Publicerat: / Allt å ingenting

totalt meningslös dag!

ja denna jävla dag är ännu en av dom som man kan stryka ur almanackan..

Hästen gick inte på den förbannade hästtransporten idag.. vi försökte i  säkert över en timma men han gick halvvägs å inte längre.. han var inne en gång men vi hann aldrig att sätta fast honom så han slet sig å backade ur å slet sönder grimskaftet å stack iväg med en jävla brall ute på stallplanen.. å jag bröt ihop totalt!!! bara slängde mig på marken å storgrät.. min stackars älskling!!! vill inte att han ska bli sämre å jag mår så dåligt över allt detta som varit nu i flera månader så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart.. så ja vi kom inte iväg idag.. vet. ringer på onsdag så får vi se hur vi kan lösa de då om vi kan få nån att komma hit eller hur vi ska göra.. vill ju bara att han ska vara bra nu så man kan släpp aut han i hagen så han får lite ro ikroppen.. för idag hade de nog hänt nåt för han var alldeles svettig när jag kom upp till stallet så nåt måste ha hänt..han bara stressar runt hela tiden.. han har  blivit som förbytt han är inte samma häst längre.. hoppas VERKLIGEN att jag kan få tillbaka min häst som han ska vara... vill ha tillbaka honom!

men jag fivk iallafall min tatuering igår... efter mycket om å men.. tatueraren var TRE timmar försenad så vi fick vänta i tre timmar på att han skulle komma så vi var inte hemma i stan förän vid 21 i går kväll å var i växjö vid 12.. men men fick den iallafall å jag är helnöjd med den iallafall=)

Publicerat: / Allt å ingenting

tattoo dags!!

ja på söndag åker jag å älsking till växjö på tatueringsmässan..
så de ska bli skoj å få tatuera sig igen..
då blir de 1986 i nacken:-D
å älskling ska tatuera sig på underarmen..
de blir spännande, har aldrig varit på tatueringsmässa innan..så de ska bli roligt..:-D
skönt att få tatuera sig igen..

någon annan som ska dit?
eller någon som är sugen på någon tatuering? i såfall vad?;-)

Publicerat: / Allt å ingenting

händelserik dag...

börjar med att jag gick upp vid 0530 upp å åka direkt till Linköping... TRÖTT!!!! kom dit å började med en röntgen,, ligga på en brits å puttas in i en cirkel som snurrar.. bara att blunda så man inte skulle bli yr.. tog kanske 10 minuter...sen tog vi en fika för att vänta på läkarna.. kom in till läkarna.. trem specialister å en lärling.. dom klämde å kände å böjde å bände...men dom hitta inget fel.. mer än att jag har sån jäääävla värk.. så ja.. de är nog nerverna.. så nu ska jag magnetröntga nacken å se så de inte sitter där.. å så få rjag inte ha böjd armbåge.. just för att nerverna ska få helt fria banor att röra sig på.. så jag ska skickas till magnetröntgen å smärt klinik i västervik..

de va de

på vägen hem så svängde vi förbi där pappas jobbarkompis/vän bor å kollade hur han bor säger bara en sak.. VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! han har massa får åxå som vi hälsade på lite.. kompisen va dock inte hemam så vi kunde inte gå in till dom så de får la bli en annan dag:-P..

Sen så är de så att min underbara älskling äntligen har fått jobb här i stan å är så GLAD för hans skull..
*viskar*
å fö rmin åxå då de betyder att jag får ha honom kvar här istan vilket jag vill.. vill vara med honom hela tiden.:-D

ja så nu är man hemma igen å ska fira lite :-P frågan är bara vad man ska äta...hmm..

Publicerat: / Allt å ingenting

vågar någon?

vågar någon stå för att dom läser min blogg??
skriv något så att jag ser att du vågar...:-P

se det som en utmaning..haha ;-)

