Publicerat: / Allt å ingenting

snö!!

ja som det er ut ute nu så är de snööööö... å regn som de varit i natt.. vilket resulterat i att vi har INGEN hage till häsarna just nu då allt är översvämmat till tusen så just nu så är hästarna inne.. å lär säkert få vara inne till imorgon kväll beroend epå hur det ser ut med vattnet i hagen.. ägaren ska slpa på vattnet på annat håll så förhoppningsvis så kommer det att sjunka undan så pass att de kan gå ut i hagen iaf på en liten del i hage. men som de ä rnu så tror jaginte att de lider inne heller så länge som de får mat.. å de får dom .. de brukar ju inte se så glada ut ute i sånt här väder heller. de har iaf fått springa av sig lite i paddocken så de känns bra.. .det är i sånna här dagar man hade önskat att man hade ridhus. men men de är som det är.. nån gång i livet kanske man kan uppfylla den drömmen åxå men ja.. den som lever får se haha...

annars ivkäll så blir det bio med min älskade make.. jag vann två biobiljette med tillhörande popcorn och dricka så de känns bra haha.. blir jack reacher 2 med tom cruise så får vi se hur den är..

blir inte så mycket skrivet här då jag sällan sitter vid datorn.. å mobilen funkar det sällan på av nån anledning.. men ja de är som de är.. ha de!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: