Publicerat: / Allt å ingenting

då å nu

jaha.. igår så var de en tripp till kalmar.. å vi kommer hem med en ny tv:P den andra går ju snart inte att titta på... skärmen låser sig å blir starkt i färgerna.. svart i ena kanten osv.. så de fick bli en ny...=) dock inte inkopplad än då min älskling är på sin utbilding till i morgon kväll så de blir nog på tisdag kväll som vi kommer att titta på den för första gången.. spänande:P haha
 
idag så har jag inte varit utanför dörren än å kl är snart 16,30 hah amen de blir lite senare nä rjag ska till stallet för att fodra hästarna.=) för nu så regnar inte så farligt längre så nu får dom snällt vara ute några dagar till innan de rä dags att stalla in för natten,.
 
annars så händer de inte direkt något. längtar till att min älskling kommer hem å de är bara som tur är komme rhan ju hem i morgon kväll=)..
 
annars vet jag inte.. på lördag så vill jag åka till ölands skördefest så ska försöka få dit min älskling å se hehe  på söndag hoppas jag att de händer nåt då vi firar ett år som förlovade känns helt underbart alltså.. snart varit tillsammans i tre år.. tiden går så fort.. kanske nästa lite läskigt fort ibland.. å ibland går de långsamt.. usch vet inte vad man vill att den ska gå egentligen:P hehe

Publicerat: / Allt å ingenting

regnrusk

 nu är de verkligen regn å rusk ute.. gillar de å gilra de inte.. jag gilalr inte när de regnar när man ska rida.. de är hemskt.. han är blöt å jag blir blöt.. nä inte skoj. men annars tycker jag de är mysigt med regn..
 
förkylningen har väl blivit lite bättre.. känner inte så mycket längre.. skönt de.. men yrseln har kommti inatt var de hemskt.. men hoppas att de försvinner.. de kommer ju frn nacken de vet jag ju men ändå..
 
idag har jag varit med A å L.. de var mysigt.. lite lunch å snacka massa skit.. alltid skoj=)
 
ivkäll bli de annars lugnt.. blivit beordrad att göra kycklingpaj.. så bäst att jag gör de då hahaha,,
 
i morgon blir de iaf kalmar en sväng... får väl se om man hittar nåt där..sen blir de tidigt isäng.. älskling ska upp tidigt å lämna mig på söndag morgonen.. han ska på utbildning å kommer hem måndag eftermiddag. men är ju bara en natt så de är lugnt hehe..
 
ja annars har jag inte så mycket att säga faktiskt:P

Publicerat: / Allt å ingenting

velar...

Jag vet inte hur jag ska göra. skaffa medryttare eller inte.. på ett sätt vore de skönt dom dagar man inte har nån lust alls. för synd att  han bara ska gå å inte göra nåt.. även om han kanske tycker de är livet på en pinne.. men jag vet inte.. men ändå så känner jag mig kräsen.. vill ju veta att personen i fråga kommer ta hand om min häst.. men menar de är ju itne direkt så att han ska flytta n ånstans.. ag kommer ju ändå att vara uppe i stallet mer än medryttaren.. men jag vet inte. tankarna bollas fram å tebax.. mn vet inte hur jag vill göra riktigt.. nu i vinter vore de ju skönt hehe:P.. men ja.. kan ju lägg aut annons å skriva att jag endast skaffar medryttare om jag hittar en som passar oss båda å seb välja nån som jag verkigen tycker om.. menar vill ju att persnen ska kunna vara ärlig mot mig å rak om de är nåt..
gaaaaah!!! blir galen på de.. vet inte vad jag vill riktigt.. tycker ändå att jag borde ta mig ikragen.. jag går ju trots allt hemma å har all ti i världen.. men vet inte varför motivationen bara försvinner ibland.. fattar inte varför:S de är de som är de jobbiga att den bara försvinner.. *morr* aja får väl se om jag kommer fram till nåt.. nån som har nån åsikt:P?

Publicerat: / Allt å ingenting

Jag vara förkyld:(

ja. då har förkylningen kommit ordentligt nu då.. snörvel... hosta.. tryck i bröstet.. halsont... öronvärk.. fryser.. svettas.. ja.. men jag kommer nog försöka att hålla mig borta från sängen iaf.. har ju ingen feber.. så de b lir en skritur i skog å mark senare.. sålänge de inte regnar.. hehe fr då tänker jag inte sätta mig på hästen.. så de b lir skritt verkligen i skogen idag.. bland stock å sten så han få rlyfta hovar å träna lite.. kan han behöva.. haha.. får väl se hurmycket ed blir innan snön kommer.. jag gillar ju inte snö så när de komemr snö så blir de lätt att jag skiter i allt vad ridning heter så jag hoppas att de dröjer med den så jag kan rida mer.. men de är sånt man får se..
 
annars idag beställde jag hemgjord pizza hos mim pappa:D så åker dit i kväll å äter de.. devar så länge sen.mmmmmmm:-D

Publicerat: / Allt å ingenting

Man kanske skulle..

skriva lite oftare här...? jag har ju trots allt mycket tankar i huvudet som skulle behöva komma ut.. men blir lätt att man glömmer bort:P de maler i huvudet istället.. tex så funderar jag på om jag vill ha en medryttare på hästen eller inte.. på ett sätt så vill jag ha de så man har ett par dagar i veckan kanske som man inte behöver åka upp.. eller nån dag om man mår dåligt så får han komma ut på en tur iallafall.. eller om man behöver åka bort en helg osv.. lite avlastning..
 
visst jag har tiden men de betyder ju inte att man alltid har lusten till de.. men jag vet inte.. risk att jag blir för kräsen på personen.. jag vet att jag inte är den bästa ryttaren å att de finns maaaassor som är bra mycket bättre än mig.. men ja jag vet inte hehe.. får fundera lite till.. går ju iof att se om nån är intresserad först å är de de så kan man ju träffas å se vad man tycker då osv.. inget är ju deffinitivt bara för att man träffar nån=) men får väl se..
 
annars så vet jag inte vad som händer.. försöker att knyta nya kontakter.. men får väl se hur de går...
 
min nacke känns faktiskt lite bättre sen jag började träningen hos sjukgymnasten.. så hoppas att de kommer hjälpa faktiskt.. ltie bakslag blir de..men de går bra.. i morgon tror jag dock inte att jag kan träna då en förkylning smyger på mig.. ont i halsen å täppt å hosta.. iiiiinte bra de inte.. så de får väl vänta.. ska bara orka gå upp i morgon å ringa återbud bara hahaha:P
 
annars vet jag inte hur jag mår faktiskt.. de går lite upp å de går lite ner.. nu håller de sig nog ganska jämnt tror jag.. man tänker lite för mycket ibland bara.. men de är sånt som händer.. dock kommer jag sällan fram till nåt vettigt.. man skulle nog behöva ett bollplank å bolla tankarna med.. frågan är var jag får tag på ett sånt..?.. hmm nån som vet? helst nåt som kan bolla tillbaka så bollen itne bara försvinner ut i tomma intet:P
 
annars lasttränat idag.. gick väl sådär.. han tramsar bara.. tog 40 min... helt onödiga minuter då han bara står å tvärvägrar:P men när han väl bestämmer sig så går han rätt in å då är de inga problem.. han försöker inte backa ut eller nånting utan då står han bara där.. å de är skönt iaf.. menar... tar de 40 min att lasta om man ska bort.. ja då får man ju räkna med kanske 1,5 timme så man har lite marginal så går de nog bra.. men man får fortsätta att träna helt enkelt de är de ända.. tur han inte är rädd iaf de är de viktigaste helt klart..
 
i morgon så blir de lugnt.. får se hur min förkylning mår om jag kan rida nåt eller inte.. kan iof skritta en låååååång tur om de är så.. de skadar ju aldrig.. kanske gå ltie i skogen så man kan lyfta lite på benen.. de ska jag nog göra:D...