Publicerat: / Allt å ingenting

lätt nervös nu:-/

ja nu börjar de kännas faktiskt.. nervositeten inför torsdagens alla specialister som ska klämma å känna på min onda handled.. de kommer IIIIIIIINTE att bli roligt kan jag tala om för fyyy faan vad ont jag kommer att ha efteråt.. men ja de krävs ju de åxå om jag ska få en chans till att dom ska kunna hitta något fel på skiten.. å jag hoppas ju verkligen att dom kan lokalisera felet å förhoppningsvis  göra något åt de.. så de kommer inte att bli någon rolig dag inte.. upp kl 0515.. åka mot linköping vid 0545. å väl på sjukan så börjar det med en röntgen på båda handlederna åt alla de möjliga håll.. (bör tillägga att de är FÖRSTA gången dom ska jämföra handlederna med varandra) sen efter de så är de dags att träffa "alla" specialister (vet ej hur många de fick ihop, men de lät på dom som att de skulle va många då de tagit ett halvår att få en tid:-/ ) å där lär dom väl klämma å känna så de skriker om de, böja å bända.. så jag tror inte att jag kommer at tvara så kaxig på fredag om jag ska vara ärlig.. hoppas att min älskling kommer att ta hand om mig på fredag..hoppas hoppas hoppas...


Publicerat: / Allt å ingenting

pillepill..

med min nya mobil som jag fått hämta idag:-D hihi skönt att slippa den gamla där man inte hörde vad folk sa men dom hörde mig.. pinsamt när de är nån som ringer som man inte känner å så håller man på att skrika "hallå!!!" i luren som en jävla galning hahahah:-P

den är vit..med röda sidokanter på:-P

men fy faaaaan vad grejer de är på den..:-O kommer inte använda ens hälften av grejerna..å mer än hälften fattar jag inte äns vad de ska va till eller vad de är..haha men de är väl så.. jag börjar bli gammal de rä de de handlar om.. de är appar hit å appar dig å så ska man lägga ut saker på facebook via mobilen hitan å ditan,. nädu.. jag är nog till hälften gammeldags å hälften "ny" hehe:-D eller nåt sånt..


Publicerat: / Allt å ingenting

6 månader... eller ett halvår.. välj vilket du vill:-D

japp idag så har jag å min underbara älskling varit tillsammans i 6 månader.. känns som att tiden bara har sprungit iväg.. vart tog tiden vägen?:-O men de gör inget bara jag får vara med min underbaraste älskling.. å de vet jag att jag får..

"Du betyder så mycket för mig,
Du får mig att blicka framåt.
Du får mig att känna mig älskad.
Du får mig att skratta.
Du får mig att må bra.
Jag älskar dig mer å mer fö rvar dag.
Jag hoppas att jag får tillbringa hela min framtid med dig.
Jag älskar dig massor!! "


så ikväll blir de att gå ut å äta lite gott tillsammans.. åka hem å fixa en god äppelpaj med vaniljsås till efterrätt å sen bara mysa järnet med varandra... Älskar!!


Publicerat: / Allt å ingenting

jag blir så trött...

på dessa jävla urtråkiga konversationer på nätet..!!!
tänk dig detta...
du sitter på msn..
å denna konversation sätter fart:

"Hej"

(jag) "hej hej"

"läget"

(jag) "jo de är bra med mig hur är de själv?"

"bra"

(jag) "vad bra"

* lååååååång tystnad*

(jag) "vad gör du då?"

"inget"

(jag) "okej vad tråkigt"

"mm"

(jag) "jupp"

----------------
finns de något värre än när någon skriver till en först å verkligen INTE har nåt att komma med ALLS? om man nu ska skriva till nån först så tycker jag att man får bjuda till lite för att hålla konversationen flytande.. för jag försöker alltid hålla igång de..men man blir trött av att fråga saker hela tiden som man bara får korta svar som "mm", "ja", "ok" på.. usch då kan man lika gärna låta bli att skriva till mig om man inte har något att skriva å om man inte kan bjuda till lite för att hålla liv å samtalet.. *usch*

Publicerat: / Allt å ingenting

jag erkänner...

att jag har bölat typ konstant de senaste 2 timmarna..

haha men de är inte som ni kanske tror nu..
jag är inte ledsen..
de har inte hänt nåt..

jag har bara...bara.. ja de är helt enkelt så att jag bara har tittat på en film.. en film som jag visste skulle vara sorglig.. men inte trodde jag att de skulle vara såhär sorgligt.. haha..

men hur som hellst så heter filmen "my sisters keeper" eller på svenska "allt för min syster" i början blev jag bara arg på den.. men sen så började de reda ut sig lite å de släppte å vände sig till tårar istället haha.. nä men den va helt okej.. kanske inte en film man sätter igång för att slö-glo pån direkt.. men en gång såhär.. så va den helt okej..

