Publicerat: / Allt å ingenting

Borta i 5 dagar

Ja nu har Fredrik varit borta i 5 dagar. :-( men han kommer hem på fredag.  Ibte pratat med honom på ett dygn då han skulle upp på fjällen å vandra en sväng. Han fick iväg.ett mail i natt å det verkar som att det är så underbart där uppe. Hade velat va med men i nuläget? Nä haha 😂 orkar ju knappt gå ut till hästarna i hagen 😛 men nån gång ska vi upp tillsammans å vandra lite. Annars så inte mycket. Jobbar dagpass nu 😥 5 dagar å en kväll men sen ledig måndag till onsdag när vi åker till sthlm. Ska även göra glukosbelastning på måndag å mäta magen å lyssna på hjärtat. Seb åker vi mot Uppsala där vi ska sova hos hans bror. :-) ska bli skönt att komma iväg lite. Annars ikväll blir de bio i Kalmar med en väninna. Ska åxå bli kul va länge sen vi sågs nu. V

Filmen vi ska se är "wish upon" så lör.va trött på jobbet i morgon 😂 då den börjar kl 2045 men ja de får va så helt enkelt ibland kan ju lägga mig tidigt på torsdagskvällen vilket de antagligen kommer att bli.

Tänkte även hinna med att köra sokki eftermiddag innan det är dags att åka till Kalmar  vet inte vart jag ska köra bara. Tråkigt att körs samma sträcka hela tiden bara. Men det löser sig väl 😛 så ser det ut just nu.

Angående bäbisen? Jo men jag mår rätt bra faktiskt. Känner av han ibland å sådär. I stressade situationer... eller när jag är lite ihopböjd eller ska ligga å sova eller ta de lugnt. Så tror nog att det går bra 😁 snart dags att gå in i v 25 😮 tiden går fooooooort!! Men ja i slutet lärde väl kännas långsamt ändå haha. Aja de va allt för nu :-) 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: