Publicerat: / Allt å ingenting

Ålandsresa

Ja då är man tillbaka på jobbet efter resa till åland. Vi åkte natten till torsdag. Var framme på Åland ca kl 14 på torsdagen.badade lite badtumna å hade de gött.Så fredag så var det kallt
12 grader men hur mysigt som helst
Så God mat å God dricka. På lördag tog vi en sväng till ett slott på Åland där jag å Fredrik tog guidad tur
Jolin å pontus var inte intresserade hehe sen grilla på kvällen igen söndag tog vi en tur i mariwhamn med lite lunch för sen båtfärd hem. Har varit skoj å trevligt lugnt å skönt
Nu tillbaka till verkligheten tror att jag ska ta en lång ridtur ikväll med lin prins. Härligt!
 
 
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

I natt

Bär det av mot åland. Vi åker runt kl 0100 mit sthlm å sen båten till åland kl 0645. Typ 6 timmar på båten. Men de ska nog gå bra de tror jag allt. Ska bli skönt å badkläder ska med. Ska bli. Dock är vi hemma sent på söndag kvällen men de är smällar man får ta. Så hem kolla till hästarna å byta hage på dom å sen packa det som ska med. Sen sova faktiskt. Så jag får några timmars sömn.

Publicerat: / Allt å ingenting

Det var..

Den helgen det. Det går alldeles för snabbt. Aja men hur eller hur så gick lördagen åt att vara i ullared å shoppa lite. Några 1000 kr fattigare. Men var inte direkt onödiga saker behövde lite somriga kläder. Å på häst avdelningen blev de vara flugmedel. Riktigt dåligt utbud men men. Det var kul ändå. Igår var de lugnt stallet å jaga tjurar haha 3 av 4 fick vi över i rätt hage får se om vi fåröver den sista idag då hästarna ska gå där så vill vi få över. Annars blev de lite grillning med jolin 0 Pontus. Mycket trevigt. Idag jobb

Publicerat: / Allt å ingenting

De lär sig

Ja nu har de varit dåligt uppdaterat här. Men har varit fullt upp på nya jobbet å sen har jag varit alldeles för trött om kvällarna. Är inte van vid så mycket liv å rörelse runt mig. Men jag tycker att det går rätt bra faktiskt. Kan ta för mig mer å mer. Hållit i några lekar själv å så. Visst de försöker ju köra över.mig men de lär sig snarr att de faktiskt är jag som bestämmer åxå. Så i morgon har första veckan gått. Så två kvar efter det.En lite "sommarlov" haha är ju en del kvar att göra å sådär . Nu taggar jag ullared på lördag.

Publicerat: / Allt å ingenting

Första dagen!

Nu är första dagen på nya jobbet avklarat. Är.lite trött kan man säga :-P mycket barn å skrik å gap. Å man har inte hittat sin plats i ledet än. Men de kommer hoppas jag. Ska ju va på samma ställe 3 veckor. Men annars får jag nog vara nöjd tror jag.

Känns ändå lite lustigt att inte åka till okg men de kommer nog gå bra. Får väl söka andra jobb åxå sen. Beroende på hur de kommer att se ut. Men det löser sig alltid. Har så mycket att se fram emot nu å de känns bra. Just nu mår jag bra. E
Trots att jag börjar få ont i halsen :-P

Lär sova gott i natt :-P

Publicerat: / Allt å ingenting

sista dagen

Idag är de sista dagen på detta jobb.. känns både konstigt å bra. känns konstigt då de varit "mitt" sen drygt ett år tillbaka. men bra för at tjag faktiskt har hittat ett annat jobb.. så vi får se vart livet bär iväg..

Top blev genom gången massor av massören igår.. han är stel å ömmar lite i ryggen men itne farligt.. han var lite sned men tror hon fick tillbaka det då han gick mycket bättre sen så nu vlir de lite rehab för honom nån månad framöver men de är ju bara att ta.. så promenad en vecka för att sen kravlöst sida ett par gånger å sen med tömkörning å öka å lägga in lite trav å sist galopp men inte tvinga ihop honom så att säga.. så hon verkade inte jätte förskräckt mer än att ha är så stor.. å klart har han varit seg så är de ju svårt att rida korrekt åxå.. men selenet hoppas jag kommer snart så man kan få komma igång med det.. sen masserade hon rumpan..ojojojojoj vad skönt de va sa han va så skönt så han var tvungen att stå å pilla på mig å bet tag i min axel som fan så den är blå nu hahaha

ananrs? ja idag är de till polisen å fixa ett pass så m an kan åka till tyskland sen i början på juli.. sen kommer en tjej å ska rida sokki så vi ska gå genom lite å sådär.. spännande.. sen promenad med top å massage på rumpan

Publicerat: / Allt å ingenting

ta hem

ja de är dags att se över vad man har för saker på jopbbet egentligen som man spridit ut haha.. så de är dags att ta hem de som är mitt så man inte glömmer nåt för har jag väl lämnat mitt kort så kommer jag ju inte in igenså de vill nog till att man komme rihåg att rensa allt.. ska se vad jag har i mitt skåp i omklädningsrummet åxå.

annars så är väl åland i stort sett bokat (hoppas jag) hade varit sååå kul att få komma iväg.. även Ullared har vi bestämt.. då ska jag passa på att köpa lite luftiga linnen å tröjor å kanske ett par shorts eller två om de har de.. leggings åxå.. de går det åt på sommaren.. annars är de lite skurgrejer så man kan skura stallet å även se om de har nåt annat roligt på hästavdelningen haha

idag kommer ju då massören till top hoppas verkligen inte att de är nåt jätteallvarligt.. vill att min prins ska må bra så vi kan ut å rejsa i skogen ju.. har även hittat en tjej som vill rida sokki ett par dagar i veckan de är jättebra.. hon har egen islandshäst å tävlar honom å¨har vunnit flera priser så de känns bra att de är en islandskunnig tjej som ville rida honom lite.. så nu rullar det på.. bara top som ska bli helt bra åxå... håll tummarna för min älskade vän!
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

försöker..

att inte tänka så mycket på allt.. försöker att ta de lite som de kommer men de är inte så lätt alla gånger.. men nu är de klart..
jag slutar mitt nuvarande jobb på OKG på fredag å börjar inom barnomsorgen på måndag.. jobbar då 3 veckor inom de för att sen ta ledigt.. för att sen bäörja till hösten.. känns spännande faktiskt.. har trots allt varit på okg i ett antal år sammanlagt nu..så hoppas att de kommer att bli bra på de nya som kommer ske i mitt liv..

hoppas bara att top blir bra med så man kan börja träna honom på riktigt så att han kanske kan komma ut på lättare tävlingsbanor. bara för skojs skull.. de hade varit kul.. men forst fokusera på att han ska bli "frisk" vill ju ha min kompis vid min sida ju..

ananrs som sagt.. bröllop i sommar... resor... förhoppningsvis massa mysiga ridturer.. kanske även körturer med sokki de hade varit skoj... =) men de får vi se vad som händer..

men som sagt nu försöker jag bara att inte stressa upp mig för allt som är runt omkring.. det kommer nog att gå så bra så.. så länge som jag verkligen försöker att inte stressa upp mig=)
 
 

Publicerat: / Allt å ingenting

mycket på gång

ja deär mycket nu.. både bra å halvdåligt..

jag har fått nytt jobb: bra!
åka till Ullared: bra!
vi ska åka till åland på midsommar: bra!

Skickat efter remiss till top för ryggen så vi kan röntga honom: inte lika bra men bra att vi får remiss så blir han heltuppkollad..

ska låta massören kolla genom honom på torsdag. hoppas på att selenet funkar.. men de får vi ju se.. men ja hoppas de inte är allvarligt utan bara musklerna. ska även kolla upp sadeln på torsdag. kanske är så "lätt" som att stoppa om den kanske eller nåt.. ja inte spekulera bättre att vänta å se vad hon säger.,..

min älskade vän!
 

Publicerat: / Allt å ingenting

glad... ledsen.. glad.. ledsen

ena sekunden glad.. wie härligt! nu ska jag göra både de ena å de andra...ledsen i samma sekund efter tanken på att jag är glad.. vet inte vad felet är faktriskt.. men känns inte riktigt bra gör de inte om jag ska vara ärlig.

ähh skitsamma ! orkar inte!

Publicerat: / Allt å ingenting

5 år idag!!


Tiden går så fort" idag är de 5 år sen du lämnade mig här utan dig! Utan dina vackra ögon att titta på varje dag. utan din nyfikna blick. utan din härliga färg. du lämnade mig utan att vi nånsin mer kan få galoppera sådär fort över ängarna som vi båda älskade. du lämnade mig ensam med alla mina tårar.

men jag vet varför du lämnade mig.
du hade goda skäl till att lämna mig å vandra vidare.
den smärta du hade är mer än ett gott skäl till att få somna in å få galoppera på de evigt gröna ängarna, få äta så mycket grön gräs du vill. Hoppas att du har många vänner där uppe. hoppas att du tänker på mig nån gång som jag tänker på dig. dock så tror jag att jag tänker mer på dig. du var ju min räddande ängel i livet. utan dig hade jag inte stått här idag. jag tänker på dig mer än jag trodde att jag skulle göra. jag var rädd för att jag skulle glömma dig!. men jag kan aldrig glömma den som verkligen på riktigt räddade mitt liv..

jag älskar dig <3 vi kommer att ses igen. å vet du vad? då kan vi springa över ängarna tillsammans igen.

R.I.P Egon *2001-2011<3
 
dagen då vi åkte till veterinären
 
Älskade älskade häst!!