å jag har lätt för att böla till film så bara för att jag bölat så behöver de inte va en höjdarfilm hahaha:-P

nä nu ska jag nog kolla tradera en sväng..

tjut tjut!!!

Publicerat: / Allt å ingenting

i morgon är en annan dag..

"städa städa varje fredag och så varje juuuuul för de tycker jag är kuuul!!" *sjunger för full hals*

hmm vänta nu.. de va flera saker i de jag just sjöng som inte va som de skulle :-P

1. Det är INTE fredag
2. jag HATAR att städa :-D

aja men i allafall.. städat idag.. eller jag har diskat.. MASSOR :-P jag är så duktig så..
annars så har vi mysat med lite film i helgen.. vi ska väl snart hem till pappa å fixa sista tavlan till Fredrik.. åka å lämna min bil på verkstaden så att jag kan få en fläkt nu till hösten då de kan behövas när regnet kommer haha..
till stallet å mocka bajs sen ska vi va lata å onyttiga å köpa en pizza å bara dega lite.. sen i morgon så är de dags att försöka fixa lite saker som behöver fixas.. måste börja skriva på mitt personliga brev så inte min jobbcoach blir sur på mig haha.. de vill jag ju inte att hon ska bli..

men jag vet inte.. känns som att jag bara har en sak i huvet just nu.. smärta,linköping,läkare å resultat.. de är mycket de som springer omkring i min hjärna å jag vet inte riktigt hur jag ska koppla bort de.. men de är väl inget som ska kopplas bort egentligen.. för de är ju där å de är de som är närmast på min "att-göra-lista".. de kommer bli en grymt jobbig dag.. sen veckan efter de så är de iväg till Egons läkare å hoppas att hans knä blivit bättre.. så jag hoppas verkligen att jag får tillbaka min back on track på tisdag så man kan börja använda den å se om de hjälper knät på traven.. fattar inte varflr man inte följer sin intuition för..man lär sig aldrig haha.. jag beställde ett knäskydd i Large.. men kände först att ett Medium räckte men så mätte vi benet å mätte till Large.. men mätte antagligen på fel ställe för den gled ner massor så ja de är bara att byta å vänta på den nya.. aja de är som de är bara att hoppas att den kommer snart..

jaja Over and out!!

Publicerat: / Allt å ingenting

håller tummarna...

för min älskling just nu som är på "fortsättningsanställningsintervjuv"  så de är ett steg närmare jobbet så jag hoppas verkligen att han får jobbet.. han behöver de verkligen..jag behöver iof åxå jobb men jag koncentrerar mig på min handled för tillfället..ska ju till specialister om några veckor så de känns både bra å nervöst å jobbigt på samma gång faktiskt..

aja de är väl så.. ska sitta å hålla tummarna lite till..

Publicerat: / Allt å ingenting

Jag får se vart livet tar mig..

de är mycket tankar i huvet.. eller ja de är mycket tankar i huvet å de är lite tankar i huvet på samma gång..
jag tror att de rä så mycket tankar i huvet så att jag förtränger dom så att de blir lite tankar istället.. äh de är väl ingen som fattar vad jag menar men de bryr jag mig inte så mycket om.. de snurrar iallafall.. tror att jag sover rätt dåligt med.. eller nånting är de iallafall för att jag är trött hela tiden å känns som att jag inte orkar nåt alls å har ingen lust till nånting heller egentligen trots att jag vill göra saker hela tiden...

en framtid?
vad är de för nåt?
visst allt efter just denna sekunden är ju framtid..
men vart är man på väg egentligen?
är man på väg nånstans alls?
kommer man nånstans?
man drömmer å drömmer...
om en framtid..
med lycka..
med liv..
blir de så?
man kan aldrig veta..

de man kan göra är att drömma,hoppas å göra sitt bästa för att nå dit man vill..
jag försöker göra de men de är svårt att hålla upp huvudet ibland när de känns som att man är påväg att dyka..
men jag kommer aldrig att hamna där jag en gång hamnat.. så långt ner under ytan ner i dyn hamnar jag aldrig igen.
kommer iallafall alltid att ha näsan ovanför vattenytan.. å de är väl bra antar jag..

