Publicerat: / Allt å ingenting

tiden rusar

Dagen har gått i ett. Blir så när man vill komma in ordning så tyvärr missade jag lite andra saker idag:-( som tävlingar å så:-( men ja blir tyvärr så. Men dagen började iallafall med ett härligt ridpass på banan. Till en början var top inte så medgörlig men sen släppte de. Å jag börjar så småningom att känna igen min älskling igen.å han har faktiskt fått tillbaka mycket kondis trots allt :-) samtidigt så tömkörde Fredrik Sokki. Gick väl sådär. Han blir trött ganska fort men de får man väl förstå. Till att börja med ska tilläggas att de har varit full fart ute hos oss hela dagen med massa folk så vi fick ju börja de ärr få förbi massa folk å ståhej både top å sokki. Men dom sköter sig ju galant underbara hästar. Sen blev de att spola av top. Å stå inne en stund.

Efter de kom a-s på besök p kollade hur vi bor. De var trevligt :-)

Blivit en hel del plockande här hemma köket börjar se vettigt ut nu faktiskt. Men svårt att få riktigt i ordning innan sovrummet är klart. Men de kommer. Vi har ganska tydlig bild på hur vi vill att allt ska se ut. Så vi är. Hyffsat överens iallafall:-)

Nu ikväll har vi haft en väldigt trevlig grillkväll med våra grannar/hyresvärdar å alla deras barn. Känns verkligen jättebra att bo här å dom är hur trevliga som helst. Under tiden så Aje se varit bröllop p fest på våran höskulle. Men måste säga att de ändå är rätt så lugnt. Så nu ska man försöka sova lite :-)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: