Publicerat: / Allt å ingenting

vad beror de på?

börjar bli riktigt trött på att vara nere i skorna nu..
 
VAD BEROR DE PÅ???????
 
*kan de bero på att jag försöker sluta äta godis? för är så jävla grymt godissugen hela tiden!! å de är åxå tröttsamt.
 
*kan de bero på att jag fryser hela tiden? spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig.. för när jag kommer hem (var jag än varit, om så bara ute med soporna) så fryser jag så att tänderna håller på att ploppa ut på mig.. å man kan väl inte säga att 23 grader inomhus är kallt? visst de drar lite från fönstrerna men de är ju ändå 23 grader.
 
*kan de bero på att jag verkligen tröttnat på att vara arbetslös? att man kommit till den nivån där man faktiskt blir lite deprimerad?
 
*kan de bero på att man är så inlåst å instängd bland att skit här hemma.. ? dvs i denna lilla lägenhet med alla saker man har som man MÅSTE ha men egentligen inte får plats med när man bor 2 personer i en etta?
 
*kan de bero på att man inte kan rida ordentligt? pga vädret, dvs hårda å knöliga underlag. visst kan åka till ridhuset men har ju ingen egen transport å tycker de känns jobbigt att behöva fråga om man får låna jämt.vill ju ha en egen så man bara kan ta den å åka. för skulle nog klara mig själv faktiskt. vill börja intervall träna Top igen så att han kan bli av med några överflödiga kilon å få tillbaka konditionen så man kan börja hoppträna igen å komma ut på tävlingsbanorna. (om nu W vill men de hoppas jag, hur eller hur ska han ut på tävlingar).
 
ja jag vet faktiskt inte vad de beror på.
 
jag skulle gissa på att de beror på allihop sakerna faktiskt...
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: