Publicerat: / Allt å ingenting

Tillbaka

Ja då är man tillbaka i vardagen efter 3 dagar ledigt å vistelse o Uppsala/sthlm.


Åkte i måndags efter mvc där vi lyssnade på bäbisens hjärta 😍 sååå mysigt. Så de ska man tydligen göra varje besök nu fram till bf. Gjorde även glukosbelastning å hade 4.4 i socker i fastande å 6.8 efter glukos så inga som helst tendenser till diabetes 😋 sååå skönt. Efter de begav vi oss av till Uppsala landade där ca kl 18 så då fick vi lite mat. Vi bodde hos Fredriks bror :-). Sen tisdagen tog vi tåg å.tunnelbana till Djurgården å gröna Lund.  Va inne där ca kl 14. För sen kl 20 så var de dags för Brad paisley. Åkte några lugna karuseller å spelade på lite hjul å sådär men vann inget :-(  men vilken konsert sen. Herregud. Helt sjukt. En av mina idoler live.. på scen från usa... å man stod på rad 2 å såg så jääävla bra  :-D helt underbart. Väntar bara på Tim mcgraw nu åxå. Men tror inte att han kommer till Sverige dock.. men ja underbart. Sen lugn onsdag åkte hem ca kl 19 så va hemma strax innan 00. Så direkt i säng.

Sov till 0930 så upp å ut å ta in hästarna. Selade på top å så gav vi oss ut jag å Fredrik. Åkte längre än top dragit innan. Vi har inte ens ridit där. Å han är vara såååååå bra. Som om man inte gjort annat. Älskade häst. Finner inga som helst ord. Så nu blir de en körlektion på måndag sen ska jag testa att åka ut själv på en liten kort tur. Sokki funkar ju bra så Fredrik ska testa honom ensam i helgen. Dock måste vi komma på nåt sätt att få upp tops rockard lite i skaklarna när man ska spänna för då  den är så jävla tung men ja de kan vi klura på hihi. Ubde4bsr jätte iaf han lyssnar på allt å vill helst inte skritta hihi. Fixade även ett av mina flugtäcken så han kan ha det när man kör. Han va mycket lugnare med allt när flugorna inte kom mot kroppen  :-D

Aja så har det sett ut  :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

In i 25e veckan

Ja vecka 25 vandrar man in i idag. Å känner mig faktiskt större. Vikten står någorlunda stilla men känns att jag blivit större om magen så att säga. Dock syns de inte för de som inte vet om graviditeten tyvärr:-( hade velat ha bäbismage nu så slipper folk tro att man enbart är ett getto liksom. Men ja inte mycket att göra nåt åt. Mina nära vet iallafall.  Så känner ni i ryggslut å bäckene att det börjar bli tungt. Speciellt i jobbet men det är bara stå ut å hoppas man får gå i september. Får ta allt lite mer i lugn å ro så att säga. I min egna takt. Men ja hade varit skönt om de va september haha.

 Annars så älskar jag min häst som bara är bäst helt enkelt haha.

Maken är hemma igen. Dock gick nya bilen sönder på vägen så den står på en verkstad i Gamleby *suck*  så vi ska försöka att få hem den. Aldrig får man vara riktigt glad men ja så är de.

Ikväll ska de va nån grannfest med lite grillning å sådär. Ska bli trevligt. Ett tag iallafall haha. Så går vi på jobb i morgonkväll igen. De blir 6e dagen på rad*pust* sen ledig i 3 dagar iaf med en sthlm/Uppsala trip :-)

Fick hem mina supersköna mammajeans jag köpt. Ser ut som vanligt men sitter skönt runt magen :-D 


Publicerat: / Allt å ingenting

Borta i 5 dagar

Ja nu har Fredrik varit borta i 5 dagar. :-( men han kommer hem på fredag.  Ibte pratat med honom på ett dygn då han skulle upp på fjällen å vandra en sväng. Han fick iväg.ett mail i natt å det verkar som att det är så underbart där uppe. Hade velat va med men i nuläget? Nä haha 😂 orkar ju knappt gå ut till hästarna i hagen 😛 men nån gång ska vi upp tillsammans å vandra lite. Annars så inte mycket. Jobbar dagpass nu 😥 5 dagar å en kväll men sen ledig måndag till onsdag när vi åker till sthlm. Ska även göra glukosbelastning på måndag å mäta magen å lyssna på hjärtat. Seb åker vi mot Uppsala där vi ska sova hos hans bror. :-) ska bli skönt att komma iväg lite. Annars ikväll blir de bio i Kalmar med en väninna. Ska åxå bli kul va länge sen vi sågs nu. V

Filmen vi ska se är "wish upon" så lör.va trött på jobbet i morgon 😂 då den börjar kl 2045 men ja de får va så helt enkelt ibland kan ju lägga mig tidigt på torsdagskvällen vilket de antagligen kommer att bli.

Tänkte även hinna med att köra sokki eftermiddag innan det är dags att åka till Kalmar  vet inte vart jag ska köra bara. Tråkigt att körs samma sträcka hela tiden bara. Men det löser sig väl 😛 så ser det ut just nu.

Angående bäbisen? Jo men jag mår rätt bra faktiskt. Känner av han ibland å sådär. I stressade situationer... eller när jag är lite ihopböjd eller ska ligga å sova eller ta de lugnt. Så tror nog att det går bra 😁 snart dags att gå in i v 25 😮 tiden går fooooooort!! Men ja i slutet lärde väl kännas långsamt ändå haha. Aja de va allt för nu :-) 


Publicerat: / Allt å ingenting

Vecka 24

Ja då går jag in i vecka 24 av graviditeten.


Tiden går så fort. Nu känner jag att det far runt som fan där inne 😂 han är livlig den grabben med starka åsikter det känns. Hoppas han inte är allt för hård i psyket sen 🤣 nädå de ska nog gå bra 😊 så de känns som att det händer lite nu.


Annars så har min kära make lämnat mig! 😢 nädå ibte helt bara för en vecka.. Men ändå 😮 det är jättelänge ju. Men ska ju ändå jobba så. Jobbar ikväll ledig söndag å måndag sen dagpass tisdag-lördag å kväll söndag så. Surt att behöva jobba nästa söndag då vi har bröllopsdag men ja vi får hitta på nåt tillsammans innan jobbet. Sen efter de är de glukosbelastning, mätning av mage å lyssna hjärtljud. Seb åker vi till sthlm. Liten minisemester tillsammans  har ju ingen  semester så.

Utöver det? Rida söndag.. köra top på måndag försöka köra sokki på onsdag.. köra top på torsdag kanske rida en sväng på lördag sen får vi se. Ska väl försöka städa å tvätta lite under veckan åxå. Tar man lite varje dag så ska jag nog orka 😛
 
Så ser det ut för tillfället :-)


Publicerat: / Allt å ingenting

Alla mina pojkar!

Snart kan man nog kalla top inkörd 😁 är så glad.  Idag va vi ute på en ca 40 minuter lång runda å han lyssnar sååå bra på precis allt. Är så underbart härligt att bara kunna rulla på ute å han ibte bryr sig om nåt.dessutom tror jag att han gillar det då han höjer svans å öronen är med hela tiden. Älskade häst min livskamrat.  Du å jag klarar allt! 💞 så ska bli lite "lektioner" i körning sen så man kan bli ännu bättre då jag inte orkar rida direkt några hårda pass. Nä riktigt kul är det. Å tror att lillkillen tycker de är rätt okej åxå då han är helt lugn där inne :-D alla mina älskade pojkar ! Snart 4 pojkar i mitt liv. Fick in i v 23 igår. Tiden rullar på den åxå.


Tog även en tur med sokki efter men han trilskas lite å vill inte alls lyssna. Sån skillnad på dessa två hästar så de finns ju inte. Top lyssnar på så små hjälper medans sokki ignorerar haha men de fick bättre mot slutet.

Ja denna vy kan man lätt vänja sig vid. Det trodde jag inte för några år sedan.



Publicerat: / Allt å ingenting

Det vill jag inte

Ja men de blir ju ett tag mellan inläggen men de är för att det inte händer så mycket  ska jag va ärlig nu så vill jag bara sluta jobba å gå hem. Börjar känna av foglossning å ligamenten. Om ibte annat så skulle semester sitta fint men det går tyvärr inte då jag inte har nån betald sådan :-( men men bara att stå ut med ännu en sommar utan semester. Nästa sommar får jag förhoppningsvis va hemma :-P det ska jag se till! 


Annars så ja. Det är hästar.. Ja de är.välndet jag håller på Med :-P en tjej som ska bestämma sig på torsdag om hon vill ha hästarna som medryttare eller inte  helst vill de ju ha allt gratis men det går vi inte med på. Jag vill ibte finansiera nån annans hobby. Visst jag betalar för hästarna ändå å visst de blir ridna men de där ibte heller av att stå så hellre de än att betala för nån annan faktiskt. Så vi får väl se.