Publicerat: / Allt å ingenting

Snark

Ja tiden går fort. Har egentligen inte så mycket att säga. Colton är nu 2.5 veckor gammal.. Han är rätt lugn av sig men på senaste så har han ibte velat sova riktigt. Verken på dagen eller natten. Så det har varit lite gnälligt å lite tufft. Men men de ger sig ju de åxå så småningom. Han kommer snart inse när det är dag å när det är natt.  Annars har vi bara varit lite på stan å sådär. Promenader osv.. i helgen blir de kalas för min älskade pappa som fyller 60. Helt sjukt..  Han fyller 60 år. 😯 ser honom inte direkt som 60 år. Men ja.. en annan blir ju 32 snart så tiden går. Sen februari är det farmor som blir 99 år. Åxå helt sjukt. Helt helt sjukt. Hoppas verkligen hon får.uppleva sin 100 års dag så hade varit så Sjukt coolt så de finns ju inte å då får man tydligen telegram från kungen åxå. Hur Nice är inte de då.. 😁 nä de hade varit skoj..  Men ja här näst är det att se hur julen blir.. å sen planera coltons namngivelse dag så så ser det väl ut tänker jag just nu. Nu ska vi försöka natta mister här å se om man kan få sova några timmar iaf innan det är dags att gå upp å ge honom mat igen.. *snark* 😪


Publicerat: / Allt å ingenting

5 dagar

Ja nu är älskade Colton hela 5 dagar gammal redan.ja tiden går fort å lär fortsätta görs det. Men allt går bra. Han är snäll å säger inte så mycket. Gnyr mest men skriker gör han sällan.  Enbart om det är nåt speciellt. Om han är JÄTTEHUNGRIG eller på skötbordet bör man byter blöja. Han är inte jätte förtjust i att byta blöja hehe.  Men han sover faktiskt bra på natten. Så länge man ger honom mat när han vill ha så sover han 3-4 timmar i sträck å relativt lätt att få att somna om. Förutom idag då tyckte han att vi skulle gå upp kl 7 så de va vatavaty görs det för att han seb skulle inse att han va trött å decka hihi 😜


Annars har Jag varit på stan en snabbis medans  han fick stanna henna mes pappa. Köpte blöjor för första gången haha Kändes konstigt men ändå bra :-) 
Å nu har han varit ute med pappa en sväng så han somnade i vagnen å ligger nu å sover i sin vagga. Älskade unge 😍

Annars så händer inte så mycket nu då man inte bör låta barnet va i stora folksamlingar osv pga smittrisk för rs-virus osv. Men längtar tills man får visa upp honom för hela världen 😁 men det kommer. Nu myser vi bara en massa 😊

Tänk när han bara va såhär liten.

Tiden går fort. Tror detta är från första ultraljudet i v 12


Publicerat: / Allt å ingenting

Han är här!!

Ja. Då anlände vår son till vår värld igår. Här kommer den korta historien. För kort är den :-P


Vid kl 0730 den 13/11-17 så vaknade jag med att jag hade ont. Kände att det värme i "magen" på ett sätt de inte värmt förut. Så jag tänkte att det är säkert förvärkar men tanke på att jag gått över tiden ett par dagar. Får 4 sånna inom loppet av 20 minuter. Då blir jag fundersam på om det kanske är mer än så då jag inte haft nåt alls under hela graviditeten. Ringer en nära vän å rådfråga henne. Hon säger då att jag jag ska klocka värkarna å sen förbereda Fredrik på att kanske få åka till förlossningen. De kommer värkar från 20-40 sekunder långa men typ 8 min mellan så jag avvaktar. Min vän tycker ändå jag ska ringa förlossningen. Så jag gör det. De säger att jmjag ska komma in men ändå va beredd på att kanske bli hemskickad. Ringer kl 10 till fredeik å säger att han får komma hem å.hämts mig. Nu är det 2 minuter mellan värkarna som sitter i runt 1 minut.  I bilen kommer de lika tätt. Kommer in på förlossningen. Kl 1145. De undersöker.  Jagvhsr ont. Men de säger att det är nåt som heter pinvärksar  alltså fejkade värkar som blivit efter hinnsvepningrn jag gjort. För.är.inte öppen  nånting alls p inte redo. Får.ondare å ondare. Kl 1330 kollar dom mig igen
Å. Ingenting.  Fr3drik får ut å lägger parkeringspengar å frågar om han kan käka lunch. Ja visst det kan han. Kl 1420 ungefär så känner jag att de blir blött mellan benen... blod! Så ringer barnmorskan som kommer p känner. Öppen 8 cm!!! 8cm!! På 50.min har jag öppnar mig 8 cm. Helt sjukt.  Men ja hade ju ont så in i helvete under de 50 minuterna så byta kläder å börja förbereda.. å fredeik ovetandes kommer  in kl 1430 å undrar vad som händer.. hinner inte med bedövning å är rädd för.lustgasen så de testar vi på lägsta dos. Kl 1552 är Colton ute. Åjag är bara sååå bäst å så stolt över mig själv. Jag don varit så rätt för smärtan p att jag inte skulle få bedövning.  Men ja.. nu hann jag inte få.det. Helt sjukt känsla. Å vilka krafter man har. Helt sinnes. Men nu är han här. 2980gram tung å 47 lång. 

