Publicerat: / Allt å ingenting

tillsägelse

Jag fick mail förut idag.. av blogg.se. att de va läsare som varit inne på bloggen utan nya inlägg..  å de va visst ett bra tag sen haha.. Men jag har egentligen inte så mycket att säga... Men ja..

C fyller 10 månader idag.. tiden springer iväg å han var runt som en virvelvind här hemma haha.. klättrar på allt.. på mig.. på möbler..  står inte utan stöd än men på god väg iaf.. han är lite feg o det läget. 

Top letar jag medryttare till.   Igen.. vetnijte vilken gång o ordningen det är.. Men ja.. jag har gått upp i vikt så vill inte rida så.myclrt innan jag gått ner till de jag vägde förut innan graviditeten  iaf.   Så här därför börjat i viktväktarna. 1.5 kg första veckan. Nr. Jag äter ju för lite mat istället så får väl försöka äta lite mer normalt kanske är inte strypa så mycket på pointsen  men vi får väl se hur de kommer gå.. har 5 månader nu så får vi se..

Skurat boxar idag med E.   Gick faktiskt jättebra. :-) smidigt när man är 2..  annars?  Går hemma. Men hoppas c får börja förskola sen  är han fyllt  1åt men går se om vi fårnån plats.. Ja så ser de väl ut just nu iallafall..

  ni som läser kan väl ge er till känna  ? Vill ni höra om mitt tråkiga liv eller går de lika bra utan?  :-P