Publicerat: / Allt å ingenting

tråkigt men sant..

jahopp.. de jag tyckte kändes bra var inte så bra.. synd:/ nu blir han mest ståendes igen.. aja inget att göra nåt åt.. men de kommer bli svårt att hitta en ny medryttare.. är nog inte rätt årstid.. men de är ju denna årstid som jag vill hitta nån för då vet man att den personen inte bara "ger upp"  när de regnar lite.. men jag vet inte är ju vara att vänta å se.. mitt mål är ju att jag iaf ska hitta på något honom iaf 3 dagar i veckan.. när de blir snö sen så blir de en del skrittande i snön.. vore ju bra om jag kan hålla honom igång iaf i skritt i vinter för då är de bara att bärja med de andra gångarterna sen nrä snön å isen är borta sen.. de är mitt mål iaf.. å försöka att träna bort hans "rädslor" om de nu är rädslor vill säga..
 
veterinären kommer iaf på måndag.. raspa tänder å vaccination. sen ska ryggen kollas på. å se hur de ser ut så man iaf i såfall kan utesluta problem med ryggen på honom för nu när man sadlar å ska sätta fast sadelgjorden( då menar jag inte när man spnner utan bara när man sätter i yttersta hålet) så lyfter han å sparkar med ena bakbenet å vänder bak huvet fort nästan som att han ska hugga men han gör de inte med tänderna utan han bara kastar bak huvudet mot en typ.. så ja får väl se vad han säger om de..  hoppas att de inte är allvarligt... inte allvarligare än atthan inte har några muskler alls i ryggen ska höra med honom hur jag ska träna upp ryggmuslerna med tror jag å se om han kan tipsa mig om nåt..
 
ja.. annars så händer de inte mycket..
 
red ut en sväng med elmas medryttare.. mycket trevligt.. vi klarade oss nästan helt å hållet från regnet.. men senare på eftermiddagen kom ju den riktiga snön.. eller inte riktiga men en massa snö iaf blandat med regnet...

Publicerat: / Allt å ingenting

konstigt...

på nåt konstigt sätt så känner jag mig deprimerad idag.. jag har ingen aning om varför.. de var ju en trevlig kväll igår med god mat  rolig underhållning osv.. men idag.. ont å allmänt depp.. vet inte varför.. sen försökte man prata om de.. men fick ingen respons å då blev jag ännu mer deprimerad å vet inte vad jag ska göra.. behöver prata.. skulle få tid hos en kurator men hon har ju inte hört av sig.. så vet inte.. får väl se om de går att få tag på henne.. men ja hade varit nice att verkligen kunna prata med nån.. dä rman verkligen kan säga exakt vad man känner... utan att nån dömmer en, att man verkligen kan säga vad man känner..
men jag ve tinte.. kanske är bätre att prata med sig själv ändå när allt kommer omkring?. ja jag vet inte alls.. vet int evarför jag känner såhär.. å jag vill inte känna såhär.. men de är så jag känner.. känns som att jag sitter i ett rum.. tom rum.. å de ekar.. de är mina tankar som ekar.. dom ropar nog lite på uppmärksamhet tror jag.. egoistiskt? ja kan hända.. men ibland kräver man lite uppmärksamhet.. eller är de bara jag som känner så? jag tror inte att jag är så stark ensam i mina tankar.. behöver nog dela dom med nån ..
 
ähh jag vet inte.. de får väl va!

Publicerat: / Allt å ingenting

vad kan jag göra?

vad kan  jag göra för att få något att hända i mitt liv?
vet inte hur jag ska göra för att få fart på allt.. som sagt tidigare så står jag bara å stampar.. vill ha ett roligare liv.. ett liv som går framåt.. ett liv där jag kan känna att jag ger nåt till min älslking.. jag vill ge honom något.. jag vill att han ska känna att allt är bra med en bra framtid.. vet iof inte hur han känner å vet inte om jag vågar ta upp de heller.. vet inte hur jag skulel börja. å inte hur jag skulle fortsätta heller för den delen..
 
så jag vet inte hur jag ska komam framåt över huvudtaget.. känns som att jag bara håller tillbaka honom.. men han ser de ju säkert inte så men jag sutter här å kör mitt race å alla dagar ser lika dana ut fortfarande. vill att de ska hända något..nåt spännande nångång ibland.. eller kanske rent av bara att man får et tjobb å kan komma igång med sitt liv över huvudtaget.. vet att de är upprepningar jag kör med hela tiden men de är iaf sånt här som jag tänker på.. de är oftast samma saker jag tänker på..
å vet inte vad jag ska göra!!
 
vad är de för dag idag?
oj ja just de de är söndag.. har knappt någon koll på dagarna.. ända anledningen till att jag har koll är egentligen pga in å utslöppet i stallet..
 
nä nu orkar jag itne skriva mer.. alal tankar försvann