Publicerat: / Allt å ingenting

det blir nog jul i år åxå

ja jag tror att de blir jul här hemma i år.. trots att de inte blir nån julgran.. de har införskaffats två nya ljusstakar till vardagsrumsfönstrerna.. en stjära på fot med lysdioder.. alltså INTE dom fula i papp.. den ska stå i köket.. jul gardiner blir de.. å idag ha rjag även införskaffat juldukar.. till köket vardagsrummet å byrån i hallen..:D.. så ska jag sätta ihop et pepparkakshus där jag ska ha elektriska värmeljus i.. fiiiiint:D lussebullar special blir de åxå.. sen blir de att hänga upp lite julgranskulor eller liknande i gardinstången.. istället för i en gran.. jag tror att de kommer att bli mysigt..:D å adventsljusen ska stå på ett fat på bordet där jag kommer att lägga nötter runt.. fint + att de är gott hihi, tror att de kommer att bli mysigt faktiskt..=) så längtar lite.. men de får vänta jag tycker de är lite tidigt trots att de är första advent i morgon.. men ja.. får vänta iaf till andra advent så får vi se.. men de kommer bli såååå mysigt.. hihi.. gran får väl vänta till man har råd att skaffa hus..

Publicerat: / Allt å ingenting

håll käften!!!!!!

japp nu är de dags för mig att hålla käften.. från å med nu ska jag inte prata mer än jag verkligen behöver.. för så fortjag öppnar truten så känns de som att allt blir fel de jag säger å försöker hjälpa.. så HÅLL KÄFTEN nu!!! så blir allt bra.. kanske hade varit bättre om jag varit stum.. hmm men nu är de iaf dags att bli lite så.. inte säga mer än jag behöver.. orkar inte att vara fel mer.. så då antar jag att de är bättre om jag inte säger nåt för då riskerar jag inte att säga fel saker iaf.. kan svara på tilltal kan jag göra men inte försöka stötta å peppa  å hjälpa folk för de lyckas jag tydligen inte mer å bättre att vara tyst än att ställa till allt åt helvete.. så är de med de...

ha de!

Publicerat: / Allt å ingenting

skiter i att planera saker mer..

ja man försöker planera saker men de är aldrig nån som vil hänga på.. är de planerat i tid så kan dom inte.. är de planerat ett ar dagar innan så kan dom inte heller.. verkar inte som att nån vill vara med i mina planeraingar å fester som jag försöker ordna så nu skiter jag i att planera mer!!! nu sitter jag å degar i soffan hela helgerna. är väl kanske till de bästa så slipper folk höra mig fråga hela tiden!!

Publicerat: / Allt å ingenting

sömnbrist

blir väl inte så mycket skrivande i bloggen.. som sagt de händer ju inget i mitt liv än..

massa tankar i huvudet.. tror att jag sover dåligt..
jag tycker att jag sover men drömmer konstigt så jag tror inet att jag sover så bra..
är trött hela tiden.. å hjärnan hänger inte med riktigt i vardagen känns de som..
kan va vitaminbrist.. men känns inte som de heller faktiskt.. utan tror att de är nåt annat som gör att man sover dåligt.. de är ju även nacken som spökar med min sömn men den känns ändå bättre just nu.. å känns som att jag sover sämre nu än när nacken var värre.. men jag vet.. vet inte vad jag ska tänka eller tro elle rtycka.. orkar inte tänka tro eller tycka längre heller känns de som.. de får väl rulla på.. fast jag vet ju att jag borde anstränga mig mer just nu. men tror inte att de blir bättre.. tror att jag behöver en paus från allt.. men de kan man inte få man lever i de varje dag.. men men de får väl gå de åxå.. tankarna flyger runt där inne.. de skulle nog behöva komma ut.. men ja.. jag håller de väl för mig själv.. så sliper man störa andra med mina bekymmer å tankar. de har väl fullt upp med sina egna.. å jag ställer upp om dom vill att nån ska lyssna.. klart man ställer upp.. menvet inte om jag vill lägga mina bekymmer på andra.. kan gråta i min ensamhet när ingen ser.. tur att jag har den jag älskar nära mig iallafall.. utan honom så vet jag inte vad jag hade gjort just nu.. gåt under jord antagligen.. aja nu ska jag inte babbla mer.. dags att gra nånting annat..