Ja jag får helt enkelt se vart livet tar mig...




hehe killen kollade just på youtube om jobbcoacher.. inte ens 2% av dom som har jobbcoacher (dom som svarade på enkäten) hade fått hjälp över huvudtaget av sin coach.. de är ett jävla skämt de är vad de är..men jag ska tillmin för första gången på tisdag så ska bli spännande å se vad som hände.r. jag har ju tyvärr inget val.. får inga pengar omjag inte går dit..:-/ dom kommer inte kunna hjälpa mig alls nu innan jag fått ett utlåtande från specialisterna i Linköping men som sagt ska bli intressant å se vad som händer:-P


Publicerat: / Allt å ingenting

pengar..?? hallå!! vart är ni!?!?!?

jaha då var de lördag..
å vad finns de att göra i denna staden en lördag när manär pank?
jadu.. låt mig gissa.. INGENTING!!!!! absolut ingenting finns de att göra..
visst jag är med den bästa.. men ja vi sitter bara här.. vet inte om vi sk ata en filt å en picknick korg å åka ut i skogen någonstans å bara mysa.. men jag vet inte om han vill de.. får väl se.. får väl fråga honom..

annars så... ja.. jag är här..

jag skulle vilja bjuda min älskling på god mat.. men de harman inte råd med.. skulle va mysigt att bara kunna åka iväg nånstans å mysa bara vi två.. ta in på ett mysigt hotell i en stad som ingen av oss känner till.. bara kunna göra de lite spontant.. men ja de går ju inte.. men de vore helt underbart att kunna göra de faktiskt.. att nångång i livet kunna få göra något helt spontant.. nåt stort spontant å inte bara.. "yey vi åker till kalmar nu" för de räknas inte det minsta..

*suck*..

visst jag är lycklig för de jag har.. jag har mina två älsklingar<3.. de är iof allt jag behöver för att klara mig.. men man behöver ändå annat för att de ska funka i längden.. men ja man klarar sig ändå ju.. men jag VILL!! Men man får itne alltid som man vill..

men jag har dig älskling å de är allt som betyder något för mig!!

Publicerat: / Allt å ingenting

fredag igen då?

ja då va de fredag idag då.. eller?
jo men de är de väl va?
helg...
ja vad ska man då göra när de är helg?
samma saker som man gör mitt i veckan?
ja de är väl så.. alla dagar ser likadana ut..
skulle dock vilja hitta på något i helgen men ja de finns väl inte så mycket att göra antar jag..

någon med något förslag?

annars så är de väl som de brukar vara mest..
upp till hästen å mocka bajs å se så att han lever å ge honom mat..
man kan ju inte göra så mycket mer nu tyvär... å jag tycker så synd om min pojk så de finns inte..
men ja de är väl bara att gilla läget å hoppas att han är frisk till nästa gång..
ska iallafall mäta hans ben idag å köpa en back on track å se om de hjälper något.. jag hoppas att de kan göra de faktiskt.. men de vet man ju aldrig förän efteråt... men hoppas de gör jag ändå..

aja nä ska väl se om man kan hitta på något..

Publicerat: / Allt å ingenting

återbesöket avklarat...

men de kommer att komma ett till återbesök för min fyrbenta vän om tre veckor:/
ans knä är bättre men inte helt bra..
så de sprutade in en omgång inflammationshämmande igen så nu är de ännu mer boxvila att vänta..
men utan promenader denna gången..
han får gå ut å beta tillsammans med mig men dom ville inte att vi skulle ut å gå något..
så nu blir de att beställa ett knäskydd från back on track åxå å se om de hjälper till lite på traven..
vilket jag tror att de kommer att göra..=)
de va inte så farligt dyrt heller.. 340:- för ett knäskydd så de är helt överkomligt..
så får man väl se vad som händer..

annars så är jag sket slut både i kropp å själ.. eller ja i huvudet iallafall.. de har varit mycket nu..
men de är väl bara att gilla läget antar jag.. sova ut på morgonen blir de ju inte så mycket av.. de är två gånger om dagen till stallet som gäller..fast pappa hjälper mig rätt mycket.. tack pappa för de.. annars hade jag nog inte orkat med detta.. jobbigt som faan.. men men de är så när man har djur..

aja nu ska jag nog äta lite innan de blir för sent..

ha de!