💖


Publicerat: / Allt å ingenting

BF

Ja idag har jag bf.. Men bäbisen vill inte titta ut än. Igår var jag i Västervik för att koll å blodtryck å tillväxtultraljud sol visade att han vara väger ca 2669gram.  Normalt väger de ca 3500 gram. Så han är inte så stor. Så han är nog inte redo att titta ut riktigt än. Men får.hoppas att han kommer snart. Vi vill att han ska komma nu men får väl snällt vänta. 


Men här lite ont i fogarna å det är sammandragningar  titt som tätt så hoppas ändå att det kan va lite på gång nu.


Publicerat: / Allt å ingenting

En liten tripp

Jahaja då blev det en tripp till förlossningen i måndags efter ett besök på mvc.  Hade högt blodtryck  :-O 150/110 inte bra.. Så högt har jag aldrig haft så.köndes inte bra. Mådde inte dåligt eller så men FL i Västervik tyckte jag skulle komma in. Så kl 12 ringer jag Fredrik så han får komma hem å hämta mig så vi kunde åka. In å ta ctg  blodtryck urin-och blodprov.  Som inte visade några fel. Blodtrycket hade sjunkit något men de ville ha kvar mig under natten.  Nytt ctg å blodtryck innan natten. Tidig morgon nya prover å blodtryck som hade sjunkit igen. Skönt.. ett sista ctg.. där fick jag ett vena cava syndrom (heter det så?) Blev iaf yr.. syn p hörsel försvann. Aldrig varit med om liknande fy fan. Vill aldrig va med om det igen... när jag väl började komma tillbaka till mig själv så försökte vi hitta hjärtljuden på vårat lilla hjärta. Men han är svår att få tag på. Vilket han var de gångerna innan åxå.. men vi hittade tillslut. Lite snabbare hjärta ön innan hade han..  pga det sol hände mig precis innan?  Men de va inget farligt å allt såg bra ut.. Så skulle vila en stund för att sen få åka hem.. Ska till Västervik i morgon igen för ultraljud å blodtryck.  När man haft eller har högt tryck vill de se så barnet mår bra å så att det är tillräckligt med fostervatten kvar. Jag personligen tycker de kunde sätt igång mig då jag ändå är så långt gången.. men men inget jag bestämmer så får snällt vänta lite till. Men hoppas verkligen att han tittar ut snart.


Vi längtar efter dig Älskade C! Snart är du i vår famn å vi alla kan starta en ny framtid tillsammans. ❤ även alla runt omkring oss väntar på dig. 


Publicerat: / Allt å ingenting

På hans begäran.

I dag har jag tagit det lugnt med Jolin en sväng hos henne. Pratat massa.. lagat lite lunch å sådär. Pratat massa bäbis å.förlossning osv. Börjar ju närma sig för mig nu så hoppas att han vill titta ut snart. 😁 annars är de lugnt. I morgon blir de sjukgymnast för att kolla min nacke innan förlossning osv. Så kan de underlätta lite. Sen ska Fredrik å jag baka lite .. på hans begäran 🤣😂 biskvier va de visst han ville ha hehe så visst kan han få det. Relativt enkelt att baka faktiskt. Få dom snygga är desto svårare men ja vad spelar ser för roll när det är hemgjort?  😁 så ska bli kul. Fredags mys med min älskling hela dagen 😁 för att sen på lördag gå på 70-års kalas/fest. Men ja de får va allt för nu.. ska kolla på "shannara chronicles" å sen sova.. får ju inte sova så mycket nu då Fredrik börjar bli förkyld å snarkar som en idiot 😮 men ja shit happens. Ha de bra hörni !