Publicerat: / Allt å ingenting

Utkast: Dec. 16, 2015

igår var man hos sjukgymnasten så tog ledigt hela dagen.. passade på att ta en ridtur i skogen medans de var ljus:D.. tillsammans med Rebecca på lancer så blev de en barbacka tur.. =) så härligt att kunna rida tillsammans med nån.. =) de var frostigt men ändå inte jättekallt.. pigga hästar.. iaf när man kom in i skogen så var de som att vrida på en energiknapp på top haha de tyckte han var kul att vara lite offorad:P nyttigt fö rmig att öva balans haha.. så de var härligt.. vi ska rida lite mer tillsammans nu,, även sen när sokki kommer hem.. så ska han ju ridas lite under sommaren för att sen få vila i höst å så hopaps vi sen att fortsätta med inkörning..så han iaf kanske kan dra på släde eller pulka eller liknande (om de kommer snö nästa vinter vill säga)

saknar lillfisen lite.. men tror att hanhar det hur bra som helst på öland faktiskt.. han mår bra av det.. vi sa att vi skulle åka å hälsa på på nyåret sen.. i´nte mycket lönt nu innan dess..

ananrs är de rätt lugnt. .yr i huvet å lite så men de går la över.. ska försöka fixa ltie med pallarna osv i kväll i hagen.. ska fixa anordning så de sitter fast i marken åxå.. så hoppas de vi tänkt ut kommer att fungera.. men de får vi se när de är klart...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: