Publicerat: / Allt å ingenting

pay and jump

japp idag var de dagen då W å Top tävlade för första gången.. iof bara en pay and jump men kändes bra att börja där.. jag är såååååå nöjd med hela dagen..

började med att jag mockade å gjorde ordning osv.. å borstade av honom.. fuuuuuuuuuullt med torkad lera men benen var inte så farliga som jag trodde så han var faktiskt vit om benen tro de eller ej haha.. när vi skulle åka så gick han rätt på transporten... har kommit på att han vill ha breddat när han går in.. så de inte blir så trångt.. så varför bråka med honom då? de ä rju bara att bredda så slipperman problem.. för när han är inne så står han helt still å man kan stänga både bom å läm(stavning?) i lugn å ro.. känns toppen faktiskt.. å han står helt stilli transporten å de känns åxå bra.. så framme så gjorde vi ordning osv.. w skulle värma upp å man ser han är lie spänd men de släpper faktiskt rätt så fort.. han gjorde några flöj i luften men inget allvarligt.. blev lite knäpp när jag ledde honom inne i ridhuset.. men de var mycket ljud å hästar på en gång men de gick bra..

startade 70cm... började inte så bra.. han vägraade men ändå hoppade på andra hindret å rev samtidigt... han är så go den hästen alltså trots att han vägrar å stannar så hoppar han ändå:P men de var lite läskiga å konstiga hinder längs vgen så han smet förbi en del osv.. så vet inte hur många fel de blev men de blev några stycken.. men W bestämde sig för att de får bli en 80 cm med.. å den går så j*vla klockrent.. han är emot en bom en gång.. men den ligger kvar.. så de är hur lugnt som helst.. å vilken energi han hade.. tror faktiskt att hanhade skoj.. så första omgången var npg allt så nytt.. men andra gången så hade han ju sett allt å brydde sig inte om de ett skit.. så j*vla nöjd är jag med dom två idag.!!!. riktigt riktigt roligt var de. så hoppas verkligen att de blir fler gånger...=)

 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: