vara så förbaskat lata:D

igår så va jag iaf i västervik å fixade de sista till halloweenfesten på fredag ska bli sååååå kul:P fast jag kommer väl inte se så bra ut som de är tänkt--men va faan...spela roll..jag får nog kul iallafall:D längtar...behöver verkligen komma bort från allt här hemma ett tag...alla tankar som spökar i huvet..visst de ska väl spöka denna tiden på året men låt mitt huve va ifred:P spöka hos nån annan..


Publicerat: / Allt å ingenting

Följa med strömmen?

Jaha.. har man följt med strömmen nu då med att skaffa en blogg? *skratt* nä men de kan väl va kul att skriva av sig lite nångång?..men då är frågan egentligen om man ska skriva av sig så pass så att vem som hellst kan läsa vad man skriver? är de så de ska va nu för tiden...folk vill veta exakt vad andra gör? å vad andra tycker..? utan att dom egentligen känner personen?

haha ja de kan välva kul de åxå kanske..vad vet jag...men för skojs skull så ska jag nu följ med strömmen å skriva i min egna blogg...utseendet kommer inte vara de vackraste...men va bryr sig:P de är väl de man läser som är de viktiga...eller?;)